Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA 5

Motorkářské DLC na obzoru!

GTA 5
356
niCe niCe 21.9.2016

Rockstar zatím nestanovil žádné datum, pouze klasickým „Coming Soon“ přilil do ohně a ukončil tak bezduché očekávání v naději mnoha hráčů. K tomuto velkému DLC bez pochyby značně přispěla hráči založená petice, která pojednávala právě o motorkářsky naladěném DLC. Ta získala do této doby něco málo přes 18,000 podpisů. Druhým krokem byly pak odhalené skripty, ve kterých se objevilo pár částí z DLC. Dnes se však R* nechal slyšet a oficiálně oznámil příchod vytouženého Motorkářského Dodatku, které očividně uspokojí mnoho hráčů.

Čeho se dočkáme?

Dle oficiálního prohlášení se můžeme těšit na mnoho nových zbraní a motorek, nové tetování a oblečení. Těšit se také můžeme na novou dílnu pro všechny motorky, ta bude podobná Bennyho dílně specializované pro Low-Ridery. Dále se dočkáme možnosti vytvoření vlastního Motorkářského Gangu, do kterého se může s vámi přidat až 7 lidí, se kterými budete plnit tématické mise podobné těm z VIP. V Gangu bude mít každý svojí roli a své postavení od nových rekrtutů až po Prezidenty klubů.

Dále update obsahuje nové MC Clubhousy, které budou dostupné po celém San Andreas. Vaše sídla, ze kterých budete s vašimi přáteli řídit váš klub.



Další úžasnou možností jsou války mezi motorkáři a CEO Organizacemi z předešlého updatu Finance and Felony.

Rockstar učinil velkorysý krok a zároveň tak ukázal, že si názorů fanoušků váží a podporuje je. Opět tak dokazuje, že GTA Online nezemřelo a bude ještě dlouho žít. Tak co myslíte, vyplatilo se to dlouhé čekání s bonusovými týdny? Podle nás rozhodně ano! Teď si tedy budeme muset počkat do vydání nějakou chvíli. Určitě nás nepřestávejte sledovat, abyste se dozvěděli víc.

Nezapomeňte mimo webu sledovat také naší Facebookovou stránku, díky které se o updatu dozvíte víc jako první!

15
356

Komentáře (2)

Deny601
Deny601 Level 6 24.9.2016 14:44
Dobrej UPDATE
RA7ANT
RA7ANT Lovec Hlav Level 79 23.9.2016 20:41
Dobrý updajt