Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

[APP] Sraz - Praha, 15/08/2020

ApplePie Production
Stiffy Stiffy 21.8.2020
Ahoj všichni a vítejte u dalšího velmi zajímavého příspěvku v tomto blogu,

jak jste si jistě všimli z fotky, kterou přidal náš slavný Haine - https://www.gta-multiplayer.cz/cz/screenshots/app-sraz-15-8-2020/, dne 15.08. jsme uspořádali sraz ať už pro současné, tak pro bývalé členy týmu APP. Z těch bývalých jsem se zúčastnil já, Stiffy, a kryskry, ze současných členů potom vedoucí Couza, Haine a spolu s nimi n1k0leta. Samozřejmě se vše obešlo bez problémů a přesně tak jak jsme to plánovali. HA!

Jelikož jsem trochu magor, tak jsem vedle krytu na mobil nebo roušky APP samozřejmě musel připravit něco na sraz - takže párty náramky pro všechny účastníky :D Ale zpět na začátek. Haine měl dorazit už kolem 11:40 a při tom dlouhém čekání (já měl dorazit 12:20) si dát pivko. Hainemu nebylo přáno a tak vypadla ve vlaku elektřina a asi hodinu to tam nahazovali, pivo muselo počkat. První jsem tedy dorazil já a jelikož všichni měli můj telefon, mělo to být v pohodě. Bohužel anglické číslo je tu trochu problém a tak jsme se samozřejmě dalších 15m hledali s kryskrym a následně jsme šli vyhlížet n1k0letu, protože někdo neví jak sejít z nástupiště, že? :D Po pár prohozených provokativních poznámkách jsme pokračovali do hlavní haly, aby jsme zjistili, že haine je stále bez proudu. Sraz měl být ve 13h, styďte se!

Jdeme do KFC, protože jít někam na oběd by bylo v nejkrásnějším a nelepšejším velkoměstě Evropy moc drahé a samozřejmě na sraz byl vymezen pouze omemezený budget. Ještě po cestě mě stihla poslat do háje jakási opilá žena (doteď nevím proč) a následně se mi vysmál bezdomovec, který přesně věděl kolik vydělávám. :O No stress, všichni samozřejmě dle jejich slov měli velký hlad a tak jsem nešetřil a všechny pozval na mega obrovský kýbl těch nejlepších a nejchutnějších stripsů, který skončil v koši. DÍKY PĚKNĚ! Alespoň kryskryho prank se smícháním coly a spritu pro n1k0letu se vydařil, nic nepoznala. Určitě se povedl líp než jeho aprílový žertík, kdy chtěl holku ohromit tím, že má leukémii. To nevyšlo. (vyhlašuji soutěž o czk, kdo má lepší balící taktiku? Do komentářů s ní!)

Konečně jsem zjistil co s Couzou, byl do 13h v práci, to mi nedocvaklo :D Došli nastejno s Hainem a objednali si svoje jídlo (opět DÍKY PĚKNĚ! když tam bylo ještě 30 stripsů a hranolky pro celou Prahu).

Cca v 15:00 jsme odcházeli směrem na domluvený bowling. Couza s Hainem chytli slinu, takže jsme se museli zastavit po cestě v hospodě na jedno, kde jsem celou dobu obdivoval malby na stěně, hmm..

Následoval už zmíněný bowling, kde už začali lítat nějaké ty tullamorky a skončilo to hezky u gauče viz níže. Výsledky bowlingu samozřejmě nejsou důležité, šlo o to se zůčastnit! Haha sorry vítěz. (Blahopřeji všem, co se dostali na live stream na instagramu APP, opravdu to musela být zábava nás sledovat..). kryskry se snažil jen když okolo procházela postarší servírka, všimla si toho taky a bůhví jak by to dopadlo, kdyby se nemuselo jít na vlak. Mladší osazenstvo muselo domů, takže jsme jako starostliví kamarádi vyrazili na hlavák pozdravit stovky bezdomovců a posílat je do práce. n1k0leta i kryskry určitě brečeli po cestě domů, protože opustit Stiffyho, Couzu a Haineho v nejlepším, to se nedělá.


Sháníme hotel, za 10min hotovo. Díky koroně za pakatel, hned za rohem u Retra. V praxi jsme viděli, jak funguje zákon o rouškách v ČR. Povinné u vstupu, po seběhnutí schodů ale ani jeden člověk roušku neměl.. Není to pak trochu zbytečné? O tom tu ale polemizovat nebudu, koronu jsme si objednali alespoň k pití, tématicky :D Jediný kdo jel bomby byl Haine, takže jsme po nějaké době dali na Couzu a jeli jsme na 80's směr Lucerna. Čekalo nás nemilé překvapení, a to že covid19 je nebezpečný jen v prostorách Lucerny, protože to je reálně jediný zavřený podnik. Ještě jsem si pokecal s několika zahraničními turisty, kteří hledali lajny. Samozřejmě jsem je poslal na WTLS.

Jeli jsme zpět do Retra, kde mi naměřili 37.7 a tak jsem skončil na hotelu s tím, že mám asi koronu. Cesta zpět do UK, kontroly a následný test na covid to ale vyvrátil, planý poplach! :D

Doufám že čtení moc nenudilo, doufám že příště se sejde větší počet a zase někdy čusíQ.

-Stiffy

www.app-samp.eu | www.discord.gg/tP3A8zF | www.instagram.com/app_samp


56
692

Komentáře (15)

Pirush
Pirush Administrátor Zabiják Level 124 25.8.2020 16:18
ještě jsem si pokecal s několika zahraničními turisty, kteří hledali lajny. Samozřejmě jsem je poslal na WTLS
TOP !
Hlavně, že jste si to užili :)
Ove
Ove Level 53 25.8.2020 12:27
Super čtení.. určitě s váma musí bejt hooodně zábavy :D :D
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 23.8.2020 20:43
:D :D pobavilo
PiiratJO
PiiratJO Level 13 22.8.2020 21:36
ta předposlední fotka :DDDD
amd2
amd2 Hráč Level 37 22.8.2020 10:17
Pekne čitanie
DavroSaxon
DavroSaxon Bandita Level 92 22.8.2020 00:11
Skvěle zpracovaný blog!
Sice jsem nemohl dorazit ale naštěstí jsem chytnul aspoň ten IG livestream xd
Villa
Villa Uctívaný hráč Level 129 21.8.2020 23:41
Dobře zpracovaný blog se zajímavým tématem, za mě lajk :p
AkackoAboDacoTakeNwm
AkackoAboDacoTakeNwm Poctivý Občan Level 79 21.8.2020 22:09
ja som si hovoril ze ta fotka z nikoletkou nieco pripomina :DDD
WarezNavzdy
WarezNavzdy Kuplíř Level 60 21.8.2020 18:32
Však se hrálo na to, kdo získá nejmíň bodů, ne?
Přesně, to je jak u golfu.

Jinak hezky zpracovanej blog, :D:D
Haine
Haine Level 189 21.8.2020 15:59
Dík všem bando! Moc jsem si to užil a jsem rád že se to uskutečnilo.
Couza s Hainem chytli slinu, takže jsme se museli zastavit po cestě v hospodě na jedno, kde jsem celou dobu obdivoval malby na stěně, hmm..
Ještě dodám že v hotelu v ceně byla zahrnuta i snídaně, což potěšilo po celodenní pyjatice :D
Ukázat komentáře 11-15 z 15