Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Rozhovor s CEO organizace ANVIL, Taylorem

Interview & Rozhovory
Jirce49 Jirce49 26.3.2020
Zdravím všechny čtenáře! Po pár dnech tu je další rozhovor, tentokrát je to s hráčem Taylor. Společně se usaďte a vychutnejte si tento rozhovor plných zajímavých informací. Přeji hezkou zábavu a pojďme na to!


1. Ahoj, vítám tě tady. Většina hráčů tě moc znát nebude, pověz nám něco o sobě, jak by ses charakterizoval.
Ahoj, zdravím všetkých, v prvom rade ďakujem za pozvanie do týchto už legendárnych rozhovorov.
Je pravda že väčšina ma pravdepodobne nepozná, dlhé roky na serveri udržujem kontakt naozaj len s úzkym okruhom ľudí.
V skratke o mne: mám 25 rokov a pracujem ako profesionálny vojak v OSSR, tomu sa tak nejak prispôsobujú aj moje záľuby a trávenie voľného času+ sa rád ponaháňam na aute ... A potom je tu WTLS keď je čas a chuť.



2. Vidím, že registraci na webu máš v roce 2011, to je už téměř 9 let. Co tě k našemu serveru a celkově SA:MP přivedlo?
Priviedol ma k tomu bývalý spolužiak ten istý u ktorého som prvý krát videl GTA:SA. Na okraj poviem že je to stály hráč a veľká osobnosť WTLS dodnes.

Popravde hrám tu už od roku 2008 keď vznikol server a v kliente si pamätám ešte názov zapparit.cz. Potom sa však o nejaký čas vymazali účty alebo minimálne mne. Na začiatku fungovania serveru nebol web alebo som sa k tomu vtedy nejako nedostal. Znova som sa k WTLS dostal niekedy v roku 2011 keď som sa aj registroval na web. Nepamätám si to už presne predsa len je to už pekných pár rokov. Inak som tu v podstate už od počiatku servera, samozrejme s prestávkami.


3. Jak ses dostal ke GTA: San Andreas? Dohrál jsi někdy singleplayer? Jaký byl tvůj oblíbený cheat?
Ku GTA som sa dostal tak že na základnej škole som chodil k spolužiakovi a môjmu dobrému kamarátovi ktorý to mal v tej dobe na PC, ja som ešte PC nemal, ale hneď ako som ho dostal prvá hra bola GTA: San Andreas. V GTA:SA som strávil možno aj tisícky hodín najprv v singeplayeri kým som sa vôbec dozvedel o MP. Naozaj toto je hra s ktorou som prežil veľa dní a mala nespočet možností na tú dobu a stále sa mi zdá vo veľa veciach lepšia aj oproti napríklad GTA V. Je to hra môjho detstva dá sa tak povedať. Len ten zub času už nikto neoklame.

Singeplayer som dohral niekoľko krát z toho jeden krát úplne bez cheatov. Čo ma tak napadá že úbľúbené možno JYSDSOD, fakt na vychrtnutého CJ sa dobre nepozerá. :D Dodnes si pamätám väčšinu cheatov a pritom som ich už okolo 10 rokov nepoužil.



4. V průběhu těch let jsi nahrál něco přes 3 000 hodin, měl jsi během té doby nějakou pauzu?
Dá sa povedať že pauzu som mal celkom často. Vždy ma odradila po čase tá komunita a sawn skilleri ktorý nevedeli vypotiť v časoch minulých nič iné ako poď na duel a podobné otravné narážky. V dnešnej dobe mi je to už absolútne ukradnuté a väčšinu ľudí ktorý mi idú na nervy alebo nechcem s nimi komunikovať úplne ignorujem. Inak ako som spomínal začal som v roku 2008, hral som nejaký čas, ale potom som prišiel o svoj účet. Keď som sa vrátil v 2011-2012 som hrával myslím celkom aktívne. Ale viem že boli asi aj cca 2 roky keď som WTLS ani nezapol. Prepadol majetok, veľa sa pomenilo a myslím že asi od 2015 sa tu zas ukazujem častejšie. Ale naozaj aktívne by som povedal že je to až teraz posledný rok.

5. Na serveru vystupuješ pod jménem Taylor, na webu jako TaylorRusso. Proč zrovna tohle jméno a jaký má význam?
Taylor bolo meno chlapíka z filmu ktorý mi tak celkom charakterovo a aj postavou sedel a v tej dobe som sa v ňom trošku videl. Páčilo sa mi, že je to proste obyčajné meno a nikto k tomu nevie priradiť pravú podstatu čo to pre mňa znamená z kade a prečo a nedozviete sa to ani v tomto rozhovore.

Problém bol ten, že na webe je registrovaný nejaký TaYLoR, a tak som musel byť Taylorr čo ma neskutočne sralo popravde. Celkovo som aj tak chcel aj nejaké priezvisko a z toho filmu mi nejak nesedelo. Chcel som zas niečo čo by niečo charakterizovalo. Tak po rokoch občasného premýšľania nad tým všetko sa vyriešilo keď som založil ANVIL, a tak vzniklo aj to "priezvisko" Russo. Týmto ti odpoviem asi aj na podstatu názvu ANVIL pretože dosť ľudí tomu nechápe. Je to vlastne niečo na spôsob reálnej organizácie BlackWater ktorú založil člen americkej armády – Navy SEALS. Takže každý teraz dokáže vygooglit, čím som sa inšpiroval v mene a organizácii. Takto som si vlastne vyskladal veci (pojmy, mená) ktoré ma v niektorích oblastiach spájajú alebo spájali aj s realitou. Dávam si na veciach dosť záležať, aby to malo nejaký zmysel pre mňa.



6. Součást hraní na našem serveru bývají i klany, jak jsi na tom ty, byl jsi někdy v minulosti součástí nějakého klanu?
Pokiaľ viem nikdy som v žiadnom klane nebol a nikdy ani nebudem.


7. V září 2019 jsi zastával post pomocníka, který ti byl po nějaké době odebrán, jak se ti líbilo na postu a co se stalo, že jsi o post přišel? Změnilo se něco na tvém chování postupem času a chtěl by ses na post pomocníka někdy třeba vrátit?
Takže k tomuto asi troška obšírnejšie:
Po rokoch som si podal konečne prihlášku na post pomocníka a bol som úspešne vybratý. Musím povedať, že v tej dobe ma bavilo pomáhať hráčom, takže s postom som bol spokojný a rýchlo som si nato zvykol. Za krátku dobu vykonávania tejto funkcie som si všimol ako niektorí pomocníci zneužívajú "farmenie" helpov s tým že pridávajú help aj po pár minútach keď hráč dávno dostal odpoveď v iných helpoch a jasne poďakoval. Okamžite som to hlásil a pravdepodobne si to nice všimol a prehodnotil a tento systém pokiaľ viem je už upravený a nedá sa takto "farmiť" helpy. Takže „ďakujte“ asi mne. Takže v podstate aj za tú krátku dobu čo som tam bol som spokojný, že som prišiel na niečo čo iný roky využívali, a tak trochu zneužívali.

Ohľadom odobraria postu:
Jedného večera som bol celkom naštvaný a bavil som sa v pmkach na webe s hráčom ktorý končil na WTLS a veľmi som zovšeobecnil názor na AT. Mohlo to zle vyznieť akože mám niečo proti celému AT. Niekto z AT si to prečítal pretože ten hráč končil a rozdával majetok práve preto lebo mal každú chvíľu dostať permu čo som vtedy ešte nevedel. A po tomto som vlastne o post pomocníka prišiel. V AT si vážim ľudí ale sú to hlavne starší ľudia ktorý to robia z presvedčenia a s čistou hlavou a nemusia si stále niečo dokazovať ale takých je tam už málo. Mám nato svoj názor a verím že by prišlo zlepšenie aj v AT po istých zmenách ale nie som kompetentný sa k tomu vyjadriť, takže mi je to už vlastne úplne jedno. Zvykol som si. Či sa niečo zmenilo v mojom správaní? Myslím si že áno. Mal som vo zvyku si aj ponadávať v chate občas niekomu trochu vynadať ale toto ma už nejako úplne prešlo a väčšinu ľudí s ktorými si nemám čo povedať alebo mám s nimi nejaký konflikt úplne ignorujem, nereagujem na nich, neodpisujem im. Maximálne si ponadavame v org. chate navzájom alebo na niečo ale to je úplne iný štýl. Tam to bereme s nadhľadom a nie ako urážky, proste ako partia kamarátov. Myslím, že sme mali spolu tiež obdobie keď som na tvoje správy tiež celkom dlho nereagoval. Aj mlčanie je forma vyjadrenia názoru a mne to naozaj vyhovuje ušetrím si čas a hlavne nervy. Po rokoch skúsenosti na serveri naozaj viem že s dosť veľkým percentom ľudí nemá ani význam viesť dialóg a hádať sa hlavne keď sú naštvaný alebo urazený.

Či by som sa chcel vrátiť? V podstate to nijako hrotiť nejdem možno si zas podám prihlášku, možno mi to niekto z AT sám navrhne, aby som si ju dal a možno sa tam už nikdy nedostanem. To ukáže čas, nie je to moja priorita ani v živote ani na WTLS. To že tam väčšina chodí, aby pomáhala hráčom a udržovala server je taká malá polopravda. Všetci vieme čo je vo veľkej miere lákadlom do AT… A ja si práve preto myslím že to nie je ideálne.. Je to presne ako s tými helpami čo som písal vyššie…..



8. Co je náplň tvého hraní na serveru, co je tvá nejoblíbenější aktivita?
Hlavnou náplňou momentálne je staranie sa o ANVIL a všetko čo s tým súvisí.
Najobľúbenejšia aktivita, som majster lúpeží, rád plánujem a….



9. OK, hlavním důvodem, proč jsem tě sem pozval je tvá organizace ANVIL, dokázal bys ji nějak popsat – kolik jobů máte splněných? kdy jsi organizaci založil? Dokázal bys odhadnout, kolikrát jste vyhráli týdenní soutěž?
Tak sme jedna z prvých založených organizácii na serveri S1. Založil som ju myslím 17.7. 2019 ale nie som si úplne 100 % istý. Smerovanie a správanie organizácie je presne také z čoho vychádza názov ktorý som uviedol v otázke číslo 5. A aj keď sa to mnohým nepáči, je to moja vec a vec ľudí v organizácii, akým spôsobom vedieme našu činnosť a náš boj proti ostatným.

Momentálne sme TOP 1 už vyše 5 mesiacov v splnených CEO joboch, máme odpracované niečo málo cez 24tisíc CEO prác. Taktiež sme zarobili najviac zo všetkých organizácii. Nemôžem tu použiť slovo ja pretože je to tímová práca a aj peniaze sa delili a investovali atď. A máme aj „topku“ najviac CEO prác za týždeň k dnešnému týždňu sme to zdvihli zas o kúsok a to na 1330 jobov za týždeň.

Fúú, tak som celkom pedantný a presný pri týchto veciach okolo organizácie ale toto veru neviem. Je to určite nad 10krát ale netrúfam si povedať presné číslo a klamať nechem.



10. Organizace je poměrně časově náročná věc, kolik času investuješ do organizace a máš někoho, kdo ti s tím pomáhá?
Áno určite je to časovo náročné. Ťažko to presne určiť je to ako kedy. Závisí to od konkrétnych problémov, konfliktov atď. Áno za ten čas čo sme spolu sme už dobrý tím a mám ľudí s ktorými riešim veci a extrémne mi pomáhajú. Bez nich by sme neboli tam kde sme a je jedno akou formou pomáhajú či už sú to extrémny pracanti alebo dobrí manažéri.

Tu by som chcel naozaj vyzdvihnúť pár mien ktoré sú so mnou už dlho je na nich spoľah a zaslúžia si spomenúť. Je to hlavne Fendi, Arley, Zizala, Dovakiin, Dofny. A samozrejme aj ďalší členovia ale s týmito som v kontakte v podstste neustále a s organizáciou mi pomáhajú/pomáhali najviac.



11. V čem bys řekl, že je kouzlo vaší organizace a jaký je rozdíl mezi ANVIL-em a ostatními organizacemi?
Nechcem tu zbytočne prezrádzať možno príliš veľa. Ale myslím že je to v skratke hlavne o ľuďoch, o férovom jednaní, spolupráci a nejakom vzájomnom rešpekte. Kto videl moje screenshoty ohľadom organizácie myslím že mu to dojde aj bez písania tu. Aj tak, čokoľvek by som tu napísal, ľudia čo nevedia prekúsnuť kde sme to 1000x prekrútia, alebo sa ešte budú snažiť použiť proti nám, to už je taká klasika tu od niektorých.


12. ANVIL byl nejednou v konfliktu s ostatními organizacemi, teď naposled to bylo s REDY RECORDS, myslíš si, že rivalita a následné neshody je způsobená z vaší strany, případně snažíš se neshody nějak řešit?
Celé to je tak trocha komplikované a začalo to už krátko po založení. Niektorí ľudia si mysleli asi že sú niečo viac a že môžu mňa a moju osobu na serveri ako aj organizáciu nejakým spôsobom špinavo zhadzovať pred ostatnými. Bolo to asi práve tým že som nebol predtým nejako extra známy. Postupne to nejako s viacerými vyústilo v konflikty a boje medzi organizáciami.

Bohužiaľ som celkom drsný v tomto a svojský a tu na serveri o to viac a určite tu nenechám šíriť nejaké bludy, zato že niekto sa cítil nadradený. Snažil som sa to z mojej strany držať čisto v rovine boja, ale stalo sa aj mne že som neskôr skĺzol k nejakým verejným vyhláseniam ktoré neboli úplne dobré. Bohužiaľ aká akcia taká reakcia. Osobne som za akékoľvek aj ostré reči v internej konverzácii ale hlavne do toho neťahať a neobtazovať všetkých ľudí denno denne ako to robil práve ReadyBoss a dokonca s klamstvami ktoré zase chceli poškodiť moje meno aj meno organizácie. Nakoniec sa ospravednil pretože to čo 2 týždne usilovne rozširoval boli väčšinou klamstvá alebo polopravdy. Som rád že sa veci dali v tomto ohľade na pravú mieru a uvedomil si svoj omyl a svoju hlúposť v tomto smere.

Napríklad pri organizácii DRAGONS to bol čisto konkurenčný boj. Myslím si, že aj CEO Bobby je ako jeden z mála férový člověk, a tak to aj bral. Ťahali sme to spolu ako konkurenčný boj maximálne v našich interných komunikáciách a nikoho sme do toho verejne zbytočne nezaťahovali. Proste to muselo prísť a keď to bude niekto ďalší príde to zas. Bojovať budeme, musíme, chceme a či vyhráme to sa uvidí ale pokúsime sa do toho dať čo to pôjde.

V poslednej dobe som sa snažil urovnať nezhody na pravú mieru a myslím že sme si to s väčšinou ľudí rozumne vysvetlili. Avšak keď niekto bude konkurencia budeme podľa toho reagovať je to pochopiteľné. Ale budeme to robiť v rámci rivality, ale žiadne špinavé praktiky ako používali v minulosti iný proti nám. Organizácie ktoré nám neškodia alebo nie sú našou priamou konkurenciu si nevšímame a nevyvolávame s nimi konflikty. Ale po konkurencii pôjdeme tvrdo!!!

A bohužiaľ, predsa niektorí neustále neprestávajú vypisovať mojim členov, zavádzať ich, písať im úplne vymyslené reči, len aby ich rozoštvali, alebo dostali ku sebe. Je to maximálne úbohé, ak toto naozaj musím spomenúť. Zabíjame ich a budeme v tom pokračovať, napriek tomu, že oni sa znižujú na podradnú úroveň špinavých praktík a snažia sa nás zničiť. Nevidím dôvod, prečo neobraňovať svoju pozíciu všetkými dostupnými prostriedkami. Je to tvrdé, ja viem, veľa ľuďom sa to nepáči, chápem to, ale vážne toto nie je môj problém, ani našej organizácie. Keď sa v živote do niečoho pustím, robím veci naplno a nevidím ani jeden dôvod, prečo by som to mal tu nejako meniť. Ja som sa to snažil aspoň udržať v rovine pracuj a bojuj, ale ak budú naďalej pokračovať, hore uvedené veci budú opatrenia aj z našej strany podobného charakteru. A že niektorí píšu, že na to doplatíme, áno možné to je, ale možné je aj to, že práve porušovanie dohodnutých podmienok a ich zkrivené charaktery zničia skôr ich. Práve preto by som bol rád, aby sa každý staral o seba, o svojich ľudí, veci, ciele, organizáciu atď. a nevyvolával verejné hádky a zbytočné výmeny názorov a tým nemyslím len konkurenciu ale aj vlastných členov. Urážky bokom a môžme byť relatívne šťastnejší. Každý máme svoju organizáciu a vlastný štýl vedenia a toto treba rešpektovať.



13. Co je hlavním cílem tvé organizace?
Cieľov bolo a je viac a postupne sme sa dopracovali až na TOP 1 organizáciu čo bol pre nás najväčší cieľ.

Momentálne je cieľ dosiahnuť ako prvá organizácia 30 tisíc jobov. Udržať stabilný tím, zlepšiť ešte vzťahy medzi členmi, poskytnúť ešte väčšie zárobky, usporiadavať viac akcií ako bol nedávny ANVIL tuning. A hlavne makať a nezaspať.

Uvidíme aké možnosti ponúkne budúcnosť. Plány máme ešte naozaj veľké, ale až čas ukáže ako to všetko dopadne.



14. Organizace jsou na serveru už nějaký čas, postupně bylo přidáno několik vylepšení, jsou tu nějaké věci, které bys chtěl upravit nebo vylepšit?
Určite by bolo dobré niektoré veci upraviť, zmeniť. Niektoré veci som riešil aj priamo s hl. manažérom a myslím že sa mu nápad aj celkom páčil ale povedal, že nie je to momentálne možné urobiť, že by musel prekopat komplet celý systém organizácii od začiatku. Dosť ma to sklamalo pretože viem si predstaviť využiť ešte viac potenciálu z manažérskeho hľadiska organizácie. Mal som nejaké nápady ale šanca že by sa niečo dostalo do módu je tak nízka, že sa mi naozaj už nechce zbytočne vymýšľať XY vecí ako by to mohlo byť a čo zlepšiť keď viem že to pravdepodobne aj tak neprejde. Ale uvidíme možno časom zas niečo navrhnem.
Ale rozhodne by to chcelo niečo viac ako len CEO práce a CEO výzvy. Naozaj mi to príde nevyužitý potenciál.



15. Všiml jsem si, že pořádáš i soukromé akce pouze pro ANVIL, slyšel jsem i o vašem discordu. Bereš ANVIL jako alternativu pro klan?
Áno spravili sme pár akcií pre členov ANVIL, ale nemôžem tvrdiť že som ich usporiadal iba ja. Bola to buď nejaká spoločná myšlienka a práca na tom, alebo pár krát som bol aj ja len ako zúčastnený a usporiadal to niektorí z členov. Dokonca bola aj nejaká tá verejná akcia ktorú usporiadal riaditeľ Arley, takže postupom času možno začneme robiť aj verejné akcie.

Áno, počul si správne, máme náš discord. Niekto moc rozprával, bude ho treba umlčať, díki za tip :D
Pred nejakým časom mal vzniknúť dokonca aj web, ale upustilo sa od toho nakoniec, čo som aj rád keďže by to pravdepodobne nenašlo reálne využitie.

Neviem to nejako úplne objektívne porovnať a zhodnotiť keďže som v klane nikdy nebol a ani sa o ne nejako nezaujímam. Ale sme partia ľudí ktorá tu má viac menej rovnaké zmýšľanie o smerovaní ANVIL-u, podporujeme sa, snažíme sa vytvárať a budovať dobré vzťahy toto nás spája a tým pádom je to asi ako alternatíva klanu. Aj keď si myslím ze 100x lepšie keďže nemusím mať pred menom písmenká ako blbeček a mám k dispozícii vlastný chat pre všetkých členov. Vidím svojich členov na mape, môžem s nimi plnohodnotne komunikovať hromadne, nie len po jednom a mnohé ďalšie výhody. Jediná nevýhoda je obmedzené množstvo členov na 30, ale s tým viem žiť.



16. Když si to představíš zpětně, jakou jsi měl představu o organizaci, když jsi jí zakládal, věděl jsi, do čeho jdeš a co to bude obnášet?
Úplne si to už nepamätám, ale rozhodne som si vravel ach keby to vybudujeme na TOP 1 organizáciu, to by bolo super, ale neveril som tomu nejako extra, že by sa to mohlo podariť. Tiež som nečakal toľko práce a nervov s ľuďmi hlavne v začiatkoch kým som našiel správnych ľudí. Keď som ju zakladal nevedel som presne do čoho idem, lebo to bolo niečo nové a učil som sa na vlastných chybách. Ale po čase sme sa ocitli v TOP 5 a videl som že máme nato dosiahnuť vrchol keď z makáme. Potom prišlo TOP 3 a to som už veril, že to naozaj dosiahneme, a je to tu, a som zato naozaj vďačný všetkým minulým aj prítomným členom ktorý u nás pôsobili.

S postupom času som zisťoval, kde sme spravili chyby a jedna bola dokonca tak zásadná, ktorá nás neskutočne zbrzdila. Mať dnešné poznatky v tej dobe a nemýliť sa istý čas, boli by sme na vrchole už oveľa skôr. Ale čo už, človek sa učí celý život.



17. Chtěl bych se ještě zeptat, jak máš nastavené podíly, jestli je nějak častěji měníš a jestli máš nějaké odměny v organizaci – například za splnění určitého počtu CEO jobů.
Interné věci nechcem úplne rozoberať takto verejne. Ďakujem za pochopenie.


18. Už se blížíme ke konci. Jak jsi na tom s blogy, čteš pravidelně? Znáš blog Interview & rozhovory? Který rozhovor je tvůj nejoblíbenější?
Blogy nejako extra nesledujem, väčšina ľudí tam nepíše nič extra zaujímavé pre mňa.

Áno tento blog poznám, aj ho za tie roky sledujem, keď je čas a chuť na čítanie, ale rozhodne nemám všetky rozhovory ešte prečítané, takže nemôžem vybrať nejaký najobľúbenejší. Rozhodne si ale myslím, že každý rozhovor je niečím špecifický a zaujímavý pretože každý človek/hráč je odlišný a niekedy sa človek dozvie zaujímavé veci ktoré aj napriek pôsobeniu na serveri o niekom nevedel.



19. Dobře, dám ti tu ještě pár rychlých otázek:
Oblíbené město: Roky to bolo LV, ale teraz je to LS
Oblíbené vozidlo: Môj FBI Rancher 25/25
Nejoblíbenější CEO job: Je ich minimálne 5
Nejméně oblíbený CEO job: Pašerák
Peníze vs. Majetek: Peniaze (nemám rád tie uličky domov, príde mi to strašne odveci mať 10 domov vedľa seba)
Domy vs. Garáže: Domy
Oblíbená zbraň: M4
Oblíbený event: Nechodím na eventy


20. Tohle by bylo tedy z mé strany vše. Teď ti tu dám prostor pro reklamu své organizace.
Ďakujem za priestor, ale chcel by som ho využiť skôr ako poďakovanie všetkým členom, ktorí boli nebo sú v našej organizacii a pomohli nám dosiahnuť túto pozíciu.
Naozaj na väčšinu bývalých členov spomínam len v dobrom a väčšina sa aj po návrate na server opäť vracia ku nám, takže to beriem ako veľkú poctu že stále majú dôveru v ANVIL. Vypovedá to aj o našich dobrých praktikách v organizácii a celkovom fungovaní. Záujem je v dnešnej dobe obrovský, bohužiaľ nedokážeme zobrať všetkých. Preto by som týmto chcel oznámiť ak naozaj má niekto záujem musí jedine počkať ako sa veci vyvinú, pretože určite nebudeme vyhadzovať verných členov, aj keby ste pracovali 100x viac. Každý rozumný človek mi môže napísať na serveri alebo na webe, ale ak nebude miesto, proste si musí nejaký čas počkať, koľko to bude určiť neviem.. Našich členov si vážime a kým to naozaj situácia nevyžaduje, snažíme sa držať partiu pokope. Taktiež, ak niekto chce vstúpiť ku nám len kvôli peniazom tak musím povedať, že tu cesta nevedie.

Dosiahli sme naozaj veľké úspechy vďaka disciplíne členov a tomu, že sú ochotný počúvať a riadiť sa pokynmi. Niektorí to majú občas ťažké so mnou, ale nejako to zvládame. Rád by som s nimi občas viac komunikoval, ale nie vždy je to možné, takže ďakujem za pochopenie.

Žiadny úspech netrvá večne, ale momentálne sme tu a sme stále TOP 1. Budeme sa snažiť hájiť túto pozíciu čo najdlhšie a čo najtvrdšie.



21. Já ti tedy děkuji za účast a přeji hodně štěstí ve hře!
Ja ti ešte raz ďakujem za pozvanie, celkom ma to prekvapilo a nečakal som to, ale zároveň ma to aj potešilo. Taktiež ti prajem veľa štastia v hre a hlavne v reálnom živote.


50
690

Komentáře (17)

RaymondR
RaymondR Level 79 17.5.2020 14:05
Pěknej rozhovor :)
Norsty
Norsty Legendární hráč Level 54 15.4.2020 12:16
Husty je to cool
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 15.4.2020 11:44
No skor som cakal ze bude zas o hracovi ako o org. No co uz clovek si nenavybera :)
Bral jsem ho do rozhovoru kvuli tomu, ze vede ANVIL, protoze v tom vynika a dela z nej unikatniho hrace.

porovnavat klan zamerany na nieco s org mi pride trosku dost odveci, na to si dam neskor poldeci. :D
Porovnaval jsem to spis s klany hrajicimi na WtLS jako byly SHERIFF, RallyT apod., coz byly jen kolektivy hracu, co spolu radi hrali, sem tam nejakou akci udelali apod. skill clany nepocitam, protoze to je zalezitost sama pro sebe a hrajou hlavne na cw/tg serverech
KompleX
KompleX Veterán Level 115 15.4.2020 11:39
Rozhovor dobry (zabral mi celkom cas v praci) :D
No skor som cakal ze bude zas o hracovi ako o org. No co uz clovek si nenavybera :)

Ps: porovnavat klan zamerany na nieco s org mi pride trosku dost odveci, na to si dam neskor poldeci. :D
Haine
Haine Level 189 4.4.2020 22:42
Dobrý rozhovor ale...

CANNIBALS DAWN 4EVER <3 :D
Kikush
Kikush Nikdo Vyjímečný Level 137 28.3.2020 17:58
Povedený rozhovor.
Ach ty časy, kdy jsem házela členům z ANVIL miny pod CEO vozidla... tak uspokojující. :3 Poté už byl prý zase mír, tak jsem je opět schovala. :(
NyTmo
NyTmo Level 106 28.3.2020 00:03
Parádní počteníčko o půl noci. Chtěl jsem jít spát, ale řekl jsem si že to překousnu a přečtu si něco.

Jen tak dál! ❤️
WizGigabyte
WizGigabyte Level 127 27.3.2020 20:23
Tak ono to možná z úst Taylora vyznělo až přehnaně negativně, jisté "lži" tam byly, ale až předposlední den války a bylo to spíš tak nastřelené z nudy, nemyslím si, že jde vyhrát válku tím, že někomu budeš lhát. Jiné by bylo, kdybych se úmyslně snažil hráčům změnit názor. Ta naše válka byla spíš zabíjení a provokace, ty lži byly opravdu spíš nástřel. Ale každý to vidí jinak, jak říkám, vyříkali jsme si to, řekl bych, že díky Taylorovi jsem možná i lepší člověk, protože po jeho promluvení do duše jsem si uvědomil dost věcí. Nicméně to je možná důvod, proč pro mě i ty Wizi nejsi člověk, se kterým chci někdy ještě něco mít.
I ty už pro mě nejsi člověk, jsi snitch a lhář. A už to tu nespamujme zbytečně.
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 27.3.2020 20:08
Ready je takovej no :D
Tak ono to možná z úst Taylora vyznělo až přehnaně negativně, jisté "lži" tam byly, ale až předposlední den války a bylo to spíš tak nastřelené z nudy, nemyslím si, že jde vyhrát válku tím, že někomu budeš lhát. Jiné by bylo, kdybych se úmyslně snažil hráčům změnit názor. Ta naše válka byla spíš zabíjení a provokace, ty lži byly opravdu spíš nástřel. Ale každý to vidí jinak, jak říkám, vyříkali jsme si to, řekl bych, že díky Taylorovi jsem možná i lepší člověk, protože po jeho promluvení do duše jsem si uvědomil dost věcí. Nicméně to je možná důvod, proč pro mě i ty Wizi nejsi člověk, se kterým chci někdy ještě něco mít.
WizGigabyte
WizGigabyte Level 127 27.3.2020 17:53
Osobne som za akékoľvek aj ostré reči v internej konverzácii ale hlavne do toho neťahať a neobtazovať všetkých ľudí denno denne ako to robil práve ReadyBoss a dokonca s klamstvami ktoré zase chceli poškodiť moje meno aj meno organizácie. Nakoniec sa ospravednil pretože to čo 2 týždne usilovne rozširoval boli väčšinou klamstvá alebo polopravdy.
Ready je takovej no :D
WizGigabyte
WizGigabyte Level 127 27.3.2020 17:51
ANVIL bude vždy na topu :P
Renatka99
Renatka99 Mistr Podvodů Level 69 27.3.2020 13:20
Jsem ráda že ptařím k ANVIL <3 Hlavně díky hráčům Dovahkiin a Arley! Taky si vážím toho, že mě všichni přijali mezi sebe.
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 27.3.2020 09:45
Pěkný rozhovor, po dlouhé době něco zajímavého!

Chtěl bych dodat, že já už jsem podstatu ANVIL viděl kdysi dávno, ta organizace skutečně funguje skvěle a TOP 1 skutečně je. Nicméně možná proto jsem již tehdy chtěl uzavřít nějakou mírovou dohodu mezi ANVIL a REDY RECORDS, což se povedlo a dlouhou dobu to fungovalo. Nicméně, jak říká sám Taylor "nic netrvá věčně". Bohužel i tato dohoda se nedávno roztrhla kvůli absolutní kravině, nicméně ten výbuch byl docela velký, protože dle mého názoru z obou stran šlo cítit velké napětí. Přece jen, 2 nejúspěšnější organizace se rozdělí a jdou do sebe?

Taylor měl zrovna pauzu a nemohl to tak se mnou řešit přímo, psal jsem mu na web a musím uznat, že jsem byl hodně naštvaný skrz jednání s ředitelem Dovahkiinem, takže se nedivím, že si mě tehdy Taylor blokl na webu a následně mě ignoroval. Po nějaké době však Taylor začal hrát na serveru a dal mi šanci to probrat slušnou cestou, protože jsem o to měl obrovský zájem. Řekl bych, že celá ta válka byla vedena z obou stran polopravdou, jak již Taylor zmínil, zároveň každá strana místy uletěla, což jsem pak přiznal a následně se omluvil. Jsem rád, že jsem tu možnost jednat měl, protože nyní jsme si to vyříkali a stanovili daleko lepší dohodu a mezi organizacemi je, a doufám, že i bude klid, protože si myslím, že ty války nikdy ani jedné straně nepřidají. Chtěl jsem se tímto jen vyjádřit k situaci, aby šel vidět pohled obou stran.



ReadyBoss
CEO REDY RECORDS
Kajmu
Kajmu Level 27 26.3.2020 23:01
V anvilu sem něco přes 2 měsíce a zatím je to nejlepší organizace předtím sem byl v Dragons a Prdy Records a musím říct že je tam velký rozdil <3
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 26.3.2020 21:00
Ono otázek není tolik, Litva měl i 30, ale mám kvalitní hosty, kteří se nebojí rozepsat.
Fendi
Fendi Pomocník Level 78 26.3.2020 20:56
Wow, velmi dobrý rozhovor. Na mě tam bylo až moc otázek teda :D Ale pro taylorka to s radostí přečtu <3
JeyCop
JeyCop Hovorný hráč Level 78 26.3.2020 20:56
Jako nejnovější člen organizace mohu říct, že jsem zde velmi spokojený a děkuji za možnost být v ANVIL. :)

Nedávní přispěvatelé