Ztracené heslo

Na vaší e-mail adresu bude zaslán kód pro dokončení resetování hesla.

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Rozhovor s helperkou Boruvka

Interview & Rozhovory
Mitrixsen Mitrixsen 3.8.2019
Zdravim vsechny ctenare a vitam vas u dalsiho rozhovoru! Pro tento rozhovor jsem si vybral osobu zenskeho pohlavi a tou je Boruvka. Preji vam vsem prijemne cteni!

1. Vítam tě v dnešním rozhovoru, a zároveň bych se ti chtěl poděkovat za to, že jsi přijala moji nabídku a že sis našla čas pro tento rozhovor. Na úvod se nám prosím představ, ať víme, s kým máme tu čest.

Mé jméno v reálu je Petra, ale všichni mě spíše znáte pod nickem Boruvka. Je mi 22 let a v současné době jsem studentkou vysoké školy.

2. Co přesně studuješ ?

Studuji cizí jazyky pro cestovní ruch: ruštinu a angličtinu, teď to bude už čtvrtý rok.

3. Čím by ses chtěla v budoucnu živit? Máš nějaké vysněné povolání?

Fíha... Vyloženě vysněné povolání asi nemám, je toho spousta, čím bych se chtěla jednou živit. Moc by mě bavilo překládat knihy, nebo jakákoliv práce s cizími jazyky. Ale zároveň je už dlouho mým velkým snem dělat filmovou hudbu, hudbě se věnuju už taky nějakou tu dobu.

4. Co za hudbu posloucháš? Máš nějaký oblíbená styl hudby, skladbu, atd?

Hudbou žiju, nedala bych bez ní ani den, je to něco, u čeho dokážu vypnout :D Už od 5 let hraju na klavír a doteď si vždycky najdu čas, abych si zahrála a odpočinula si při tom. Co se týče stylu, tak asi nemám úplně vyhraněný styl, poslouchám snad všechny různý styly od klasiky (to je spojený s tím klavírem) až po DnB. Kdybys viděl můj playlist v mém telefonu, myslel by sis možná, že jsem schyzofrenik :D Jinak teď hodně poslouchám The Weeknd, ale nejvíc ujíždím na týhle písničce: mám jí spojenou se skvělýma vzpomínkama z konce semestru. To by bylo k hudbě asi vše :)

5. Jak si se dozvědela o skupině The Weeknd?

K tomu mám takovou historku. Moje spolubydlící z kolejí mě celé 3 roky nutila, abych si pustila její nejoblíbenější seriál SKAM. Já nejsem zrovna úplně seriálový typ, takže jsem to pořád nějak oddalovala, až jsem se letos k seriálu konečně dostala (spolubydla mi začala vyhrožovat, že když se na to nepodívám, bude mi potají v noci vypínat budíky do školy :D), úplně mě to pohltilo a zhltla jsem celý seriál za rekordní dobu a v seriálu hodně hrála právě skupina The Weeknd a zamilovala jsem si je hned na první ''poslech'' :D Od té doby má skupina čestné místo v mém Spotify playlistu :)

6. Řekni nám, o čem je seriál SKAM?

SKAM je norský seriál o několika teenagerech, kteří prožívají trápení typické právě pro teenagery: první lásky, první rozchody, nejistoty ve své sexuální orientaci a taky náboženské problémy. Je to rozdělené na 4 série, v každé sérii je jeden hlavní hrdina, okolo kterého se celý příběh odvíjí a v každé epizodě se řeší jedno z výše zmíněných témat. Ono se to zdá jako takový ten typický seriál pro teenagery, ale vůbec tomu tak není. Jsou tam skvělé herecké výkony, výborný výběr hudby a člověk si po shlédnutí pár dílů oblíbí i tu norštinu (seriál je bez dabingu).

7. A co filmy? Sleduješ nějaké? Máš nějaký oblíbený film?

Mám, je to Snídaně u Tiffanyho. Ten film mám hrozně ráda už tak od 9. třídy, kdy jsem ho viděla poprvé a mohla bych se na něj dívat pořád. To mi připomíná, že jsem ho dlouho neviděla :) :D Jinak mám filmy celkově mnohem radši než seriály, jak už jsem řekla dříve, nejsem vůbec seriálový typ, začnu se u nich hrozně brzo nudit a většinou neshlédnu všechny série :D

8. Dobře. Filmy a seriály jsme probrali. Čemu se věnuješ ve volném čase?

Teď během prázdnin mám toho volného času docela dost, takže jsem zase začala aktivně hrát na wtls a mimo to jsem se zase začala učit League of Legends (jsem věčný student, nikdy mi to nepůjde :D). Jinak mimo her si občas zajdu s kamarádkou zacvičit do posilovny, občas si přečtu i nějakou tu knížku a snažím se věnovat alespoň pár hodin týdně portugalštině - dala jsem si cíl, že se během léta naučím alespoň základy portugalštiny, protože tam od září jedu studovat v rámci Erasmu. Jinak zbytek času trávím na brigádě.

9. Kde brigáduješ?

Už přes 2 roky pracuju v hotelovém resortu (jméno raději nebudu zmiňovat) jako recepční a občas v hotelové restauraci jako servírka.

10. Co za knihy čteš? Máš nějakou oblíbenou knihu?

Teď asi už půl roku čtu povinnou četbu k ruské a anglické literatuře ke státnicím, takže taková ta typická klasika: Dostojevskij, Puškin, Dickens a tak dále :D Není to úplně zábavné čtení, ale bohužel přečíst to musím :D Moje oblíbená knížka je asi Analfabetka, která uměla počítat od Jonase Jonassona, to je výborný počteníčko, určitě doporučuju :)

11. Čím tě ta kniha zaujala?

Zaujala mě hlavně originálním a vtipným příběhem, který je podobně vyprávěný jako Forrest Gump, takový stručný a svižný průvodce historie a je i hodně čtivě napsaná, dá se přečíst za poměrně krátkou dobu :)

12. Vykonávala jsi za svuj život i nějaký sport?

Ještě na základce jsem asi 4 roky hrála florball za náš školní tým, jinak jsem se žádnému sportu nijak nikdy nevěnovala. Vždycky jsem byl spíš takovej kreativní typ člověka. I když teď jsem docela přeborník ve zvedání půllitrů :) :DD

13. A co YouTube? Sleduješ momentálně nějaké videa na YouTubu?

Já YouTube používám celkem dost, vždycky se na něm dá najít spousta nových písniček, videí nebo i dokonce filmů, které člověk vůbec nezná. Hodně se dívám třeba na vystoupení ze zahraničních vystoupení z The Voice, a často si tam pouštím filmy k usínání, protože mě nebaví stále zavírat ty tisíce reklam na různých webovkách s online filmy :D Jinak co se týče youtuberů, tak ty nijak nepodporuju a ani mě upřímně nebaví moc ztrácet čas díváním se na to, jak ze sebe lidi dělají šašky. :D

14. Řekni nám něco o vašem posledním srazu v Praze. Jak tento sraz probíhal?

Celý sraz zorganizoval LegeeX, no, teda spíš on nás všechny tak nějak jen sezval v jeden čas na jedno místo, zbytek se musel doplánovat den před srazem :D (Vašku, jestli to teď čteš, tak se nezlob :DD ) Začalo to někdy ráno v Brně, kdy Krucifix a Akacik nasedli do Flixbusu a vyjeli až do daleké Prahy (kde Krucifix byl tak po třetí v životě, ani metro jsme mu nestihli ukázat :D). V Praze na ně čekal LegeeX, Deejva, jeho hoe (teda přítelkyně) a GDLK, já jsem se k nim přidala později. Nejdřív jsme byli společně na Laser games, potom proběhl match v bowlingu, potom Deejva i jeho přítelkyně odjeli zpět domů a někdo dostal nápad, že se pojede ještě do Teplic. Jelo se tedy, společně se zásobičkou několika lahví alkoholu, do Teplic, kde jsme si udělali velkou okružní jízdu po místních vyhlídkách (cca v 11 v noci :DD ). Ráno po snídani jsme vyrazili do Mostu. Byl přísný zákaz říkat ''Dycky Most'' a ''jedeme do Chánova'', hrozil za to ban! :DD Navštívili jsme nechvalně známou hospodu Severka ze seriálu Most a potom jsme všichni jeli zase zpět do svých domovů :D


15. Vidím že jste si sraz užili :D Co nejhoršího se vám na těchto srazich prihodilo?

Musím říct, že i když se na srazech samozřejmě pije alkohol a na některých o něco více, tak se zatím (a musím to zaklepat) nikdy nic hrozného nestalo :D Občas nějaké to obejmutí záchodu, občas nějaké to okno, někdy dost blbý nápady, jako třeba skákání ze střechy, noční bojovka do lesa a podobně, ale vždy naštěstí všechno dopadlo (ač překvapivě) dobře. A doufám, že to tak bude i u dalších srazů :)

16. Řekni nám něco o tvém nicku - Boruvka

Vybrat si nick Boruvka byl nápad, který vznikl tak během 5 sekund, kdy jsem měla zadat do SAMP klienta nick, abych mohla začít hrát. Rozhlédla jsem se kolem sebe, uviděla jsem před sebou borůvkový jogurt, a řekla jsem si: ''No co, jdeš to jen zkusit, dlouho to hrát stejně nebudeš, šoupni tam třeba Boruvka, vždyť je to jedno.'' A tak se stalo, že s tímhle nickem hraju už přes 3 roky. :D

17. Fajn, přejdeme ke naší úžasné hře GTA. Jak si se dozvědela o GTA?

Ke hře GTA mě přivedl asi v 10 letech můj bratranec. Do té doby jsme spolu hráli jen takové ty ''méně akční'' hry, jako je třeba The Sims nebo Bulánky. GTA se mi v té době celkem zalíbilo, bylo tam spousta možností, co ve hře dělat a člověk u toho i celkem potrápil nervy při plnění misí. Sice mě to bavilo, ale hru jsem v té době nikdy nedokončila, což jsem ale dohnala tak 4 roky zpět a dobře jsem udělala.

18. Jaké bylo tvoje první GTA?

Začínala jsem u San Andreas a u něj jsem taky skončila, párkrát jsem si nedávno zahrála na PS4 GTA V, ale jinak jsem bohužel jiné GTA nehrála.

19. Kdo je tvoje oblíbená postava z GTA: San Andreas?

Je to asi Woozie, to je prostě frajer v každém směru a má skvělý hlášky :D

20. Jak si se dozvědela o portálu GTA-MP.CZ? Čím tě portál zaujal?

Já jsem o wtls serveru ze začátku neměla ani ponětí. Když jsem si nainstalovala klienta a začala hrát, začínala jsem na zahraničních serverech, ale ty mě ničím nijak nezaujaly, byly celkem chaotické a lidi tam nebyli moc přátelští. Po nějaké době jsem náhodou našla právě náš server, který byl jeden z mála český. Po pár hodinách hraní se mi server zalíbil už jen z toho důvodu, že tu byli všichni hrozně přátelští, nápomocní a každou chvíli jsem zde objevovala něco nového, co se dá na serveru dělat. A tak jsem se rozhodla, že na serveru zůstanu.

21. Jak bys porovnala konkurenci s WTLS? V čem je WTLS lepší?

Já jsem neměla šanci poznat ostatní české servery a na těch zahraničních jsem hrála opravdu jen chvilku a už si je popravdě ani moc nepamatuju. Ale když přeci jen porovnám zahraniční servery a WTLS, určitě je vidět, že o WTLS je kvalitně postaráno. WTLS je určitě lepší v tom, že je zde tolik možností, co dělat: různé joby, gangy, CEO organizace, různé způsoby, jak si vydělávat peníze (a jak o ně lehce přijít :D ), je toho hodně. Zahraniční servery, které jsem zkusila, byly dost zaostalé a jednotvárné, po chvíli mě přestaly bavit a přecházela jsem na nové.

22. Jake byly tvoje prvni pocity hrani na WTLS? Pomahal ti ze zacatku nekdo nebo ses ucila sama?

Ze začátku jsem se učila sama, trvalo mi to teda celkem dlouho musím říct, byla jsem ten typickej warez :DD Už jsem to hraní chtěla vzdát, protože mě štvalo, jak mi to nejde, ale jednoho dne jsem na serveru potkala takovou partičku, se kterou jsem v kontaktu dodnes a jsem za ně moc ráda, je to skvělá banda :) Tahle banda mě právě jednoho dne pozvala na teamspeak (do té doby jsem neměla ani ponětí, co to je), protože mi nevěřili, že jsem holka, což se ani nedivím, dneska se může za holku na serveru vydávat kdokoliv :D Pořád si ten náš první call na tsku pamatuju (kluci ví :DD ), po dlouhé době s nimi byla v jedné roomce holka, tak mě pořádně vyzpovídali, ale taky mi s těmi mými začátky pomohli :)

23. Kdo každý byl v této bandě?

Byly to dneska už takový menší legendy: LegeeX, Deejva, GDLK a Krucifix. Bylo to ještě v době, kdy kluci nebyli v AT (2016).

24. GDLK a Krucifix hrají aktivne dodnes. Dále se na serveru bavíš i s administratory jako například CooDik, Franta nebo Banshee. Řekni nám něco o nich.

Jojo, to hrají :) GDLK i Krucifix jsou strašně fajn, vždycky se s oběma hrozně zasměju. Krucifix je věčnej vztekloun, který se neustále rozčiluje u hraní čehokoliv. Když prohrává, tak se to pozná podle jeho oblíbené hlášky: ''Mně je zle!'' :DD Ale jinak je to pohodář. To samé GDLK, většího pohodáře jsem snad nepoznala. Je to takový tišší člověk, ale jakmile se rozpovídá, tak se s ním člověk neskutečně nasměje. Taky viděl až neskutečné množství filmů a seriálů, až si tak říkám, kdy ten člověk stíhá spát. Teď mě tak napadlo, že on vlastně úplný kliďas není. Když mi dá několik typů na filmy/seriály a zjistí, že ani po měsíci jsem nic z toho neviděla, tak se dokáže pěkně rozčílit :D (Jo a oba si ze mě neustále dělají srandu, že bydlím v lese mezi srnkami, protože bydlím na vesnici a oni měšťáci z toho mají hroznou srandu :DD ) Frantu většinu času na serveru provokuju a říkám mu Pepo a občas společně i s Krucifixem hrajeme League of Legends. S CooDikem občas zajdeme na teamspeak a vyprávíme si vtipy od Zdeňka Izera a děláme si ze sebe pořád srandu :D A s Bansheem si vždycky ráda pokecám o životě :)

25. Jak se hraje WTLS z pohledu ženy? Chodí za tebou hráči a žádají tě o ruku?

Abych pravdu řekla, není to vždy jednoduchý. Ze začátku mi hodně lidí samozřejmě nevěřilo, že jsem holka, což se ani nedivím, dneska si může kdokoliv dát holčičí nick a může předstírat, že je holka a využívat toho. Hodně lidí mi vždycky nadávalo, že holka nejsem, že to jen předstírám, nebo že jsem naopak zlatokopka, která rozposílá nahý fotky, abych dostávala czk a peníze a že využívám toho, že jsem holka. Nikdy bych asi neklesla tak dolů, abych něčeho takového využila, někomu poslala nahou fotku jen pro to, aby mi poslal ''nějaké'' virtuální peníze ve hře. Mám svoji hrdost! Občas si někdo rýpne takovou tou sexistickou poznámkou, že patřím do kuchyně, ale jinak si myslím, že většina hráčů si na mě už zvykla a většinou mě berou jako obyčejného hráče (teda aspoň si to myslím :DD ) bez ohledu na pohlaví.
Občas přijde nějaká ta nabídka na kávu a podobně, ale teda o ruku mě ještě nikdo nepožádal, což mě teď zpětně celkem mrzí musím říct... :D


26. Co nejčastěji děláš na serveru?

Teď se v poslední době věnuju hlavně CEO jobům, aby jich naše organizace měla co nejvíc. Takže to většinou probíhá teď tak, že udělám job a během těch 30 minut čekání na další job dělám různé další joby, děláme CEO výzvy, pomáhám hráčům v chatu, s někým na serveru chatuju, nebo si jen tak jezdím ve svým modrým Infernusu a občas se taky připojím k nějakému eventu. :D Je vždycky co dělat :)

27. Co ty a gangy? Máš nějaké zkušenosti v nich?

Jen minimální :D Já jsem byla v gangu ze začátku hraní, ale pak mě to už nějak nebavilo, já jsem takovej nekonfliktní hráč :D

28. Co tvoje klanová historie? Byla jsi někdy součástí nějakého klanu?

Byla jsem nějakou dobu v rStreets, seznámila jsem se tam s hráčema jako je Kureci_Bro, Megii, Luci, Exekutor a dalšími fajn lidmi, byla jsme dobrá parta, dělaly se pravidelné tuningy a různé další akce. Pak se to nějakým způsobem začalo celé rozpadat, já jsem mezitím odešla, protože jsem nehrála už tak aktivně a tým se zrušil. Potom jsme chtěli společně s klukama (GDLK, LegeeX, Krucifix, Deejva a spol.) obnovit jejich starý tým No.7, což se na chvilku celkem slušně podařilo, ale tým se zase nakonec rozpadl, protože většina z nás přestala hrát, někdo hrál minimálně, někdo přestal hrát úplně. Od té doby jsem nikde nebyla, teď nedávno jsem si já a Krucifix dali před nicky znovu No.7, ale to tam máme spíš jen tak z recese :D

29. Co tě přimělo se vrátit zpět a začít znovu hrát aktivně?

Nebylo to nic moc konkrétního, nejspíš to byla nuda :D Já jsem se poprvé po pauze připojila do hry někdy během letošního února, kdy mi skončilo dost náročný zkouškový období a já neměla do čeho kopnout, tak jsem nakopla svůj (v té době ještě starej a dost pomalej) notebook značky DY (čti HP) a začala znovu hrát. Zjistila jsem, že už nehraje tolik hráčů, které jsem znala a se kterýma jsem hrála před pauzou, takže mi nezbylo nic jiného, než se seznámit s těmi novými, což se mi ze začátku upřímně moc nechtělo, ale zjistila jsem, že jsou stejně přátelští, jako byli i ti hráči předtím, tak jsem si i mezi nimi udělala kamarády. :)

30. Většina hráčů si momentálně stěžuje na komunitu. Jak to vidíš ty? Myslíš si, že ta komunita byla lepši?

Budu upřímná: byla. A dost mě mrzí, že jsem nehrála tak cca v roce 2014, protože podle vyprávění od kluků cca v tomhle roce hráli strašně dobrý lidi a ta komunita byla na úplně jiné úrovni, než je dnes. To samé platilo prý i o admin týmu. Bohužel to nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti, ale i v tom roce 2016 to bylo o něčem jiném.

31. Vlastníš momentálně nějaký apartmán na WTLS? Pokud ano, tak kolik a co za vozidla máš u nich uložené?

Vlastním 3 domy v Templu, 2 mám bez vozidla a u jednoho mám uložené FT NRG-500. Potom mám jeden dům v Las Colinas se speciálním slotem na vozidlo a tam mám uložený svůj FT Infernus. Do budoucna určitě koupím i vozidla ke dvěma zbylým domům v Templu, jen jsem moc velký šetřílek :D


32. Když už si našetříš nějaké ty peníze, tak na co je zvykneš utrácet?

Většinou ty peníze investuju právě do koupi aut nebo domů, je to asi nejlepší způsob, jak na serveru peníze investovat :)

33. Která soutěž od hráčů se ti zatím nejvíc líbíla?

V poslední době se mi asi nejvíc líbil Vortexball od hráče Franta72. Nejsem si jistá, jestli je to originální nápad od Franty nebo převzaný od starších hráčů, ale i tak se soutěž moc povedla.

34. Kdybys mohla na WTLS cokoliv změnit, tak co by to bylo?

Asi bych nic moc už neměnila, server takový, jaký je dneska, šlape moc dobře. I když možná bych trochu pozměnila systém nemovitostí, ten dřívější byl podle mě lepší. Jinak já osobně jsem se serverem spokojená :)

35. Momentálně jsi širší součástí adminsitračního týmu. 11.6.2019 sis podala přihlášku na pomocníka. Co tě vedlo k tomuto rozhodnutí?

Chtěla jsem se po těch třech letech hraní na serveru zkusit posunout někam dál, proto jsem se rozhodla podat si přihlášku na post pomocníka a zkusit tak pomáhat novým hráčům s jejich začátky na serveru. Byla jsem moc ráda, že mou přihlášku přijali a doufám, že v helper teamu ještě nějaký čas zůstanu a kdo ví, třeba neskončím jen u toho pomocníka (ale nebudu předbíhat!) :D

36. Jak reagovali hráči na tvoje povýšení?

Samozřejmě ne všichni mi to přáli, padaly hejty, že jsem post dostala jen proto, že jsem holka a že jsem kvůli postu kdovíco komuco, no prostě klasika :D Ale jinak ostatní hráči to asi moc neřešili (nebo teda alespoň né přede mnou, v /pm by se asi našli hráči, kteří mi to nepřáli :D ).

37. Jaký máš názor na své kolegy? Vycházíte spolu?

Já se svými kolegy nemám vůbec žádný problém a myslím, že s nimi vycházím za dobře. S některými z nich komunikuji víc, s některými míň, ale ani s jedním nemám sebemenší problém a myslím, že oni se mnou taky ne :) Jen tomu Krucifixovi pořád něco vadí a pořád by mě posílal do kuchyně, kam prý patřím... :DD

38. Skoro každý pomocník by se jednou chtěl stát moderátorem. Jak to vidíš ty? Přijala bys nabídku na post moderátora?

Zatím bych na to nijak nespěchala, ale pokud by ta nabídka přišla, tak bych ji asi ráda přijala. Přeci jen zkusit se má vše :)

39. Každý pomocník u nás dostává určitou odměnu za jeho práci. Vykonávala bys práci pomocníka i bez odměny?

To je hodně zákeřná otázka :D Ale asi ano, vykonávala, já to pro tu odměnu nedělám :)

40. Pomáhal ti někdo na začátku tvé helper kariéry?

Ze začátku jsem dostávala hodně rad od Krucifixe (který možná drží rekord v délce postu helpera :DD), které mi moc pomohly a pořád se jimi řídím. :)

41. A co blogy? Čteš momentálně nějaké?

Z blogů čtu už jen příspěvky v Interview a Rozhovory, ale byla jsem pravidelnou čtenářkou blogu Litva a jeho perverzní koutek, protože Litvovy příspěvky byly geniální a já jenom doufám, že ještě něco napíše! :)

42. Jaký máš názor na blog Interview a Rozhovory?

Myslím si, že je to dobrý blog, který funguje už hodně dlouho a člověk se vždy dozví dost zajímavých věcí o hráčích, které třeba znal ze hry jen letmo nebo třeba o nich jen slyšel. Je zajímavé si číst i staré příspěvky a zjišťovat z nich, jak server fungoval dřív a jaká byla v té době komunita hráčů.

43. Jaký je tvůj názor na majitele portálu - niCe?

Jako člověka niCe bohužel neznám, nikdy jsme spolu do kontaktu nepřišli, takže na něj nemám nijak vyhraněný názor. Ale co se týče jeho práce na serveru, určitě je to člověk na svém místě. O server se stará už hodně dlouho a stará se o něj svědomitě, což je vidět na každém detailu. Každý jeho update je propracovaný a je vidět, že se vážně snaží, aby se hráči na jeho server rádi vraceli.

44. Jak vidíš budoucnost portálu? Vydrží podle tebe i dalších 10 let?

To je celkem těžká otázka. Pořád vznikají nové a promakanější hry se skvělou grafikou, které také nabízí možnost hrát multiplayer a je otázkou, jestli i za těch dalších 10 let se budou chtít hráči vracet ke hraní GTA:SA, protože budou mít mnohem více možností. Ale já věřím tomu, že pokud server stále poběží a bude mezi hráči stále tak populární, jako je dnes, tak tomu dávám šanci, že vydrží i za těch dalších 10 let. :)

45. Dobře Boruvko, tady tento rozhovor ukončím. Byl to jeden z nejdelších rozhovorů co jsem kdy napsal :D Chtěla bys na závěr sdělit něco našim čtenářum?

Asi bych chtěla poděkovat těm, co ten rozhovor dočetli až sem a doufám, že to pro ně nebyla ztráta času :D A tobě samozřejmě taky děkuju za nabídku a za příležitost udělat rozhovor :)

46. Jak bys ohodnotila dnešní rozhovor? 0 - 10

Já myslím, že otázky jak na mojí osobu, tak na hru, byly moc dobře vyvážený, u otázek se dalo dobře rozepsat a odpovědi moc hodnotit nemůžu, ale já bych klidně dala rozhovoru 10/10!! Ale uvidíme, co na to čtenáři :D


Děkuji všem za přečtení rozhovoru :)
36
629

Komentáře (22)

TheChargerCZ
TheChargerCZ Pařan Level 43 9.8.2019 13:27
Málem jsem se z toho velkého čtení po blil (za gramatické chyby sry xD)
WhiteEight
WhiteEight Editor Level 79 6.8.2019 18:54
Paradni rozhovor s paradni divkou! :)
Boruvka
Boruvka Nikdo Vyjímečný Level 73 4.8.2019 12:10
Litvo, moc děkujeme za komentář, Mitrixsen si dal moc záležet a odvedl skvělou práci :) Jsem se při čtení tvého komentáře usmívala jako měsíček na hnoji, made my day :)
Taky tě moc zdravím a posílám ti jedno velký čůůůůs :D ✌️
litva
litva Level 40 4.8.2019 09:35
Jednoznačně vynikající rozhovor. Chválím všechny přispěvatele v tomto blogu, že si dávají tu práci a pokračují (především aktivně) ve vytváření nového obsahu, s novými lidmi - jako čtenář, děkuji.
Borůvka je skvělá ženská, na rozhovor jsem se těšil a jsem velice potěšen, že se kladl větší důraz na větší počet otázek. Navíc, jsem jediný, komu při čtení těch odpovědí, se vybavil ten klasický usměvavý a pozitivní hlas Borůvky? Jak kdybych ji při čtení doslova slyšel.. Divný, asi už to Gta vysadím úplně.
Jen tak dál, další skvělý blog a Borůvku tímto ještě dodatečně zdravím, čůůůůs :)
Boruvka
Boruvka Nikdo Vyjímečný Level 73 4.8.2019 09:02
Takze ,,domaci boruvka,, je taky zlo? :D

Ty jo, jednou bych ráda ochutnala borůvkovici (a klidně i domácí), bude to sice taky zlo, ale bude to určitě moc dobrý :D
Elthei
Elthei Žoldák Level 130 3.8.2019 22:43
Všechno, co má přívlastek ''domácí'', je zlo...
Takze ,,domaci boruvka,, je taky zlo? :D
GDLK
GDLK Zlotřilec Level 144 3.8.2019 22:37
Boruvka
Boruvka Nikdo Vyjímečný Level 73 3.8.2019 18:15
Domaca slivovica je top, ziadne srajdy prosim :--)
Všechno, co má přívlastek ''domácí'', je zlo...
Banshee
Banshee Kápo Level 166 3.8.2019 17:56
A s Bansheem si vždycky ráda pokecám o životě :)

Domaca slivovica je top, ziadne srajdy prosim :--)
NyTmo
NyTmo Level 106 3.8.2019 17:39
Hoši jeden rozhovor se slečnou, a tolik komentu :D tohle není náhoda
Ukázat komentáře 11-20 z 22

Nedávní přispěvatelé