Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Rozhovor s hráčem Feanor

Interview & Rozhovory
Mitrixsen Mitrixsen 17.5.2019
Ahoj! Vítám vás u dalšího rozhovoru. Uplynul měsíc od posledního rozhovoru a proto jsem se rozhodl udělat další. Tentokrát to je s hráčem Feanor! Feanor je hráčem už od roku 2008.

1.Ahoj. Vítám tě v tomto rozhovoru! Na začátek se nám prosím představ.

Zdravím taky. Ve hře mě můžete najít pod mnoha přezdívkami, ale nejčastěji je to Roc nebo pak v poslední době i Feanor.

2. Studuješ nebo pracuješ?

Primárně stále studuji na vysoké škole, konkrétně obor diplomacie. V říjnu nastupuji do 2.ročníku, který jsem tento rok vynechal kvůli práci a i jistým osobním důvodům.

3. Jaké je tvoje vysněné povolání?

To se dost různí, s věkem se to pak často i mění. Když si vybavím ranná léta a dětství, tak jsem chtěl být fotbalista, jelikož jsem hrál fotbal aktivně a bavilo mě to. Pak se mně nějak vnuknul nápad, že bych se mohl dát do herectví. V jednu chvíli jsem pak přemýšlel i nad pilotováním. Potom to byli policisté nebo vojáci atd. Ovšem v momentální době, kdy to mám už trochu srovnanější, tak jsem si nějak vyhlídl možné budoucí povolání na mezinárodní scéně, k tomu mám sice ještě daleko, ale vzhledem k tomu, že se zaměřuji na ten daný obor, tak to není úplně nereálné, ale jisté ještě taky ne.

4. Čemu se věnuješ ve volném čase? Vykonáváš nějaký sport?

Nejspíš podobně, jako každý, tak svůj volný čas rád trávím s kamarády, posloucháním hudby, čtu svůj vybraný žánr knih, snažím se učit novým věcem, rád objevuju nová místa ve světě, tedy cestování. V neposlední řadě pak i rád hraju nějaké ty hry na počítači. To byly spíš všední záležitosti, co má asi každý. Nicméně, protože studuji diplomacii, tak musím být i v obraze o tom, co se momentálně děje ve světe, takže aktuality, denní novinky apod. Tudíž se snažím nějak vytyčit ty zprávy a zajímavosti, které dokážu nějak pobrat a "pohybuji" se v nich. Pokaždé, když pak čtu jenom ty špatné a špatné zprávy stále dokola, tak nejeden den mám pak nechuť ke všemu, co dělám a nedokážu se uvolnit. Vše to pak končí tím, že pak klidně i 2 týdny nic nesleduju a mám klid. No a dále je to historie, která mě fascinuje od dětství a zbožňuju ji, hlavně tu evropskou. Dále je to pak samozřejmě geopolitika. Co se týče sportu, tak jsem závodně hrál fotbal několik let, dělal jsem i karate a taky jsem se nějak pokoušel dát se na dráhu traucerů, tedy parkuristů (ale pouze jako 4fun). Obecně se snažím zůstat v kondici.

5.Jaký žánr hudby posloucháš a jaký žánr knih čteš?

V tomto konkrétně jsem otevřený teoreticky všemu a snažím se i neomezovat se na jeden hudební styl. Poslouchám vše, co mi ladí k uším. Nejčastěji ale co tak poslouchám je – trance progressive, metal (německý industriální, finský, melodický, folkový, heavy, nu metal atd.), elektronická hudba, folk a pak možná i nějaká ta klasická hudba (nejčastěji ale podáno jako soundtrack z různých filmů). Co naopak poslouchám nejmíň, a zde jdu asi proti proudu, tak je rap, který mě nikdy nějak neoslovil. Sem tam najdu nějakou skladbu, která se mi líbí, ale je to ojedinělé… Co se týče knih, tak pokud to nejsou nutně odborné a někdy nudné knížky k učení, tak mám rád fantasy žánr. Konkrétně příběhy od G.R.R.Martina a J.R.R.Tolkiena.

6. Jaké místa jsi už navštívil? Co se ti na nich nejvíc líbilo? Případně jakým dopravním prostředkem cestuješ?

Zatím jsem teda nebyl za hranicemi Evropy, ale co se jí týče, tak tu mám procestovanou "skoro" už celou, nebo aspoň její větší polovinu. Cestuju výhradně autem, někdy i letadlem na vlastní náklady (někdy s rodiči, někdy s kamarády... to záleží), málokdy cestuju sám, de facto skoro vůbec. Pokud jde o místo, tak v každém místě je něco kouzelného a těžko se to vybírá. Svoji roli tu hraje i roční období a celková atmosféra. Hmm… přemýšlím... a nevim :D

7. Máš nějaké životní cíle?

As být šťastný :D. Ale ne, tak chtěl bych se podívat za polární kruh, jelikož mám odjakživa velikou vášeň pro sever.

8. Jak vznikla tvoje přezdívka "Feanor"?

Tuhle přezdívku příležitostně používám od roku 2016, takže to není úplně můj první nickname. Fëanor je jméno jednoho z hlavních protagonistů z Tolkienových příběhu Středozemě, konkrétně z knihy The Silmarillion. Celkový charakter jsem si pak nějak časem oblíbil a nátura té postavy mě tak nějak uchvátila, že jsem se rozhodl se s tou danou postavou lehce zosobnit.


9. Řekni nám něco o této knize a o této postavě.

Jak jsem zmínil, tak The Silmarillion je dílo, které napsal J.R.R.Tolkien, dokončil ho tedy až jeho syn Christopher Tolkien po jeho smrti. Troufám si říct, že spousta z vás zná nebo aspoň slyšela o filmech Pán Prstenů nebo Hobit, a kdežto události z těchto filmů a knížek jsou ze Třetího věku v tom daném světě (Arda), tak Silmarillion pojednává o hluboké minulosti – působivým líčením stvoření světa a bytostí, které v něm žijí, tudíž jsou v něm zaznamenány události a příběhy z Prvního a Druhého věku.

K postavě – Fëanor je hlavní protagonista Quenta Silmarillion; zhotoví svoje nejslavnější dílo -> silmarily, což jsou tři bájné klenoty, ve kterých je zachyceno světlo Laurelinu a Telperionu, dvou stromů osvětlujících Valinor. Ovšem delší povídaní by asi bylo na dlouho :D, tak ve zkratce zmíním, že po smrti svého otce Finwëho se Fëanor stává králem noldorské větve elfů – je udatný a zručný, má silnou vůli, rád dělá věci sám, ale mimo to je i lehce arogantní, nemá moc v lásce své 2 nevlastní bratry Fingolfina a Finarfina, kterým v pozdější fázi knihy nejednou škodil. Dopustil se dokonce zabíjení rodných elfů, kteří mu zkřížili cestu přes moře. Za svoje činy pak byl vypovězen z Valinoru a vykázán ze Země Neumírajících samotnými Valar. Byl zabit pánem Balrogů a po smrti se jeho duše vznítila.


10. Říkáš, že svůj volný čas trávíš i hraním počítačových her. Jaké hry momentálně hraješ?

Kromě GTA série jsem i velkým fanouškem Wolfenstein série, o něco míň pak už Call of Duty série. Momentálně aktivně ale hraju pouze SA:MP, občas si on-line zahraju i ROTKW – Return of the Witch King; což je strategie. Pak mám někdy i období, kdy hraju League of Legends. Velmi závislá hra a jsem rád, že mám od ní zase klid na několik měsíců a zatím se to drží v pohodě.

11. Přejdeme k GTA. Jak si se dozvěděl o hře GTA: San Andreas?

Asi úplně poprvé, kdy jsem viděl běžet GTA, tak to bylo v ranných letech na rodinné návštěvě. Byly to tehdy ještě ty klasické díly 1 a 2, kdy byla kamera shora. No, v tom věku jsem ani nevěděl pomalu, o co se jedná, tak jsem se nestaral. Další GTA, které jsem pak viděl, tak to bylo Vice City u staršího kamaráda, ke kterému jsem jednu chvíli i pravidelně jezdil na návštěvu. Později jsem dostal svůj první počítač (bez připojení k internetu) a výše zmíněný kamarád mi pak nainstaloval GTA Vice City taky, byl jsem rád tehdy, jelikož se mi na GTA už od začátku líbila taková lehčí "svoboda" světa, respektivě jsem si mohl dělat, co jsem chtěl, takže jsem nikdy nedělal mise, ale pokaždé jsem si jezdil po celém městě, někoho přejížděl, zabíjel a tak to snad pokračovalo až do určité chvíle, než vyšlo GTA San Andreas, které mi kamarád později taky nainstaloval. Tam jsem navázal na Vice City a dělal jsem to samé; tedy jezdil si, zabíjel, přejížděl, zase zabíjel, utíkal policajtům atp. Po určité době jsem se nějak odhodlal zkusit jet na ten počáteční checkpoint - CJ a zkusil dělat mise. Postupně jsem se propracovával příběhem... Skvělý příběh, vývoj postav, perfektní mapa hry, dobrá hratelnost a celkově fajn propracování na tu dobu.

12. Jaká je tvoje oblíbená postava z GTA: San Andreas?

Řekl bych asi, že Woozie nebo Mike Toreno… alespoň jejich mise mě nejvíce bavily :D.

13. Jsi hráčem WTLS už od roku 2008. Řekni nám, jak si přišel k multiplayeru?

Byl jsem opět na návštěvě, tentokrát u jiného kamaráda. Viděl jsem, že hraje GTA San Andreas, ale po chvíli pozorování jsem zjistil, že je to vlastně něco trochu jiného. Skin, za který hrál byl jiný, než u singleplayeru, a i na radaru bylo nějak víc checkpointu různých barev, než "bylo zvykem". Prvně jsem nechápal, že se jednalo o multiplayer a nechal jsem to tak být. Po nějakém čase, tehdy už jsem měl GTA:San Andreas úspěšně dohrané, mě kamarád oslovil, zda bych nechtěl zkusit SA:MP. Byl rok 2007, a tuším, že jsem zrovna končil 3.třídu na ZŠ. První multiplayer server, na který jsem se připojil byl Vojna5Gangov, zkráceně VG. Bylo to něco nového pro mě. Spousta nových možností, které singleplayer nezahrnoval. Byl jsem z toho tak nadšený, že jsem snad první 2 dny nevyšel z domu. Tehdy SA:MP bězělo na clientu 0.1b, pokud se nepletu. Jednoho dne, kdy jsem se chtěl opět připojit na server, tak jsem nemohl... neukazovalo mi to žádné servery, tudíž jsem na nějakou dobu přestal. Nevěděl jsem, že byl nejspíš vydán nový client. Ke hře jsem se vrátil opět v roce 2008, kdy mi kamarád ukázal tehdy nový server, který ho velice zaujal, a to bylo WTLS. Herní mód byl v tu dobu pochopitelně jiný, než je teď. Vše se odehrávalo pouze v Los Santos, bylo méně jobů. Teď, když si tak vybavuju, tak si vzpomínám, že job policisty se dal dělat až poté, kdy hráč bude mít 10+ zkušeností u bezpečnostního pracovníka. Když hráč získal 50 zkušeností u policie, mohl se přidat k FBI. RP body byly označené na radaru "R" u Market v Los Santos atp. Po nějakém čase jsem ale přestal hrát na WTLS a zkusil jsem i jiné servery, jako Záhady S.A. a TSHC public server, oba už neexistují pochopitelně. Ve 2009 roce jsem se opět vrátil na VG a začal hrávat víceméně pravidelně tam. Sem tam jsem navštěvoval pod různými nicky i WTLS, než jsem si ve 2011 roce definitivně pořídil tento účet a propojil ve 2012 roce.

14. Co tě přimělo hrát na WTLS?

Jsem spíše "odchovancem" VG. Hrával jsem pravidelně spíše tam a celkově jsem měl velice v oblibě NTP servery. Ovšem, jak čas běžel, tak VG a celkově portál trochu upadal. Nepomohly tomu ani velké plánované updaty v té době. Jediné, co se tam ještě tak nějak drželo při životě byl server s tzv. Shooter modem. Na tu dobu v SA:MP originální a velice fajn zpestření. Nicméně i ten časem upadl do neaktivity. WTLS je velmi fajn mód a de facto už od svého počátku má velice vyváženou ekonomiku. Když bych to srovnal se svým časem na VG, tak tam byla super hyperinflace. Domy se tam klidně mohly prodávat za 750 milionu a dráž, vzácné firmy i za 1-2 miliardy atp. Fakticky tam šlo velmi lehce přijít k penězům a v pozdější fázi tam kromě sawnování ani nebylo nic moc, co jiného dělat. Nicméně mně to i tak stačilo. Tady zase musím nechat VG v tom, že působilo víceméně jako taková "základna" těch sawnerů. Tam ty války fakt probíhaly v jiném duchu, než tady. VG teda po čase skončilo, tudíž WTLS bylo jasnou volbou, kde by šlo ještě eventuálně hrát. Měl jsem zde již vytvořený účet, nějaké ty odehrané hodiny, tak jsem nějak zase začal sem tam hrávat. Nebyl jsem ale asi sám, hodně VG hráčů sem pak přešlo. Co se mi na WTLS módu líbí a tedy i přimělo hrát, tak je propracovanost, přehlednost a i spoustu možností, jak se případně na serveru zabavit. V chatu má každá svá kategorie dané zbarvení, není to chaos a všechno se víceméně dá dohledat v /help.

15. Jaký update se ti nejvíc na serveru líbí?

Snažím se eventuálně si vybavit nějaké velké updaty v minulosti :D. Ale tak, co vím, tak posledně byly přidány ty heisty, což je něco úplně nového a svým způsobem i unikátního na serveru. Taky se mi i líbí zabíjení kurýrů s penězi.

16. Co děláš nejčastěji na serveru?

Nejčastěji si "píšu" s hráči... :D. Co se týče aktivity tam, tak je to tak jak kdy. Například nedávno jsem dostal chuť na trochu "akce", tak jsem si stoupnul před policejní stanici v LS se sawny a střílel jsem prakticky všechno, co se pohnulo. Dá se říct, že jsem se takhle na týden přestěhoval do vězení, protože jenom, co mě pustili, tak jsem tam byl zase... ale nějak se to teď už trochu uklidnilo, když teda nepočítám tohle :D tak se rád projíždím po serveru, často taky vařím vitamíny z léků, taky dost kupuji a následně prodávám akcie na burze. Obecně můžu napsat, že tam dělám skoro vše, co mám v ten daný okamžik po ruce. Nejčastěji to jsou ale nějaké joby, kde se moc nestřílím. Málokdy lezu do gangu, když už, tak spíš po nocích, kdy je na serveru větší klid a nelaguje to tolik. Taky si rád zahraju kulečník, poker a další minihry s jistými hráči. V minulosti jsem taky rád otravoval Kikush, ať mi spustí event Fallout, teď už to ale není tak intenzivní.

17. Jak na serveru utrácíš peníze?

Většinu peněz utratím v autodílnách, něco málo pak jde i na zbraně. Rád si zasoutěžím na eventech a v různých minihrách, kde jsou vyšší vstupné a zápisné. Co se pak týče hazardu, tak nejsem nějaký extra gambler, a když už něco hraju, tak vím, kdy mám dost a kdy přestat. Občas koupím nějaké CZK na trhu a jednou za čas pak zkusím i loterii nebo sázky na dostihy.

18.Jsi momentálně členem klanu Ds. Řekni nám něco o tomto klanu.

Domnívám se, že klan Deadsquad, zkráceně Ds je mnohým hráčům dobře znám. Jedná se o klan z 2009 roku, tudíž to tento rok máme jubilejních 10 let od založení. První stavební kameny byly položeny troufám si říct právě na tomto serveru v témže roce. V pozadí tohoto klanu jsou 3 osobnosti. Prvním z nich je původní zakladatel klanu DoDo, kterého si mohou staří hráči zde velmi dobře pamatovat, protože tu často hrával v minulosti. Druhým z nich je Smouky, kterého si rovněž mohou starší hráči dobře pamatovat, tím třetím pak je Pesna, jenž je v současnosti leader klanu. Když se podívám zpětně do minulosti, jak klan začínal a kde je teď, tak vidím postupný vývoj, protože na svých počátcích se klan nijak nelišil od těch nynějších a "novodobějších" klanů. V roce 2009/10 byly ve hře daleko větší hráči a daleko slavnější, skillově lepší, a i významnější klany. Nechci tu zmiňovat všechny ty klany, ani tu psát podrobnější historii a minulost klanu, protože by to bylo poněkud zdlouhavé :D. Kdo by chtěl, tak máme speciální projekt "Clanlist", kde máme databázi, jak aktivních, tak i legendárních klanů v minulosti, aspoň co se sawn-off skillu týče, tak se může podívat. Pokud jde o mě, tak já sám působím v Ds poměrně krátce, a to od 2016 roku, kdy jiná alternativa, kromě snad 2-3 jiných klanů nebyla na výběr. Co nás charakterizuje je to, že nejsme jako ty ostatní klany, tedy nepřecházíme z místa na místo, nerozpadáme se jednou měsíčně atp. Podotýkám, že Ds se za svoji historii rozpadlo snad pouze jednou, a to krátce. Bylo to tuším někdy mezi 2009-2010 rokem, ale to je vše. Většinou máme období, kdy jsme více aktivní, pak méně, a to se stále dynamicky opakuje. Dále bych na nás poukázal v tom, že většina z nás se zná poměrně dlouho už několik let, někteří z nás se pak i viděli osobně. V momentální době se odvážím napsat, že jsme aspoň takový lehký hegemon všech ostatních klanu zaměřujících se na Sawn-off skill v CZ/SK. Když bych tu ještě zmínil jednotlivé vztahy, tak za svoji historii mělo Ds převážně pozitivní ohlasy, a i přátelské vztahy s ostatními klany. Samozřejmě, ne vždy to je perfektní, a i dnes se najde spousta jedinců i novějších klanů, které nás nemají v lásce a snaží se nám různými způsoby škodit, dělají nám naschvály, narážejí na nás apod. nevím, jestli ze závisti, frustrace nebo jen z pocitu toho, že si myslí, že Ds jimi pohrdá. Není to tak, naopak, my stále chováme respekt ještě k daleko starším klanům, které tu jsou na scéně (i když pravda neaktivní, ale stále fungují – jak na bázi webu, tak komunity). Na závěr bych jen doplnil to, že si velmi stavíme a zakládáme na čisté hře.

19. Jak se za tu dobu změnila komunita hráčů? Myslíš si, že bejvala komunita lepší?

Za mě se jednoznačně zhoršila. Na tohle téma jsem nedávno psal novinku na náš klanový web, kterou jsem následně publikoval i zde do blogu. Dřívější komunita hráčů, a to nejen zde, ale celkově v SA:MP se mi líbila více. Když bych tak nějak citoval z toho, co jsem psal do blogu, tak se asi shodnem na tom, že SA:MP prostě ničí ty cheaty, které jsou dnes v daleko větším množství a jsou daleko propracovanější, než to bylo třeba v roce 2010. Především pak i samotní novodobí hráči jsou někdy problém. Nevím, jestli je to jen moje domněnka, ale mám za to, že dnešní 17-18 letí hráči jsou tak srovnatelní s hráči, co měli 14-15 let v 2008, postrádají respekt, smysl pro nějaká kritéria a pravidla. Teď nevím, do jaké míry do toho zasahuje dnešní digitální svět, ale něco na tom možná bude. Zase ale, když se na to podívám z jiné stránky, tak prarodiče taky rádi vzpomínají a někdy nám stále vyprávěli, jak tehdy bylo všechno jiné a nevím, co ještě... no každopádně je to prostě můj subjektivní pocit. Pokud jde o komunitu tady, tak úplně přesně tvrdit nedokážu. Měl jsem tu pár období, kdy jsem tu byl fakt dost aktivní, ale byl mezi nimi velký propad. Vidím jen, že starší hráči tu hrají už méně často, ale to je běžná a jasná věc. Takže, obecně si myslím, že komunita bývala daleko lepší.

20. Co si myslíš o momentální sestavě administračního týmu? Chtěl by ses někdy stát součástí AT?

Někdy mám zmatek v tom, kdo všechno vlastně v tom AT je, ale někde minule jsem zmiňoval, že s jistými adminy mám trochu horší vztahy, sem tam si troufnu napsat, že dojde k nějakému vyměňování názoru, ale nějak se to vždy uklidní a do nějakých velkých extrému to nepůjde. V minulosti jsem vyjadřoval obavy nad jistými adminy, jelikož jsem věděl, co za odpad jsou nejmenovaní hráči z nejmenovaného klanu. Docela dlouho jsem si lámal hlavu nad tím, jak se mohli hráči jako soFt, Dzou a další stát administrátory na serveru. O některých těch jedincích jsme už věděli svoje v minulosti. Nechci to tu ale rozebírat nějak detailně. Naopak z té světlejší stránky mám v oblibě administrátory jako je Franta72, který se vkuse snaží dělat nějaké ty akce a eventy + je to fajn parťák na kulečník, to samé platí o GDLK. Sympatie pak taky chovám k adminům, jako je SwoXik, Banshee, Nxs. a Kikush, i když s ní se neshodnu na jednom tématu :D. Měl jsem pak velmi v oblibě i admina Wexika, jehož ztráta levelu mě mrzí. Zbytek je u mě tak neutrální.

Několikrát ještě v minulosti jsem aspoň namátkově přemýšlel nad AT, zkusit si to, jaké to musí být apod. Ve finále jsem ale vždy upustil od té myšlenky. Buď bych byl v klanu, a co vím, tak jedna z podmínek je, že hráč nesmí být součástí žádných klanů a teamů a nevím čeho všeho, nebo bych nebyl dostatečně aktivní. Navíc občas mám náladu vyvolávat "domnělé" konflikty s hráči, které nemám v lásce :D.


21. Je něco, co bys na serveru vrátil zpět nebo změnil?

Možná bych lehce změnil systém domů – přidal pár interiérů navíc, umožnit si ten interiér zbudovat sám podle sebe, kupovat a následně přemisťovat objekty atd. Tudíž, když by si hráč koupil nový dům (od hráče nebo od serveru, to je jedno), tak by dostal jen prázdné stěny a střechu a postupně by si to, dle vlastní kreativity vylepšoval sám podle sebe a své vlastní představivosti. Samozřejmě by se na to stahovala i nějaká omezení pak. Přemýšlel jsem i chvíli nad tím, jestli by bylo fajn povolit příkazy /votekick a /votemute pro helpery, pak bych asi ještě nějak více zužitečnil kongresmany, nevím no... :D. Nejraději, co bych ale generálně vrátil zpět je starý systém hitboxu, tedy synchronizace střelby před hráče, tzv. lagshot.


Oblíbená zbraň/zbraně: Sawn-off, M4, sniperka, deagle
Oblíbené vozidlo: Sultan, Sandking
Oblíbená motorka: NRG-500
Oblíbený event: Fallout; a pak různé TDM
Oblíbená minihra: Kulečník
Oblíbená lokace: San Fierro + Bayside
Oblíbený job: nevím, asi nemám oblíbený... posledně jsem dělal bezpečnostního pracovníka s pár hráči a bylo to v pohodě :D
Oblíbené mise: od Torena nebo Zera
Oblíbený heist: asi vykradení Caligula casina, ale ještě jsem nestihl splnit všechny typy loupeží… :D


Rychlovka

- Las Venturas nebo Los Santos?

Ty jo… nevim, asi Los Santos :D

Richman nebo Mulholland?

Richman

Černý projekt nebo Drogový palác?

Černý projekt

Zmrzlinář nebo Hotdogář?

Zmrzlinář

Loterie nebo Casino?

Casino

Tak, a náš rozhovor končí. Děkuji ti za to, že sis našel čas, a že jsi přijal nabídku na tento rozhovor. Přeji ti hodně štěstí do budoucna! Chtěl bys ještě něco sdělit našim čtenářům?

Že je všechny pozdravuju, pokud došli až sem a děkuji! :D

28
476

Komentáře (14)

TAFFIK27
TAFFIK27 Moderátor Level 134 12.7.2019 09:49
vamos Roc!
KompleX
KompleX Veterán Level 115 24.5.2019 03:26
Pekný rozhovor, niečo málo som sa aspoň dozvedel a hlavne uliatých niekoľko minút v práci :D
BannedMoii
BannedMoii Level 41 20.5.2019 12:58
litva přesně no :D
Mitrixsen
Mitrixsen Legendární hráč Level 125 19.5.2019 21:34
Diky moc :)
BannedMoii
BannedMoii Level 41 19.5.2019 21:06
mega :D
Mitrixsen
Mitrixsen Legendární hráč Level 125 18.5.2019 18:00
Diky moc hosi :) Vazim si toho.
FANNKO
FANNKO Level 43 18.5.2019 17:54
Zanechávam like a komentujem
Mitrixsen
Mitrixsen Legendární hráč Level 125 18.5.2019 16:46
Snazil jsem se vymyslet co nejvic otazek, ale proste ne a ne :D Jinak diky moc Litva :)
litva
litva Level 40 18.5.2019 16:34
Dobré čtení, Roc je GAY a rád jsem si o něm něco nového přečetl. Tolkien a Silmarillion, to člověk musí mít opravdu koule, aby se pustil do tak rozsáhlého čtení, i když přiznávám, že tam JE co číst.
Rozhovor se mi líbil a souhlasím, že v dnešní komunitě je to naprosto jiný, než to bývalo a dostat se do AT stojí za to.. A ty bys tomu týmu měl hodně co nabídnout.

Jo, super čtení ale pořád se neubráním tomu, že tomu něco malinko chybí. Určitě by se daly vymáčknout dvě, tři otázky navíc. Ale spokojenost, dobrá práce :)
Franta72
Franta72 Legendární hráč Level 137 18.5.2019 01:34
Pěkný rozhovor, jen tak dál.
Ukázat komentáře 11-14 z 14