Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Rozhovor s hráčem Volunter

Interview & Rozhovory
OupzLitva OupzLitva 17.9.2014
Zdravím opět u dalšího příspěvku, hlavně i po dlouhé době. Docela dlouhá doba uplynula od toho, co jsem zde postnul další rozhovor, nicméně mám pro vás dneska tento a další budou následovat, jak jen to čas dovolí a bude nálada. Probereme připraveného člověka a můžete pustit do čtení otázek/odpovědí.

Charakteristika:
Volunter, jméno padoucha, který patří ke skupině teroristů, kteří obsadili tento web a kteří úspěšně terorizují místní komunitu svými příspěvky na foru. Nebojí se napsat svoji pravdu, svůj názor a už vůbec se nebojí proti reakci bojovat, taková je už jeho povaha, výbušná a neudržitelná, taky kvůli své povaze byl mnohokrát trestán zablokovaným přístupem na web, či server. Povězme si něco víc o tomto člověku, který nahání noční můry mnohým přispěvatelům na foru, právě kvůli jeho ostrým a upřímným názorům. Zde ho máte v plné kráse, doufám, že se vám rozhovor s hráčem Volunter, bude líbit.


1. Tak tě vítám u rozhovoru a jsem samozřejmě rád, žes přijal nabídku na rozhovor se mnou. Začneme klasickým úvodem. Představíš se nám prosím pro ty, kteří tě neznají?
Díky za nabídku k rozhovoru. Můj nick je tedy Volunter, jinak se jmenuji Tomáš. Je mi 16 let a studuji druhým rokem na střední škole, obor informační technologie. Bydlím v takovém městě na "hranicích" Ústeckého a Středočeského kraje. Mezi mé zájmy patří samozřejmě počítač celkově (hry, práce), jezdím na kole, v zimě jezdím na snowboardu a jinak chodím do posilovny (čumíte co?). Samozřejmě trávím svůj volný čas také na WtLS.


2. Tvoje počátky v Gta San Andreas. Prvně Singleplayer - Hrál a dohrál si do úplného konce? Co tě na něm bavilo? Jak ses poté dostal k Multiplayeru a hlavně, jaký si měl názor na tento odlišný styl hraní a jaké byly tvé začátky obecně v Multiplayeru?
No, tak to už bude několik let, co jsem poprvé hrál San Andreas. Pamatuji se, že mi to tehdá do kompu nainstaloval známej. Přiznám se, že jsem singleplayer nikdy nedohrál, dostal jsem se asi tak do půlky příběhu a pak už mě to nějak nebavilo. Spíše jsem používal všechny možný cheaty a jen blbnul po mapě. O multiplayeru jsem se dozvěděl až o dost později, kdy s tím přišel spolužák ve škole (5-6 třída?). Stáhli jsme si sobeit a chodili na různý servery a tam prostě jen zabíjeli všechny a nebo jezdili po mapě, tunili auta a tak podobě. Od tý doby zase dlouho nic. Pak přišel rok 2010 a já náhodou narazil na stránky WtLS. No a od tý doby jsem tu. S pauzama, banama, ale stále tu.


3. Další přirozená otázka. Objevení portálu Gta-Mp.cz, neboli WtLS serveru. Říkáš tedy rok 2010, co tě tehdy přimělo k hraní na tomto portálu? V čem bylo WtLS jiné, v porovnání s jinými servery?
Samozřejmě jsem zkoušel hrát u konkurence. WtLS bylo pomalu ve všem jiné, žádné otravné a zbytečné nápisy po monitoru, propracované joby, minihry, soutěže, pěkné webovky. Byl to pro mě takový o dost vylepšený singleplayer s dalšími hráči. Já jsem tedy na práci nikdy moc nebyl, takže jsem spíše brázdil silnice San Andreas, ale mezi mé oblíbené joby tehdy patřilo rozhazování letáků nad Los Santos. Každou chvíli se pořádaly tuningy, ale ne takové, jak jsou dneska. Většinou ani nebyla potřeba žádná ochranná zóna (ještě taky nebyla) a vyhrávala i "normální" auta, tedy ta, ze kterých nevyzařoval herní obchod. Hodnotil se styl a ne kolik majitel do auta investoval CZK. Právě takové tuningy chceme pořádat s týmem GAME-PLACE.


4. Musíme zmínit, že na tomto portálu jsi začal, jako mladší hráč. Otázka tedy zní, jak vnímáš celkové změny v Gta s odstupem času? Nastaly vůbec nějaké změny?
Změnil se server, přišli noví hráči a ti staří odešli (tak to chodí ale všude), změnil se admin team, změnil jsem se já. Server se postupem času neustále vylepšoval a stále se vylepšuje. Komunita hráčů je v podstatě furt stejná, jsou tu normální lidi co se baví, jsou tu lidi, kteří ani nic nenapíšou do chatu a prostě si hrajou, jsou tu lidi, který baví jenom zabíjet. Bylo tomu tak právě i v roce 2010, je to tak teď, bude tomu tak v budoucnu. V admin týmu se vystřídali lidé, někteří tam jsou stále, někdo se vrátil, někdo odešel. No a jak jsem se změnil já? No, aspoň v to doufám, že nejsem úplně stejnej idiot jako jsem byl. Puberta dělá divy. Změnil jsem se v uvažování a myšlení, povahově jsem asi furt stejnej. Když se teď podívám na svoje starý příspěvky na starým účtu, nebo i jen na facebook tak 3-4 roky zpět, sám sobě se divím, že co jsem to kurva psal?! Samozřejmě po přečtení následuje /headshake.


5. Gargi, Scorpion, Volunter. Zapomenul jsem na nějaký jiný tvůj účet? O čem to vůbec celkově vypovídá a co to má znamenat? Dále tu je ještě "VolunterovaDevka". Osvětli nám prosím, kdo, nebo co to je.
Jo, zapomenul. Sice tam není tolik nahranejch hodin (na jednom ani ta hodina není). Měl jsem tu ještě Aetov a WiZiee. Účty při obcházení banu. Takže začnem Gargim. To byl můj úplně první účet z roku 2010. Gargi, zkratka od Gargamel, důvod vysvětlovat nechci. Pak byl Volunter (nyní Scorpion). To byl můj druhý účet, který jsem registroval v 2011 a chtěl jsem začít od začátku. Jinak je to zkrácený anglický slovo Volunteer, v překladu dobrovolník, někde jsem to slovo viděl a líbilo se mi, ale zkrátil jsem ho. Ten účet mi vydržel do poloviny 2013, to jsem to už solidně posral a dostal další ban. No a pak přišel iNtel, to jsem zase obešel ban a tento účet mám do současnosti, akorát jsem se odhalil z anonymity a přejmenoval se. No a VolunterovaDevka? To je zkrátka moje osobní děvka, můj účet to není, více asi netřeba.


6. Když zapátráme v minulosti, tak už tenkrát, jako nový hráč na serveru, ses pokoušel o post poradce/moderátora. Přihlášek si podal víc, než dost a dvakrát ti to u poradce vyšlo, bohužel né na dlouho v obou případech. První odebrání nastalo po pomlouvání majitele portálu, podruhé kvůli hráče Ghost, jak bylo uvedeno v tvých příspěvcích v blogu. Co bys nám k tomu řekl?
Ano, to je pravda. Chtěl jsem se dostat do admin týmu, osobně si myslím, že bych na vyšší post měl. Ale moje povaha tomu zkrátka bránila. U prvního pokusu to proběhlo tak, že jsem napsal niCe, jestli bych teda mohl být pomocník, že bych se snažil apod. Odvětil, že si myslel, že už pomocník jsem. No tak přišel na server a post mi přidělil. Byl jsem nadšený, snažil jsem se radit všem a být nápomocný. Bylo to v době, kdy Bluetwoo byl vyhozen z postu moderátora. Měl na niCe zlost, takže jsme si o něm psali ve zprávách na serveru. Samozřejmě jemu to za vinu nedávám, můžu si za to sám, že jsem něco takového psal, ani jsem si neuvědomil, že členové AT vidí zprávy hráčů. Po nějaký době jsem zase prosil niCe, jestli mi nedá další šanci. Dal. Pak ale přišel hráč GHOST na server a začnal mě cíleně provokovat a já se nechal. Pak na mě podal stížnost na webu a bylo po postu. A co bych tak řekl, tak mě to docela mrzelo, protože jsem si promrhal svoje šance na to, se tam vůbec dostat. Ale přesto děkuji majitelovi portálu, že má se mnou nervy.


7. V přítomnosti se na webu prezentuješ jako veliký aktivista, dalo by se říct. Hodně aktivní přispěvatel v tématech na foru, tak i pod screenshotech, videích a jiných... Dost poučuješ a nebojíš se pouštět do konfrontací, ale k tomu si povíme víc potom, otázka zní, jestli máš v plánu změnit chování a pokusit se o posty zmiňované výše do budoucna?
A ano, snažím se být aktivní na webu a fóru. Většinou to jsou stejně témata, že někomu nejde hra, že se nedokáže připojit nebo tak, ale pokusím se poradit. Komentáře pod screenshotama a videama slouží k napsaní vašeho osobního názoru. Proto tam napíšu, co si přesně o dané věci myslím a je mi úplně jedno, jestli s tím někdo nesouhlasí. Když to není pozitivní názor, je to hnedka "hejt" a to se zdejším uživatelům většinou nelíbí. Když máte názor, se kterým druhý nesouhlasí, je to prostě hejt. Ke konfrontacím, no, většinou to právě nastartuje můj názor a autor se hned do mě pouští, z toho je ta hádka potom. A že poučuju? S tím souhlasím. Pokud jde o post, abych přiznal, tak jsem o tom uvažoval. Že bych změnil svůj postoj, své chování a znovu se o to pokusil. Akorát si nejsem jistý, jestli bych dostal další šanci, ale to je na mě abych to zjistil. Uvidíme.


8. Trochu širší měřítko. V minulosti hodně problémový hráč. X zablokovaných přístupů na server, i nějaký ten blok na web. Jak se říká, hodně pestrý kriminální záznam. Co nám k tomu povíš bouřliváku?
Nikdy jsem nedostal ban za cheaty nebo podvody. Většinou za urážky hráčů, adminů a nebo přímo majitele portálu, a nebo jsem zrovna ten ban obcházel.


9. Pamatuji si jeden ostrý případ, kdy ses málem dočkal smazání účtu + permanentním zablokováním. Máš v povědomí tuto událost? Přesněji se jedná o případ, kde si obcházel ban a chodil na server s vulgární přezdívkou.
Taktéž si to pamatuji, a také si pamatuji, že ty jakožto moderátor jsi se snažil mě z toho vysekat. Začalo to tím, že jsem měl nějaký problém s tehdejší administrátorkou Evolet. V tu dobu jsem měl nějaký starý notebook, který měl ale dynamickou IP adresu. Potom jsem Evolet urážel, dostal mute na 1 hodinu, následně jsem jí poslal do prdýlky a odpojil se. Ona mi zatím dala ban na IP adresu, takže když jsem se potom znova připojil, samozřejmě to šlo s tou dynamikou, mi dal ban evade také bývalý člen admin týmu klobasnik. To potom vyvrcholilo v hádku na fórum (pokud mám tak dobrou paměť) a já se naštval na niCe, že mi ten ban zůstal. Takže jsem pak chodil na server s urážlivými nicky a ty jsi mě neustále vyhazoval :D. No nakonec mi účet nesmazali, ale bylo to něco.


10. Server v dnešní době. Aktivně hraješ, máš momentálně i premium účet. Co tě na serveru pořád baví? Jaké jsou tvoje záliby? Další otázka související je, co se ti na serveru nelíbí a co bys změnil, kdybys měl tu možnost?
Ten mód je skvěle propracovanej, to musí uznat každej normálně smýšlející člověk. Má hodně možností, jak se zabavit. V poslední době jsem si oblíbil výherní automaty, to je snad ta nejpohodlnější činnost na vydělávání peněz. Člověk stihne vyhrát peníze a přitom koukat na film. Rozhodně se na tom nedá prodělat. Bavilo mě to furt a baví mě to stále, jen tak jezdit po mapě, sem tam někoho sundat. Chodím na deathmatche, na eventy, vlastně pořád nějakým způsobem chci získat peníze. I když je dost často používám, tak se mi nelíbí sawn-off na serveru, ty bych prostě zrušil a hotovo. Ta komunita hráčů tě nutí používat upilky, protože prostě je nemožný jít 1v1 s M4 proti pitomcovi co běhá okolo. Také s tím souvisí hádky na serveru, neustále někdo na web cpe sračkoidní záznamy toho, jak někdo s někým se někde střílel upilkama. To je taková hlavní věc, co bych změnil.


11. Další klasický dotaz. Názor na majitele portálu. Poté, co nám sám hlavní administrátor vypsal mnoho poznámek o tom, jak těžké je portál vést, jaký názor celkově vůči němu panuje?
Určitě odvádí skvělou práci, udržuje web a servery a stále je vylepšuje. Ani se mu někdy nedivím, jak reaguje. Ono spravovat portál takových rozměrů asi vážně nebude sranda. Hlavně tomu věnuje svůj volný čas, který vám nikdo nevrátí.


12. Portál sám o sobě. Čím dál tím víc se snaží o rozšíření a otevření herního pole, jak pro Cz/Sk hráče, tak i zahraniční. Celkově, jaký máš tedy názor na portál a jak to tady bude vypadat za pár let? K tomu navazuje otázka, myslíš, že budeš stále zde za pár let i ty, jako aktivní hráč?
Jak jsem psal výše, s portálem a servery jsem naprosto spokojen. Přeju portálu aby ještě nadále působil do budoucnosti a dále se vylepšoval. A jestli tu budu i já? No to záleží čistě na mě, pokud nic neposeru a hra mě bude nadále bavit, nevidím důvod, proč přestat.


13. DDoS útoky na portál. Nemohlo to snad nikomu uniknout, je to tady jedním z nejdiskutovanějších problémů. Co si celkově o tom myslíš ty? Kdo to asi dělá a motivace těch lidí/skupiny?
Motivace těch lidí co to dělájí je jasná, chtěj portál zničit. Je dost možný, že to jsou nějací zaprdlí hráči co se cítí ukřivdění, jenže, kde by na to vzali?


14. Zpátky k tobě. Tvoje klanová historie je momentální téma. Pokud se nepletu, vystřídal si pár klanů, jako třeba RallyT, SHERIFF a momentálně si součástí týmu G_P. Kolik klanů si celkově prošel? Kde se ti líbilo nejvíc? Co je G_P za tým a jak se ti líbí právě u nich? A co vůbec do takového klanu/týmu obecně očekáváš?
SHERIFF byl můj první klan na WtLS, už ani nevím, proč jsem z něj odcházel a zase se vracel, ale myslím si, že to bylo kvůli tomu, že jsem chtěl jít do nějakýho "skill" klanu, jenže se ukázalo, že na to prostě nemám. Když jsem se naposled vrátil do klanu, rozpadl se. Většina členů šla do admin týmu. Do RallyT mě nechtěli dlouho přijmout kvůli mému vystupování na serveru, nakonec se mi to podařilo, to bylo takový období, kdy jsem se fakt snažil a byl jsem slušný. Další "klany" nemá cenu zmiňovat, protože jsem dlouho nikde nevydržel. Pak si pár lidí dalo před nick [G_P] a udělali tým (Maggot, Bucket, Orly, Neks). Jsme prostě tým a taky se tak chováme, nyní už máme zase vlastní teamspeak server a webový stránky (team.game-place.eu). Máme rádi auta a společný akce. Od klanu asi očekává každý to samé, hlavně spolupráci a zábavu.


15. Herní komunita na WtLS. To je opět širší téma, tak nám k tomu něco pověz. Jaká je momentální komunita podle tebe? Hrál si zde na začátku v roce 2010/11, bylo to tehdy jiné? Porovnej.
Jediný rozdíl byl počet předtím a dnes. Herní komunita je stále stejná, je stejně pestrá. Jak jsem psal výše, někdo jen zabíjí, někdo se prostě baví v chatu a tak podobně. Vždycky se tu najdou kreténi a byli tu i v tom roce 2010 a budou tu stále. S tím admin tým prostě nic neudělá, leda by banovali za demenci, to by pak bylo na serveru ale o dost míň hráčů. Na druhou stranu je dobrý, že sem chodí víc hráčů, alespoň někdo zaplatí ty výdaje na server. Pro mě třeba je někdy problém najít v tom chatu někoho, koho znám. A většinou to jsou hráči, kteří začínali jako já, nebo jsme se postupem poznali, těch je ale samozřejmě míň. Ta herní komunita je všude stejná, někdo je takovej a druhej zase makovej. To je můj názor.


16. Nemůžu se nezeptat, pořád se píše/čte, mluví/slyší o komunitě a hraní ve starších dobách, při začátcích WtLS jako takového. Zažil bys rád tyto časy a co si o nich myslíš?
Vypráví se o tom jen v růžovém, ale ano, vyzkoušel bych si to docela rád. A pokud si vzpomínám, tak niCe nahrál na chvíli mód ze starého WtLS a každý si to mohl jít vyzkoušet. Každopádně nezažil tu komunitu, co tam zrovna byla. Moc si o nich myslet nemůžu, protože jsem je nezažil, ale určitě byly dobrý, byl jiný způsob hraní a hráčů bylo míň.


17. Také názor na Admin Team nesmím opomenout. Myslíš si, že podmínky pro nábor moderátorů jsou adekvátní? Kdo tam podle tebe nepatří/v minulosti nepatřil a naopak, kdo si tam vyloženě zaslouží být, bez kterého člověka by to prostě nemohlo být ono?
Myslím si, že 15 let je takový věk, ve kterém by člověk měl (ale nemusí) mít už trochu rozum. Podle mě tam nikdy nepatřil takový Jirce nebo Hat3Me, jak to taky dopadlo, že? Bez koho by to nebylo ono? No tak to jasný, přeci bez našeho dědouše JessieJamese! A i ty jsi byl dobrý administátor. A s momentálním admin týmem jsem docela spokojený.


18. Pokud vzpomeneš a zapátráš, jak by měl tvůj vysněný Admin Team vypadat ze členů minulých ale i těch současných? Zkus vypsat svoje kandidáty do All-Stars, čistě pro zajímavost.
JessieJames, Tyson, Ty, BlackTwoOo, Greg, Stener, cz01doly, DeadManAndy, BLADE, Maggot, Voldy, eSing, pELEGRINO, Dejf, CrazyGirl (Shay), Bobby, Value.


19. Již bylo zmíněno tvé aktivní vystupování na foru, rád bych to rozvedl. Momentálně nejčerstvější aktivní "slovní boje" jsou ve spojení s hráčem Meny a jeho "skill videí". Co nám k tomu povíš?
Co k tomu povědět. Prostě mi to příjde jako totální, nudná, egoistická a naprosto zbytečná sračka, která akorát zatěžuje tenhle web. A ty slovní boje vznikají právě z toho, že mistr Meny reaguje na mojí kritiku, protože nedokáže zřejmě unést, že se někomu nelíbí jeho "tvorba".


20. Jen tak odbočíme na momentík k Menymu samotnému. Myslíš si, že jeho styl hraní, střílení a přehazování je vůbec možný, bez modifikací a úprav hry?
Neříkám, že se mi někdy nepovede dát takovej hit, že někomu vezmu i za 50hp a víc. Ale on prostě není čistej. Aimbot nemá, ale ten damage má nějak modifikovaný a přehazování není takovej problém, kdyžtak je tu skript do clea noscroll.cs


21. Je o tobě známo, že seš velký odpůrce Sawn off stylu hraní. Představme si, že by teoreticky se double sawn off zrušily. Šlo by to vůbec? Tvůj názor.
Samozřejmě, že by to šlo. Tady je jen ten problém, že se niCe obává, že by přestali někteří hráči hrát úplně. Můj názor je, že by zkrátka přišli zase noví hráči, kteří chodí neustále. Potom by hraní za gangy dostalo nějaký smysl, byla by potřeba taktika a hlavně týmová spolupráce. Stále jsem pro zrušení, byť je sám používám.


22. Téma Feedback zpětně. Když pominu návrh na zrušení double sawn off, dost kritiky z tvé strany schytal gang a chování členů gangů k nováčkům atp.. Když si vezmeš, jaké to bylo před změnami a víš, jaké to je teď, pořád si stojíš za svým tvrzením? Líbí se ti nový gang systém? Máš slovo.
S omezením gang kicku souhlasím, bylo to potom nefér, když boss gangu kickoval lidi, jen proto, že je neměl rád, i když zabírali, bránili a zabíjí ostatní gangstery. Na druhou stranu zas je problém, že někteří nováčci ani nemusí umět česky a našli tenhle server náhodou. Přidají se go gangu a nevědí, co vlastně dělat, takže jen zabírají místo někomu dalšímu a mají čestné místo na pravé straně kill listu. Mě se gang hlavně nelíbil z důvodu, že pokud byli nějací "kamarádi" každej v jiným, pak ten jeden přijel a začal do mě šupit a ten jeho kamarád neudělal naprosto nic a jen čuměl jak puk, protože je to "kamarád, do toho nejdu". Nový systém gangu se mi tedy rozhodně líbí víc. A když se sejde dobrá parta tak je to v gangu potom i pohoda. Nikdo si na vás nedovolí, protože máte početní převahu.


23. Herní obchod. Rád se ptám na tuto otázku, neboť názory se mohou lišit. Myslíš, že herní obchod nějak ovlivňuje celkové hraní? V porovnání s lidmi, kteří herní obchod nevyužívají. Laicky řečeno, může být hráč, který využívá herní obchod, nějak zvýhodněn nad hráčem, který nevyužívá?
Ano, může. Hráč co aktivně využívá herní obchod má většinou Premium účet, plně vytuněná vozidla a hodně munice v zásobě. Může si koupit více slotů do zaměstnání, čili bude vydělávat rychleji, dále si může koupit možnost, že ztratí všechny hvězdičky hledanosti v PnS. Ale pokud je hráč, co herní obchod nevyužívá šikovný, určitě také najde způsob, jak pohodlně hrát.


24. GTA V. Docela fenomén. Tak pověz, jak se ti miliardový hit líbil?(Jak Singleplayer, tak Multiplayer)
Hratelnost - super, grafika - super. Příběh už tak super nebyl, každopádně nebyl nejhorší a mohli jsme ho ovlivnit. Hodně se mi líbila velikost mapy, zase konečně přidali letadla a tuning aut, to bylo něco, co v GTA IV chybělo. Docela široký arzenál zbraní, který se dál rozšiřuje a novinkou úprava zbraní dle libosti. Na výběr tři postavy, proč ne? Nejvíc jsem hrál za Franklina, byl mi nejvíc sympatickej, Michael byl docela nudnej ale Trevor, to už byl jinej magor. Multiplayer alias GTA Online, ze začátku nic moc, pak se to docela rozjelo a možnostmi to připomíná WtLS. Máte volnou mapu, akorát jen pro 16 lidí. Možnost nakupovat domy, měnit si svou postavu, vozový parky, zbraně a mise s ostatními. Docela dobrej byl výlet co jsme si dali ještě s Nextem na kolech, co myslíš ty Litvo?


25. I tohle má své světlé chvilky, uznávám, výlet byl super ale jdeme dále. Multiplayer stále rozšiřován novinkami. Myslíš, že to společností R* vydrží i nadále? A jak to vidíš s dostupností novinek do budoucna? Bojíš se zpoplatnění updatu?
No já doufám, a hlavně doufám, že už někdy přidají ty velký vloupačky jak známe ze singleplayeru. Zatím jsou všechny updaty zdarma, snad to tak vydrží i nadále, jinak bych na to R* hodil jeden velkej bobek a hru zas uklidil.


26. Jdeme na osobní otázku. Co bys rád do budoucna dělal? Po vystudování samozřejmě. Máš nějaké plány? Nebo třeba životní cíle? Sen, který si chceš splnit?
Tak hlavní je, abych vůbec tu maturitu udělal. Potom plánuji si najít nějakou práci, je mi vlastně jedno jakou, ani nemusí být z oboru. Školu jsem vybral abych měl hlavně maturitu, nemusel nikam dojíždět a přitom aby mě náplň oboru neunudila. Životní cíl je, jak to řekl John Lennon, být šťastný. Což v mém případě by znamenalo vlastní bydlení, auto a práci, co mě baví.


27. Moc pěkně napsaná odpověď. A jak to máš vlastně se zdejšími blogy? Pár příspěvků od tebe bylo vydáno, chystáš se i do budoucna něco sepsat?
No, tak to vážně nevím. Na tom starým účtu (Scorpion) jsem blog měl a nemělo to teda úspěch, až na jeden report z druhého serveru. Jinak nic, nemám vůbec nápad o čem psát a zároveň aby to lidi bavilo číst, to je přeci náplň blogu, ne?


28. To ti samozřejmě dávám za pravdu. A blogy obecně, čteš? Co tě na nich baví?
Tak asi nejčtenější blog tady je tvůj Perverzní koutek, vždy, když vidím nový příspěvek hned si ho jdu přečíst a vždycky se dobře pobavím. Dále čtu rozhovory a líbil se mi i blog od Janky a Jessieho. Nějakej Jazexův mix blog, kterej nedává hlavu ani patu snad ani nestojí za zmínku.


29. Konkrétně blog Rozhovory a Interview. Co od takového blogu očekáváš, že se dozvíš a dají se podle tebe nějak otázky vylepšit?
Co od toho očekávat, no přece rozhovor s členy naší herní komunity. Že se něco dozvíme o daném člověku, co jak proč apod. Otázky mi příjdou adekvátní.


30. Náš čas se chýlí ke konci. Děkuji ti za rozhovor a máš-li zájem čtenářům něco vzkázat, pak máš právě tu možnost.
I já děkuji tobě za umožnění se tu projevit. Co bych chtěl vzkázat je, že na našich webových stránkách team.game-place.eu právě probíhá nábor do našeho týmu! Díky a čau.
28
725

Komentáře (30)

Beneath
Beneath Level 53 19.10.2014 19:24
Sam vis jak me nemas rad
Spíš by mě zajímalo kdo tě má/měl rád.
OupzLitva
OupzLitva Pravá ruka Level 118 16.10.2014 09:37
Blahopřeju k levelu 100 na webu, Gregu. Ať si i nadále tak skvěle aktivní srdíčko :-)
Greg
Greg Lotr Level 126 15.10.2014 23:07
ne kazdej ma cas tu travit zivot :]
Volunter
Volunter Hrdlořez Level 74 15.10.2014 23:03
Píšeš to docela brzo, blesku
Greg
Greg Lotr Level 126 15.10.2014 22:36
nechcete se jit hadat na fibičko?
Volunter
Volunter Hrdlořez Level 74 15.10.2014 12:48
Ja se tam nedostal svoji blbosti, stejne jako ty jsi o ten post prisel (a ono mozna i z vice duvodu).
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 15.10.2014 11:55
Kdybych ti tam nelezel, tak si na me ani nevzpomenes.. Sam vis jak me nemas rad, protoze ja jsem se tam dostal a ty ne. Zavist dela svoje.
Volunter
Volunter Hrdlořez Level 74 14.10.2014 21:43
Ty a me lezet v zaludku? Hah. Litvic se jen zeptal na muj nazor, kdo do AT proste nepatri/nepatril, a ja ho taky napsal. A to, ze ses kreten je vedlejsi.
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 14.10.2014 07:07
On píše, že jsem tam nepatřil a pak dodal "A taky jak to dopadlo, že?" Jako kdybych měl být vyhozenej za špatné plnění funkce.
OupzLitva
OupzLitva Pravá ruka Level 118 14.10.2014 06:51
To, že si nebyl napomenut za špatné plnění funkce hned neznamená, že si tu funkci vykonával dobře. Někteří tam vydrželi jen s tím, že nahrávali čas, občas něco udělali, aby se neřeklo a odměna jim stejně na účet přišla... Je to jen příklad, nejsi tím myšlen přímo ty. Navíc pokud se nepletu, Volunter to myslel v úplně jiném kontextu.
Ukázat komentáře 11-20 z 30

Nedávní přispěvatelé