Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA 5

Nové info a screeny z Edge

GTA 5
228
Tom123123 Tom123123 10.5.2013

Nové informace a tři ještě neviděné screenshoty se nám objevily v magazínu Edge.


Čas bude někdy plynout, když změníš postavu což dovolí Rockstaru lehce posunout příběh zase dál. Kamera je „zrnitá“, když se oddálí nahoru (ve stylu Google Earth) během přepínání hráče.
Každý z postav, když se to řekne obecně, zůstává v jedné oblasti. (Když je neovládáš.). Seskok, při kterém Franklin padá z helikoptéry, což je na začátku dema, trvá asi 3 minuty.
Ten hotel, z kterého Michael odjíždí během dema, se jmenuje Von Crastenburg (nemůžu si vzpomenout, jestli to jméno bylo zmíněno dříve, ačkoli hotel byl, tak jsem to každopádně zahrnul). Hudba v pozadí když Franklin padá, má lehký nádech po něčem ze soundtracku Drive.
Pohled na radaru je plochý, má nádech po GPS (ať už to znamená cokoliv), a najdeme tam tři barvy: pro zdraví, brnění a Speciální (zelená, modrá a žlutá).
Michael vypadá jako tvrdý chlap když chodí, ale jeho sprint ukazuje jeho pravý věk.
„80's Soul“ slyšen z jednoho z aut.
Řízení aut je jednodušší, ale ne udělané hloupě.
Budete moci přepínat postavy, když se objeví nabídka v dolním rohu(v průběhu mise). Spousta přepnutí postav se ale provede automaticky. Také se objevují textové výzvy navrhující výměnu postavy.
Během mise Blitz Party, Michael, Franklin a Trevor měli hokejovou masku, masku lebky a opičí masku v tomto pořadí. (Kdežto v Michaelově traileru měli plynové masky, možná změna ve vývoji, nebo nápad na volbu, kterou budeme mít?)
Otáčení s postavou je podobné více jako v Maxi Paynovi, a méně jako to s Nikem.


12
228
Zdroj:GTA.CZ

Komentáře (0)

Buďte první kdo přidá komentář!