Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer 2
15:56Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
15:54Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
12:48Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
05:40Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
00:57Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
15:55Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer 2
15:07Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer
05:39Bobby si přišel zahrát na herní server San Andreas Multiplayer 2
00:46Na serveru od roku 2010.
CEO DRAGONS.
TOP autobusák, jeřábník, CEO práce.
Peníze: 0.00 USD
Registrován: 2.6.2010
Přihlášen: Před 2 hodinami
Level 34 12.1.2021 10:59
Level 101 1.1.2021 11:38
Level 22 24.12.2020 17:37
g cukru moučka 50 g másla 2 vejce 2 lžíce dobrého tekutého medu 1 lžička jedlé sody 1 lžička perníkového koření 1 žloutek na potření po upečení bílková poleva na ozdobení
Postup přípravy receptu
Smíchejte všechny suché přísady v misce, přidejte ostatní ingredience a ručně zpracujte na měkké těsto. Pokud máte kuchyňského robota, prostě do něj vše nasypte.
Hotové těsto je měkké a poddajné asi jako pružná plastelína. Zabalte ho do mikrotenové fólie a nechte přes noc odležet v lednici.
Troubu předehřejte na 160°C a plechy na pečení (budete potřebovat nejmíň dva) vyložte tím správným papírem. V malé misce vidličkou rozmíchejte žloutek s jednou lžící vody z kohoutku. Odleželé těsto vyválejte na pomoučněném vále na tloušťku asi 0,5 cm, vykrájejte tvary a skládejte je na plech.
Pečte 8–10 minut a ihned po vytažení potřete horké kousky na horní straně rozšlehaným žloutkem, aby dostaly pěkný lesk. Nechte je vychladnout na mřížce a teprve pak zdobte polevou
šťastné a veselé!
Level 55 23.12.2020 23:42
Level 55 23.12.2020 22:43
Level 101 21.12.2020 15:10
Level 129 21.12.2020 03:31
Level 43 19.12.2020 23:34
Level 61 16.12.2020 15:45
Level 62 20.11.2020 09:33
Hotové těsto necháme aspoň 30 minut kynout v teple. Pak těsto vyválíme na pomoučeném vále na 2 cm široký plát a sklenicí z něj vykrojíme větší kolečka. Ty necháme ještě 10 minut vykynout.
V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje, nejlépe ve fritéze. Nakynutá kolečka vytáhneme do stran a ihned smažíme v oleji dozlatova.
Hotové langoše odkládáme na savý papír, abychom se zbavili přebytečného tuku a doplňujeme vybranými surovinami - sýr, šunka, česnek, kečup, tatarka či marmeláda. (nevím kdo by si dával na langoš marmeládu) S láskou TheLordStar