Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
88
iFc Hráč

Příspěvky na fóru (42)

Žádost o unban

Ahoj, dnes jsem se přihlásil, že si zahraju a z nějakého důvodu nemohu a píše mi to, že mám ban za nějaké cheaty či co, přitom jsem nic neudělal, proto žádám o unban. Věřím, že se jedná o nedorozumění, díky.

17.9.2023
Ban omylem?

No to bezpochyby, ale v tomto případě za pojmem "neoprávněně" si 100% stojím. Už jen to, že se tato situace musí prošetřovat s ostatními o něčem svědčí...

21.6.2020
Ban omylem?

Ban na základě zneužití bugu, o kterém ani nevím? Není to poprvé, kdy něco zneužívám? Co to je za nepodložené informace? Kdybych si byl vědom, že jsem něco opravdu zneužil, tak samozřejmě mlčím, ale v tomhle případě musím zcela oprávněně reagovat!

21.6.2020
Ban omylem?

Proto, že se nedostává ban pro nic za nic, mě zajímá pravý důvod. Stále věřím, že se jedná o omyl.

21.6.2020
Ban omylem?

To si snad děláš legraci, ne? Tohle nemůže být pravda, ani si nejsem vědom, za jaký bug jsem byl vyhozen...nad 10 minutama jsem mávnul rukou, ale abych měl ban na 30 dní? Absurdní.

21.6.2020
Ban omylem?

Během dneška jsem byl vyhozen ze serveru na 10 minut za údajné zneužití bugu hráčem Snowy. Po opětovném přihlášení na server mi server "sděluje", že mám ban do 22.7.2020. Proto se ptám, zda nedošlo k omylu? Předem díky.

21.6.2020
Náhrada - heist

OK, každopádně děkuji za rychlou reakci.

15.4.2020
Náhrada - heist

Že se vždy najde nějaký tupec, který komentuje úplně zbytečně...klasika :D.

15.4.2020
Náhrada - heist

Ahoj, chci požádat o náhradu z heistu ve výši 300 000$. Jde o to, že mě ve finále server vyhodil za údajné cheaty na 5 min, a proto jsem nedostal odměnu. Předem děkuji.

15.4.2020
Bug u heistu pěkný dům

Poprosíme o kontrolu, předem děkujeme za vyřízení.

4.4.2020
Prosba

Dobře, tohle chápu, k obchodu stejně nedošlo, ale to už je jedno, byl to pokus tak či tak. Jak jsem již psal, měl jsem ho hned nahlásit...zkušenost do budoucna. Jen mě zajímá ještě jedna věc. Doufám, že i ten druhý hráč se neobešel bez trestu? Děkuji za odpověď a zároveň vysvětlení. Příjemné svátky :)

4.12.2017
Prosba

Dlouho jsem přemýšlel, proč jsem ten ban vůbec dostal, ale pak mi to došlo.. Ten hráč, který byl nakonec u mě nejrychlejší a "soutěž" vyhrál, tak ten mi před nějakou hodinou (+-) psal, ale spolupracoval jsem jen proto, kdyby náhodou zkoušel něco zakázaného, tak bych ho nahlásil. Bohužel mě nenapadlo, jaký to bude mít postih. Hned potom mi psalo několik dalších hráčů do pm a já vůl si nezapamatoval ten nick. Do teď toho lituji.

4.12.2017
Prosba

Ahoj, k úvodu se chci omluvit, že reaguji na ban až teď, přiznávám, udělal jsem chybu skrz to, co jsem psal, ale potřeboval jsem jen pár informací. Ban jsem údajně dostal za obchodování mimo server, ale k žádnému podobnému obchodu nedošlo, to bych si nedovolil, ani to nemám zapotřebí. Navíc, chtěl jsem pomoci chudým hráčům a rozdat pár milionů s domněnkou, že s tím budu nadále pokračovat. Proto chci zároveň i poprosit o unban, jak jsem již zmínil, to, co jsem psal byla kravina a slibuji, že se to již nadále nebude opakovat. Myslel jsem, že nad tím mávnu rukou a koupím unban, ale potom mi došlo, že bych to musel zaplatit přes sms apod. Proto píšu až teď. Děkuji předem za vyjádření.

3.12.2017
Voucher

Peníze klidně pošlu, mně šlo jen o princip, že ze mě nikdo zloděje dělat nebude! Kdyby napsal hned a poprosil, jestli mu mohu poslat peníze nazpět, není problém, ale takhle by to nešlo, peníze pošlu skrz vyžádání admina.

9.8.2017
Voucher

Jak jsem ti už psal do pm, kdybys napsal rovnou, že je voucher neplatný, tak bych ti ty peníze poslal (peněz mám dost), ale z toho důvodu, že jsi napsal, že to řešit nebudeš, tak jsem si řekl, tak fajn. Nyní jde už jen o princip, zloděje ze sebe dělat nenechám.

9.8.2017
Voucher

Kolikrát mám ještě psát, že existuje riziko, že voucher může být už vybraný, bylo čistě jen na vás, jestli budete chtít to heslo nebo ne. Ihned po poslání jsem napsal heslo, z mojí strany jsem vše splnil.

9.8.2017
Voucher

Opakuji, myslel jsem, že voucher je platný! Navíc, peníze jsi nemusel posílat, bylo to čistě jen na tobě, já nikoho nenutil.

9.8.2017
Voucher

Ahoj, možnost, že voucher bude vykoupený vždy existuje, ale já opravdu nevěděl, že tento voucher už nepůjde uplatnit, jelikož jsem ho dnes využil taky a vědělo o něm málo lidí, tušil jsem, že bude ještě pár voucheru volných (jeden člověk mi to potvrdil). Nikoho jsem k posilaní $$$ nelákal, bylo to prostě jen na vlastní riziko, mohli jsme se domluvit, ale ty jsi mi odepsal, že to nebudeš řešit, proto jsem to taky neřešil. Rozhodně jsem ale nikoho nechtěl okrást!! Díky za pochopení

9.8.2017
Herní obchod

Tak teď jsem z toho jelen, přihlásil jsem se opět na server a konto mi ukazovalo okolo 2 mld. Pokud je to pravda, tak za tohle téma se ještě jednou omlouvám.

9.8.2017
Herní obchod

Ahoj, před chvílí jsem si koupil v herním obchodě herní peníze a k tomu voucher na 3x více herních peněz. Uplatnil jsem všechny peníze, co jsem měl, tedy něco okolo 14500CZK, jenomže já netušil, že maximální částka v $$$, která lze uplatnit je 999M. Myslel jsem, že mi to dá všechny peníze, třeba, že je neuvidím, ale dá, jelikož i kdysy měl bo$$ taky tuším 1,4 mld. a v milionářích byl, proto jsem usoudil, že ty peníze budu mít. Nyní se obracím na vás a chci vás poprosit např. o CZK nebo jestli něco podobného je možné. Za tento problém se předem omlouvám, opravdu jsem to netušil, i když zde hraji ne jeden pátek. Díky

9.8.2017
1 2 3

O uživateli iFc:

Ve dvou se to lépe táhne ;)

Registrován: 16.7.2013

Přihlášen: Před 2 hodinami

Nedávno hrál

Zatím žádná herní aktivita

Nejvíce hrál

Zatím žádná herní aktivita

Nedávné achievementy

Nahrát 5000 hodin na herních serverech Splněno 3.6.2020
Získat 10 přátel Splněno 9.11.2019
Nastavit si titul Splněno 4.7.2016
Více