Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
111
Kocianek Zbožňovaný hráč

Příspěvky na fóru (582)

Gta san andreas přestalo pracovat

Teoreticky je jedno, jestli máš origo nebo warez verzi. Problém u warez verze je hlavně ten, že nemáš jistotu, jakou verzi hry stahuješ. Můžeš například z piratebay stáhnout takovou verzi, která v sobě už má předinstalované určité módy a to pak způsobuje problémy. Kolikrát hra daleko více padá hráčům s originálkou než těm, co stáhnou první odkaz, na kterej kliknou, takže ta originálka nehraje moc roli.

Jelikož je TABU tu hovořit o cleo módech, protože tyto módy tě přivedou za jejich užívání do pekel, tak ti napíšu svůj návrh aspoň já. Dřív jsem měl také problémy s častým padáním hry. Poté jsem si našel a stáhnul anticrasher (konkrétně anticrasher037.asi a anticrasher037.cs) a problémy odezněly na minimum. Netvrdím, že ti tohle pomůže, ale mně to pomohlo, řekl bych, docela dobře a hlavně za takovou zkoušku nic nedáš. Rozhodně lepší, než čekat na ty rady od místních mudrlantů typu: "přeinstaluj hru, kup si origo" či dokonce "přeinstaluj OS" :D a doufat, že se to nějak vyřeší.

Když jsme u těch cleo módu, tak je mi osobně fuk, jestli něco máš nebo ne, ale možnou příčinou může být i například to, že používáš různé módy ve "špatném" cleu. Například pokud si zapínáš aimbot v cleo3, který je ale určený pro cleo4, tak se nediv, že ti hra padá a neodpovídá :D (konkrétně tu nejde jen o aim, ale i o další vylepšováky).

11.9.2017
Vysoky ping ...

Dobrý den pane Hajas!

Dne 30.7. 2017 byl parlamentem ČR přijat nový zákon, týkající se procesu "unsocializace" města Zbýšov a to z důvodu velkého výskytu retardoidních jedinců (Detox apod). Že ti blbne net, to je pouze prvním příznakem vymaňování ze společnosti a vřele ti doporučuji co nejdřívější odstěhování, protože v brzké době celej Zbyngl padne do karantény, ze které se už nepůjde dostat a nebude ti tam fungovat vůbec nic!!

1.9.2017
Moje nové intro! :) a temá ohledně Youtube :D

Adame vyser se na ně na hejtry.. Je to topovečka intro <3 :D

30.8.2017
Komentáře k updatům na SA-MP

Když by sis teoreticky koupil tu garáž na rok, tak tě to vyjde 360 dnů = 6M. Za 6M koupíš dům s cp i na delší dobu, než je jeden rok, takže kde je problém ? :D Každý může mít jen jednu "garáž", takže tyhle ekonomické propočty a starosti místních nerdů jsou docela úsměvné. Osobně v té ceně nevidím rozdíl, protože v garáži si smíš uložit pouze jedno vozidlo, kdežto v domě můžeš dělat i řadu dalších blbůstek - ukládat si ammo, peníze, změnit interiér, doplňky, koupit vestu a mnoho dalšího. Takže ten cenový rozdíl dle tvého propočtu považuju i za logický. Byla by blbost, aby dům stál stejně jako garáž, když v ní jde uložit jen vozidlo. A hlavní výhodu to má i v tom, že pokud ti skončí dům, tak příjdeš automaticky i o vozidlo, kdežto když ti skončí garáž, tak při znovu zakoupení to vozidlo opět budeš mít. Tohle je spíš super věc a nikoliv zklamání. To stejné platí i o hangáru apod. Pokud ti to propadne, tak o vozidla nepříjdeš, protože až si to koupíš znovu, tak dané vozidla opět budeš mít. Lidi, co to využijí, si to pochopitelně budou kupovat a využívat. Ti ostatní ať si to nekupují. To jest jednoduchý řešení :D

3.5.2017
9. vyroci serveru!

Čas sám o sobě utíká hrozně rychle a zde ještě rychleji. Nikdy jsem nebyl žádnej herní nerd, takže se mi rychle vše omrzí a po pár dnech různé hry zavrhnu. Vše až na výjimku v podobě tohoto portálu. Pět let hraní se mi jeví jako těžko uvěřitelných a k tomu všemu samotné spuštění serveru/ů je ještě o čtyři roky delší. Lituju na tom všem jediné věci. Že jsem nepoznal i ty začátky a stal se součástí až tehdy, když už byl vzhled celého dění téměř totožný s tím dnešním. Lidé to můžou mít spjato pouze s hraním samotným, ale pro mě osobně je to daleko víc. Už jen kolik super lidí jsem za ten čas dokázal poznat, a to jak virtuálně, tak i reálně. Někomu tu může přijít, že server upadá díky komunitě, ale to je spíš generační tvrzení. Dnešní mladí hráči vyrůstají v jiné době a jiných podmínkách (přeci jen spousta z nich v době vzniku portálu za sebou ještě tahala kačera a ti úplně nejmladší ještě tatovi "skákali v pytlu" :D). Pro ně je počítač už samozřejmostí, zatímco pro nás (ty starší) byl počítač něco naprosto vyjímečného a většina ani neměla tušení, že něco takového existuje. Díky tomu jsou takové obrovské "generační" změny a rozdíly a neřekl bych, že se nějak komunita odlišuje od jiných. To jen my stárneme a modernizace techniky se stále více zdokonaluje a tím nese i určitý dopad. Ačkoliv jsem tu strávil až "nechutně" :D moc času, tak nelituji a pro mě tohle bude už navždy to nejlepší, co jsem z herního světa mohl poznat a díky čemu jsem poznal fajn lidi. Jednou o tom budu vyprávět vnoučatům :D. Díky ti za vše a ať se ti i nadále daří, přináší to svůj jistý obnos a všichni společně tu hrajeme ještě plno dalších (mnoho) let, jak to jen bude možné.

21.4.2017
Pomůžete mi sestavit pc?

Přestaňte tu spamovat nebo to nahlásím říšskému kancléři roxmanovi a ten vás všecky do jednoho zplynuje. http://img.memecdn.com/sswag_o_1069715.jpg Btw za 10k i s winem, to je skutečně šit. To se podívej na aukru radši na nějakej "jetej". A nebo za 10 klacků ti prodám svůj starej - už to budeš mít i se hrou a jako bonus tam budeš mít i undetectable cleo mods ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) (if you know what i mean). Proč tam jako vůbec chceš mít v ceně i OS ? To ho neumíš stáhnout z piratebay a nainstalovat ? :D Zbytečně tak přijdeš o prachy, který můžeš zainvestovat do jednotlivých komponent. Pokud by sis za 10k koupil gpu od amd, tak to bude nějakej z těch horších a levnejch, u kterých se šetří na chladiči a vzhledem k tomu, že se blíží léto, tak ti hnedka naskočí brzy další investice v podobě novýho větráku :D. Na netu je navíc spousta webů s repasovanejma stolníma sestavama, takže zkus taky mrknout tam. Můžeš tam najít celkem slušný sestavy do tvýho finančního limitu: https://www.pocitarna.cz/pocitace/dell-optiplex-3010-minitower-2/ Nechat si radit od místních chytrolínů totiž není asi nejmoudřejší řešení :D, takže se zkus radši mrknout jinde. Moc nemachruj kywyne!

11.4.2017
Nahlašeni hrače

Hráč byl již v minulosti varován a očividně nemá potřebnou inteligenci na to, aby se těm lejnům vyvaroval. Dostane kvůli jeho neustálým problémům, provokacím, urážkám apod. ban na webu, ve hře i na ts. Díky za nahlášení.

22.3.2017
Opakovaný spam na TeamSpeaku...

Bulldogu, ještě jednou vyplodíš nějaký lejno, za který si na tebe hráči budou oprávněně stěžovat, tak dostaneš ban na ts, ve hře i webu. Všichni tě tu maj už plný zuby.

19.3.2017
Admin Kockianek banned me in s1 i want see logs

Hey yo my darling, I apologize that I didnt answer you sooner, cuz I was kinda pretty lazy and wanted to sleep :D. I am not really sure what about are you trying now, but you are banned for using multiple cheats - and I didnt add to this your offensive language and verbal abuse to other players on the server during you were playing. Your another mistake was, that you ve created the second acc - BOyka1515 - in this moment when I ve banned you so now you can take this punish for your ban evading aswell. If you will try to evade your ban in future, I will ban you again with deleting of every account which you create.

15.3.2017
50% bonus

Poslal jsem ti ještě dodatečně teda 50CZK.

14.3.2017
report na hráče masinka_cz

Dáme si na něj majzla, díky za info. Pokud ho načapáme při činu, tak bude sec mazec ala banánec.

14.3.2017
Problém s prepojeným účtu

http://www.gta-multiplayer.cz/cz/profile/exp3rt123/ Ten účet je propojen s tímto účtem na webu. Takže si akorát zbytečně založil další účet na webu :D.

12.3.2017
Přeuložení auta

Nenašel jsem nic, co by tomu odpovídalo a pokud nemáš prokazatelný důkaz (nejlépe video), tak se to jen těžko prokáže. Něco takovýho tu slyším prvně, aby tě to portlo na cp a vozidlo se samo uložilo (nepopírám tím ale, že to možné není). Každopádně tvoje sanitka byla odstraněna (cca 3 minuty poté, co došlo k uložení boxvillu).

11.3.2017
Poslal som sms 2€ na web a nič neprišlo

Tu sms v hodnotě 0,4e jsi musel napsat blbě, protože ji u tebe nevidím, že bys jí zaplatil. Nenapsal jsi tam třeba mezeru jako další znak v té sms ?

10.3.2017
Birthday giveaway

7

Btw happy B-Day =)

6.3.2017
Žádost o unban. Ban udělen za nic.

Jou, dal jsem ti unban.

27.2.2017
Prosím o radu

Tak zkus ten crack. Kdyžtak pm zde na webu.

22.2.2017
Prosím o radu

http://pawno.cz/topic/47405-gta-sa-nejde-spusti%C5%A5/ Single ti jede ? Zkus ten jinej crack. Nemáš tam náhodou i nějaký clea (ono je dost možný, že instaluješ nějakou prašivou verzi, která už v sobě nějaký clea či jiný módy má a to pak může mít za následek, že hra nejede) ?

22.2.2017
Kick z gangu bez důvodu

Hráč za kick je potrestán sám tím, že mu je strženo 20k $.

18.2.2017
1 2 3 4 5... 30

O uživateli Kocianek:

Zatím nic nenapsáno.

Registrován: 7.9.2012

Přihlášen: 23.9.2017

Nedávno hrál

Před 7 lety - Hrál 45 minut
Před 11 lety - Hrál 10 minut
Více

Nejvíce hrál

4498 hodin a 45 minut
Více

Nedávné achievementy

Přidat screenshot s 1000 zhlédnutími Splněno 10.7.2018
Přidat video s 500 zhlédnutími Splněno 24.5.2018
Získat 1000 líbí se mi Splněno 4.12.2016
Více