Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
107

Příspěvky na fóru (376)

Odcizeny účet

Maily přišly ale všechny odkazy k nim už jsou neplatné. Přes ten odkaz www.facebook.com/hacked to chce heslo které samozřejmě neznáme a když to chceš poslat má mail tak ten co nabízí není náš. A kikush bohužel ale dvojfazove přihlášení neměla, ani jsem nevěděl že to neměla jinak by jsme tenhle problém neřešili si myslím.

15.8.2020
Odcizeny účet

Jediná možnost kterou nam to nabízí je poslat jednorázové heslo nebo nějaký kód na email který není náš ale jeho na který to změnil.

15.8.2020
Odcizeny účet

Ahoj! Předem se omlouvám že můj problém nemá nic společného se serverem a ani vůbec s GTA. Pokud by to činilo velký problém to odstraňte.
Abych popsal stručně můj problém. Snoubence někdo odcizil účet na facebooku, pomocí tel. čísla se mu podařilo získat přístup k celému facebook účtu a messengeru. Nyní se za ní vydává, píše výhrůžné zprávy a pár lidí už dokonce okradl. Podařilo se mu změnit email, heslo a jediné co spojuje ten účet je stále to tel. číslo jinak nic. Podpora a centrum pomoci na facebooku mám už pročtene xkrat, profil byl nahlášen již několika přáteli, psal jsem anglicky email přímo na helpdesk facebooku ale ani tam mi nebyli schopni jakkoliv pomoct. Jelikož vím že za ty roky co jsem zde působil je zde mnoho pc expertů apod tak věřím že se mi zde dostane pomoci. Abych to udělal o to zajímavější tak za pomoc která povede k úspěšnému konci nabízím herní peníze, které samozřejmě budete moci použít pouze na serveru. Peníze pro mě nejsou problém takže na ceně se domluvíme. Díky a ještě jednou se omlouvám že to nemá nic společného se serverem.

15.8.2020
Vlastni mistnosti na TeamSpeak serveru

Co to je za debilní žádost o roomku, žádosti bude podávat jen ten kdo ji platí! Tak to chodilo a tak to bude chodit i dále.

7.3.2017
Podpis

Tohle na fórum nepatří, příště si takové věci řeš v sz tady na webu, díky. Zamykám :)

6.3.2017
Letiště - Skokánky

To se musíš zeptat samotných autorů GTA SA. Rampy slouží pro rychlé opuštění letiště, než aby si zase musel projet vstupní branou, speciálně nic za úkol nemají. Obyčejné skoky, kterých na mapě najdeš kupu.

28.2.2017
Nápad-sázky

Návrhy na web se píší ZDE a nápady do hry se píší ZDE. Pro příště. Co se týče návrhu nemyslím si že je to dobrý nápad, od toho slouží právě tyto sázkové kanceláře. Pořád je to jen gta tak z toho nedělejte něco jiného, a už vidím jak by se někomu chtělo o to starat upravovat kurzy a ještě aby to někdo financoval.

18.2.2017
Nákup na webu

Máš zakoupené v shopu 3 (cca 60czk) položky a na webu máš skoro 650czk, v platbách je vše v pořádku tak nevím co zkoušíš?

17.2.2017
hack účtu

Tak asi si měl slabé heslo nebo sis nedávál pozor před někým jak si heslo psal. Jen tak z ničeho nic ti účet nabourat nemůžou. Dej si silné heslo a nemůže se ti to znova stát.

15.2.2017
Ban?

Gregu mezi namí ty si se jako profesionální admin taky nechoval, arogantní a vždy si byl jen ty a jen ty. A o administraci, co si pamatuji sis taky velkou hlavu nedělal. Přišel si vždy na hodinu zjebal všechny v admin tymu a odešel s sebevědomím +100. Takže byt tebou si zalezu pod stůl a nevylízám, si jen pro smích. Tvých 5 minut slávy v admin týmu si už ani nikdo nepamatuje a jsme jen rádi že už tam nemame takového chytrolina který všechno ví všechno zná a on je Topka. Měj se.

11.2.2017
Rekordni pocet hracu

Venku hnusně tak co dělat jiného než hrát, dobrá práca.

6.2.2017
Problém s připojením

To je dobře, ok vyřešeno.

31.1.2017
Problém s připojením

Máš stáhnutý tento klient?

31.1.2017
BAN

Vyřešeno zamykám.

30.1.2017
BAN

Možná by to mohlo jít, zkus se připojit.

30.1.2017
Visoki ping

Muže to způsobit více faktoru, například slabé připojení k internetu, špatně crackla hra a nebo modely aut ve hře, Jednoho z toho bude problém.

28.1.2017
Unban

Teleportoval ses na střechu moc sis ani nedával pozor a nebral si ohled jestli tě někdo vidí nebo ne. Na ferovku před hráči, anticheat tě nahlašoval za další cheaty. Není se o čem bavit, ban zůstavá. Jen tak jsem zde přidal pouhý výcuc toho co vše si používal.. Vyřešeno zamykám.

23.1.2017
TOPka

Bohužel s tímhle se nedá nic dělat. Žádná kompenzace možná není taktéž, hráč byl v konečném zúčtování potrestán. Zasahování do statistik není ani až tak úplně jednoduché a muselo by se to řešit s hlavním administrátorem, ale ten ti kvůli dvou zabití nebude měnit statistiky. Každého z náš zabil jednou cheater, ale žádnou náhradu jsme nedostali. Je mi líto, zamykám.

11.1.2017
--- Prihlasky na pomocnika ---

Pravidla po podani prihlasky: - Pozadovany vek: nejmene 15 let - Odehrany cas na našich serverech: 500 hodin - Datum registrace na webu: minimalne pred 3 mesici - Mít funkční mikrofon - uživatelské používání programu Teamspeak 3 Pokud nesplnujete jednu nebo vice z podminek, tak si prosim prihlasku nepodavejte! Zbytecne tim sami sobe zavirate jakoukoliv moznou cestu do admin teamu.

8.1.2017
Ban

Nejspíše se jednalo o chybu, můžeš hrát. Omlouváme se.

5.1.2017
1 2 3 4 5... 19

O uživateli LukaaS:

Žádné očekávání, žádné zklamání.

Registrován: 1.4.2013

Přihlášen: 25.7.2023

Nedávno hrál

Před 8 měsíci - Hrál 55 minut
Více

Nejvíce hrál

3500 hodin a 15 minut
Více

Nedávné achievementy

Přidat screenshot s 1000 zhlédnutími Splněno 24.10.2016
Napsat 50 příspěvků na zeď Splněno 3.6.2016
Napsat 500 příspěvků na fórum Splněno 14.3.2016
Více
Přátelé (0)
Zatím žádní přátelé.
Je příznivcem (0)
Zatím není přiznivcem nikoho.