Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!
70
Niky Manažer Podvodník

Příspěvky na fóru (2)

Permanentni ban kiwi1230 a pomluvy od konkurence

Je vidět, že jsi naprosto mimo realitu. A dokonce ti ani nedocházejí základní věci, což je opravdu moc smutný příběh. Usmyslíš si jednu svou teorii, které pak věříš, ale jiné možnosti tě nenapadnou. Ale opět to vypovídá o vás. Tleskám :). Přesně o tomto jsem psala.

21.11.2017
Permanentni ban kiwi1230 a pomluvy od konkurence

Tak já se k tomu vyjádřím taky. A píšu sama za sebe (to až mě opět bude někdo osočovat, že mi to diktuje niCe).
Vzhledem k tomu, že jsem bohužel měla tu "čest" střetnout se s administrátory nejmenovaného serveru, tak mohu říct, že si o nich opravdu nemohu myslet nic dobrého a ani jim nevěřím nic, co kde napíšou. I když oni doufají, že jim to uvěří všichni. Každý má právo na to, aby napsal svůj názor o určitém tématu. A proto, že jsem se zřejmě dotkla jejich serveru, kde jsem zmínila i jejich praktiky, které mi nepřijdou úplně super, bylo mi obratem na to odpovězeno něco ve stylu, ať chcípnu a jaká jsem vlastně p*ča a podobně. Nedokáží snést kritiku a okamžitě reagují podle mě dost agresivně a vulgárně. A opravdu si myslím, že server, na který dohlížejí lidé, kteří zřejmě nedokáží řešit stresové situace a okamžitě jsou vulgární, na to nemá. A taky to tam podle toho tak vypadá.
No a ještě se vyjádřím k aktuálnímu problému. Opravdu si nemyslím, že by Kiwi dostal post moderátora omylem, jak oni tvrdí. A pokud ano, tak tím hůř, protože tam např. hráče může potrestat člověk, který dostal post vlastně omylem. A nepřijde mi, že tohle by se někdy vůbec stalo, takže za mě je to opět lež. A co mi přijde nejvíce absurdní.... Zaprvé to, že Kiwi obviňuje niCe z toho, že se mu dostal na FB. To mě opět pobavilo, protože už jsem si vážně přišla jak Alenka v říši divů. Člověk by už čekal všechno, ale tohle mi vážně vyrazilo dech. A co je na tom vůbec nejhorší je to, že Kiwi rozdal niCovo číslo a pak mu neustále někdo volal. Tak co to je? Tohle už mi opravdu nepřijde ani trošku v pořádku. Chování malých dětí, kteří z toho mají senzaci a myslí si, jak jsou teda fakt hustý a jak mu to natřely. Přes internet jsou všichni hrdinové, ale kdyby to měli řešit z očí do očí, tak si budou muset měnit plenku každou minutu. To opravdu zbožňuji. Bůh ví, jak to s tím FB opravdu bylo a kdo v tom nakonec má prsty. :) Nedivila bych se už ničemu.
Znova opakuji, že tohle je můj pohled na věc a nikomu ho nevnucuji!

21.11.2017

O uživateli Niky:

Zatím nic nenapsáno.

Registrován: 4.10.2015

Přihlášen: Před 9 hodinami

Nedávno hrál

Zatím žádná herní aktivita

Nejvíce hrál

Zatím žádná herní aktivita

Nedávné achievementy

Přidat screenshot s 500 zhlédnutími Splněno 9.11.2019
Získat 50 líbí se mi Splněno 1.7.2018
Získat 50 přátel Splněno 24.4.2018
Více