Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Návrhy

1
Martin123cz
Martin123cz Level 19 4.6.2020 10:21
Mám nápad na job který byste mohli přidat, byl by to prodavač kebabů, vím že už je ve hře prodavač hot dogů a rozvažeč pizzy ale tenhle job by mohl být jinak udělán, napadlo mě že by byl přidán do hry stánek a tam by se ten kebab prodával ale zase by tam moc lidí nechodili nevím jak by se to mohlo udělat aby tam chodili lidi ale mohli byste to přidat protože je jenom 1 Job prodavače a teď by mohl být přidán další. Další věc mi napadla a tím je zverimex prodávala by se různá zvířata ale domů takže by tam byla např. (kočka,pes, atd.) a ty zvířata by se musela krmit prostě dát třeba křečkovi jídlo a pití jinak by zvíře zemřelo a mohl by sis koupit další ale musel by si dávat prostě pozor aby ti zvíře nezemřelo.
Mám nápad na job který byste mohli přidat, byl by to prodavač kebabů, vím že už je ve hře prodavač hot dogů a rozvažeč pizzy ale tenhle job by mohl být jinak udělán, napadlo mě že by byl přidán do hry stánek a tam by se ten kebab prodával ale zase by tam moc lidí nechodili nevím jak by se to mohlo udělat aby tam chodili lidi ale mohli byste to přidat protože je jenom 1 Job prodavače a teď by mohl být přidán další.

Další věc mi napadla a tím je zverimex prodávala by se různá zvířata ale domů takže by tam byla např. (kočka,pes, atd.) a ty zvířata by se musela krmit prostě dát třeba křečkovi jídlo a pití jinak by zvíře zemřelo a mohl by sis koupit další ale musel by si dávat prostě pozor aby ti zvíře nezemřelo.
Nxs
Nxs Don Level 140 4.6.2020 10:22
Ahoj, návrhy se píší ZDE.
Ahoj,
návrhy se píší ZDE.
1
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.