Lost password

A code to complete password reset will be send to your e-mail address.

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

ApplePie Production - Fungujeme v karanténě? :D

ApplePie Production
Stiffy Stiffy 25/03/2020
Ciao u dalšího příspěvku.
Říkáte si o čem asi tak budu zase psát, vše již bylo řečeno v předchozím příspěvku (shorturl.at/ASVWX. No mám takové nutkání jednou za čas ukázat, jak vypadá opravdový příspěvek v blogu mezi všemi těmi třířádkovými příspěvky nebo seznamy vítězů na tuningu. :D

Za poslední měsíc se hodně událo. Začneme tím hlavním, tedy tvorbou. Po traileru, který byl vydán 29/02 (můžete si ho připomenout zde na webu - https://www.gta-multiplayer.cz/cz/videos/app-039-s-back-alright-2020/), se intenzivně pracovalo na dokončení třech videí.

Jedno z nich je již venku, po 7 letech čekání konečně pokračování Couzovi komedie o dvou starých známých gamblerech. Příběh plný peněz, života na vysoké noze, ale i zrady a beznaděje. Jednou si dole a jednou nahoře 2 sledujte níže....a ano, chyba je tam záměrně. :D


Dalším z videí, které už je ve finální fázi, je film Hood. Akčňák, který připravuje Samo. Vydání se očekává na začátek dubna.

Následovat doufám bude první díl satirické dokumentární série WTLS: Utajené spisy, kde je problém hlavně s množstvím informací, které je potřeba kvalitně zpracovat. Vydání první epizody je v plánu na druhou polovinu dubna !

Zároveň i Couza by rád oznámil nový vtipný seriál Autobazar Los Santos !

Nově jsme otevřeli týmovou pokladnu, ze které se bude sponzorovat veškerá tvorba a zároveň i soutěže a jiné akce pořádané na serveru - vždy to bude něco originálního a dozvíte se to dostatečně v předstihu (i menším trailerem). Proběhla také úprava pravidel, ty najde každý zájemce na discordu. Pokud má nějaký tým/clan zájem o spolupráci, jsme otevření k jednání, více info na našem webu (ke dnešnímu dni spolupracujeme s jediným týmem a to se StreetDrivers).

Je v plánu spousta projektů, ale bohužel ne na všechny se vztahuje karanténa, takže někdo má času dost, jiní musí nadále chodit do práce a nejsou tak aktivní. Musíme nadále fungovat jako tým a držet při sobě i v těchto složitých dnech. Se současným stavem týmu je vedení nadmíru spokojeno a i když nábor zůstává otevřený, bude už těžší projít hlasováním.. Jediné pozice Moviemakerů a Map Editorů jsou momentálně uzavřeny, herci a dabéři nadále můžou posílat přihlášky. Všem níže uvedeným děkuji jménem celého vedení za odvedenou práci. Aktuální složení:
[M].i.[N].i.[G]U[N], Couza, Haine, Chvalinak, kryskry, Marsiik, Pepe_Ge, Samo, Stiffy, Suris

Můžete sledovat jak náš web, tak i další sociální sítě, případně se přidat k nám na discord, odkazy níže. Já všem děkuji za pozornost a zase někdy čau.

Stiffy

app-samp.eu
discord.gg/tP3A8zF

www.facebook.com/applepie.production/
www.instagram.com/applepie_production/

23
353

Comments (5)

Rokio
Rokio Legendary player Level 55 20/07/2021 09:28 PM
To je trochu přisprostlé video.

Líbíse mi ale.
FoFo23
FoFo23 Administrator Editor Level 67 28/03/2020 11:08 PM
Super už sa neviem dočkať.
Haine
Haine Level 189 25/03/2020 03:35 PM
Pěkně napsané tak jako vždy :)
Saslik
Saslik Godfather Level 112 25/03/2020 01:09 PM
Topka <3 :D
Couza
Couza Film maker Level 75 25/03/2020 11:18 AM


Dále se chystáme další novou věc, krátké minutové skeče, které vás pobaví, zvláště v téhle špatné době !!..