Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Rozhovor s hráčom Hat3Me

Interview & Rozhovory
MrZohan MrZohan 12/12/2015
Zdravím všetkých čitateľov tohto blogu. Neprešiel ani mesiac a máme tu ďalšieho hráča, ktorý podstúpi sériu krutých, útočných, niekedy sarkastických otázok. Otázky na tento rozhovor pripravil samotný Litva. V hlave má toľko nápadov a myšlienok, no z časového hľadiska ich nemôže zrealizovať. Preto požiadal mňa, aby som sa chopil kormidla a doplával úspešne do prístavu. S radosťou som to prijal a po istom čase sa môžeme tešiť z ďalšieho poznávania hráča, s ktorým sa stretávate alebo sme sa stretávali v podstate každý deň. Litva rozmýšľal, že kto by mohol byť ten správny adept. Existuje plno dobrých, ale aj zlých hráčov. Myslím si, že každý má isté čaro a všetci, bez ohľadu na ich povahu, vedia do tohto typu blogu niečo vniesť. Nakoniec si vybral hráča Baucha, neskor prezývaného Hat3Me. Na serveri nemá najlepšiu povesť. No nebolo to vždy tak. V ranom hraní patril medzi obľúbených, no neskor sa stal tŕňom v oku pre mnoho z nás. Chcete vedieť prečo to tak skončilo? Prečítajte si nasledujúci rozhovor...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Zdravím a co je hlavní, vítám tě u dalšího rozhovoru. Jelikož rád rozhovory vedu do hloubky, mám tedy otázku hned na úvod. Co pro tebe bylo lákadlem k příjmutí nabídky na rozhovor?
Zdravím taktéž, tebe i diváky a děkuji za pozvání, jsem rád že jste si vybrali zrovna mě a mám tu šanci udělat rozhovor. Co pro mě bylo lákadlem? Samotná nabídka udělat rozhovor, ničemu se nebraním a moc rád zde napíšu pár řádků o mě a mém působení.

2. Jsem ale rád, že souhlasíš s dobrovolným mučením. Jdeme na klasický úvod a to je představení. Můžeš se nám, kteří tě neznáme, podrobně představit?
Můžu a rád, jmenuji se Petr, je mi 18 let a chodím na Gymnazium v Děčíně, kde jsem poznal taktéž pár lidí z WTLS na příklad Ungyho. Teď jsem dodělal řidičák takže už si zařídím jinde než na GTAčku :D.
Ve hře se prezentuji pod nickem Hat3Me, jak asi vetšina ví, letošním létem tu hraji 3 roky, avšak v poslední době nehraju téměř vůbec, není čas, znáš to.

3. Jdeme probrat tvůj osobní život. Tradičně nějaké otázky, abychom vypátrali nějakou poslední špínu. Čemu se věnuješ, když nehraješ hry ? Děláš nějaký sport ? Někteří z nás totiž ví, že na některých fotkách jsi hrál florbal, stále se mu věnuješ ?
V posledním půl roce na hry nemám ani chuť ani čas, nehraju téměř nic, věnuji se kamarádům, přítelkyni, a posilováni. Sport je moje minulost, hrál jsem 7 let lední hokej, chytal jsem, teď už nehraju nic, asi jsem na to starý :D.
Florbal jsem nikdy nehrál, byl jsem jen na několika turnajích ve jménu školy a dále jsem se tomu nevěnoval, avšak jestli se můžu pochlubit tak jsem v hokejbale vychytal 3. místo na republikovém kole v hokejbale tento rok.

4. Pokud ti to nebude vadit, pak přejdeme více do sokromí. Máš nějakou přítelkyni a nebo žiješ stylem "Dirty Life" (kluby, pařby,..)?
Dirty life je za mnou, chodím do klubu, to ano, ale jen když tam je nejaký oblíbeny interpret, tak na ten koncert jdu, jinak abych vymetal hajzlíky v klubech, to vůbec. Na druhou stranu rád zajdu na pivko s kámošema, třeba s Gregem, s tím si člověk užije srandy.
Jak jsem psal výše, přítelkyni mám a snažím se s ní trávit co nejvíce času, je to teď jaksi můj smysl života.

5. Pivečko s kamarády to jest záliba mnoha z nás. Jak jsi sám řekl, studuješ na gymnáziu. Kam máš v plánu namířeno do budoucna ?
Představu o budoucnu absolutně nemám, jediný cíl je vydělat a být za vodou, učit se a hltat knížky absolutně není pro mě a sám nechápu proč jsem si takovou cestu vybral, radši bych byl jinde. Ale když uz na to přijde, zkusil bych nějaký technický obor na ČVUT. Uvidíme.

6. Přejděme zpět ke GTA. V kolika letech jsi tuto hru nalezl ? A hlavně, jak se ti hra samotná během tvého hraní líbila ? Bavil tě herní příběh a nebo jsi třeba snad i bezmyšlenkovitě používal nějaké cheaty ?
Hru jsem poznal přes bratránka, když mi bylo asi 10 co si pamatuji a hra mě chytla hned. Patřil jsem spíše k těm hráčům, co cheaty moc nepreferovali a v poklidu plnili mise a jednoduše hltali hru s jejím příběhem.
Avšak, když už mise přestaly bavit, tak kdo necheatoval a nedělal vše možné a měl zákon víš kde. :D Kdo nehrál San Andreas, neměl dětství.

7. V jakém roce nastal přesun do multiplayeru obecně? A jaké byly prvotní zkušenosti, pocity při hraní hry s jinými lidmi?. Existuje nějaká zajímavá vzpomínka spojená s tvými počátky?
Asi po půl roce SP jsem už toužil přejít do prostředí MP a hrát s kamosema, ale měl jsem tzv. wooden PC a nějak mi to nešlo nainstalovat, lépe řečeno neuměl jsem to a tak moje snahy o MP byly v tahu, neřešil jsem to a přestal jsem GTA na pár let hrát.
V roce 2012 jsem chytil slinu a nainstaloval jsem si SA:MP, pomohl mi kamarád, který mi také poslal první a poslední IP, od té doby co jsem se připojil na WTLS jsem nikde jinde nebyl a neexperimentoval, nezkoumal, zkrátka jsem to nepotřeboval měl jsem co jsem ke hraní chtěl.

První pocity... úžasný, dělal jsem si své práce a provokoval policisty, v té době jsem hru nebral vůbec vážně a prostě se bavil, nečekal jsem že u toho zůstanu dalších pár let. Zajímavé je asi vše co jsem jako nováček nevěděl a prováděl, teď se nad tím směju :D.

8. Teď se soustřeďme na to, čeho se chceme držet. Welcome to Los Santos a tvůj zrod na tomto serveru/portálu. Kdy k tomu došlo? A co je hlavní, jaké to pro tebe, coby nováčka, bylo?
Poprvé jsem se připojil v roce 2012 o letních prázdninách. Kamarád mi poslal IP serverů, ať jdu hrát s ním. Jako nováček jak jsem psal výš jsem byl spokojený, ale zmatený. Nezkušený a hned v tak rozjetém módu, dalo mi hodně práce se zorientovat a vše se naučit, ale šlo to rychle, rád na to vzpomínám!

9. Zůstal si od té doby WtLS věrný, nebo si byl ještě ve fázi experimentování i po jiných serverech?
Věrný až za hrob, nikdy nikde jinde, WTLS mě pohltilo a do roku 2015 nepustilo. Hrál jsem každý den a ani mě nenapadlo někam jinam jít. Popravdě toho ani nelituji, myslím že jsem o nic nepřišel.

10. WtLS a začínání od piky. Máš slovo, pověz nám co nejvíce o tvých začátcích obecně na WtLS. Co to bavilo, že si se rozhodl na serveru přetrvat? Naopak, co ti drásalo nervy a podobně. Jde o celkový začátek hraní a začlenění se do komunity, tak nešetři slovy a pověz nám vše, co si jen přeješ.
Moje začínání na serveru bylo velmi jednoduché, prostě jsem se hrou bavil s kamaradama z reálu a dělali jsme všelijaké blbosti a den ode dne mě server více vtahoval. Jak kámoši přestávali hrát, nacházel jsem si spoluhráče na serveru a spolu jsme pokračovali v nejrůznějších cinostech. Zezačátku jsem hrál spíše sám za sebe a dělal jsem si to své, prodavače hotdogu, zdravotníka prostě vše na co jsem měl chuť a náladu.
Nervy mi drásalo asi jen neustále zabíjení od dávnějšího složení klanu Ds a podobných rádoby skilleru, ale neměl jsem z toho moc rozum a nenervil jsem u toho tak jako později. Plynul čas a poznával jsem nové lidí, tím se měnilo moje působení na serveru.

11. Teď příjde na řadu můj úhel pohledu. Pamatuji si tě pod přezdívkou Bauch. Milý, příjemný, bezproblémový hráč, se kterým bylo fajn prohodit pár slov na serveru. Typicky skvělý ukázkový člen naší komunity. Postupem času ale nastal zlom a z Baucha se stal Hat3Me. Než začneme vrtat do tvé druhé herní éry, musíme nejdříve přirozeně pitvat tu první. Bauch/Hat3me, dlouhodobý člen PMJ a jak jsem již sdělil, jeden z těch pevných bodů naší komunity. Co bys sám řekl o tomto svém herním období?
Bauch. První nick na serverů a vůbec první nick všude. Neotrkany a nezkušený hráč. Rád jsem poznával nové a nové lidí, snažil jsem se s každým vyjít a každému vyhovět, toho hráči postupně začali využívat a tak jsem hledal nějaký klan, kde budeme hrát pouze spolu, tím mým prvním klanem se stal klan BENGA, který mě neskutečně, ale opravdu hodně, zasvětil do serverů a ukázal mi jiný úhly hraní než jen jezdit sanitkou. Tam se vše změnilo a tam se vše nastartovalo, jak bys to ty řekl - druhá éra hraní - Hat3Me.

12. Existoval před PMJ i nějaký jiný klan/team, do kterého si patřil?
Samozřejmě že existoval, byl to již zmíněný klan BENGA a později eFys, kde jsem se začal věnovat sawn off skillu a už jsem styl hraní za dob "Baucha" nebral vážně a nikdy jsem se k tomu nevrátil, ale to až po působení v PMJ.

13. Chápu, takže až poté následovalo PMJ. Proč právě oni? Čím ti byli sympatičtí? A jak vzpomínáš na působení u PMJ?
Byl jsem přelétavý ptáček, jednou sawny podruhé klideček a v klidu si zatýkat. Zde jsem narazil na klan PMJ a na emibureho s Barnym, kteří mi padli do oka snad v prvním momentu co mě pozvali s nima zatýkat. Zacli jsme spolu volat na TS a bavit se úplně normálně, ne jen o hře. Tady se navázali naše kontakty a po jistém čase jsem se rozhodl o přihlášku do PMJ, nečekal jsem úspěch díky mě minulosti, ale vydržel jsem tu řadu krásných měsíců, odehrál XXX hodin a zažil plno zábavy. Na moje působení v tomto klanu nemůžu vzpomínat jinak než v dobrém a po pravdě mi to někdy i dost chybí. Ale vše jednou konci a já se vydal na cestu "skillera".

14. Takže pokud se nepletu, již v PMJ byla u tebe vidět snaha zapojit se do války o uzemí v oblasti gangů, tudíž i snaha o zlepšení se v tzv. "skillu" s upilovanou brokovnicí. Mám pravdu? A byl to takový neoficiální začátek a zrod jména Hat3Me?
Trošku bych té poupravil. Snaha o zlepšování začala zde, to lze říct, ale zrod jména Hat3Me se píše už v dobách klanu BENGA, kde jsme si každý měli vytvořit "inkognito" jméno pod kterým hráči neví že to jsme mi. Možná se můžeš ptát proč se maskovat ... Je to lehké, vymysleli jsme trend "nabidovavat si aukci" a tím pro sebe zvyšovat cenu a kdybychom to dělali neustále a měli ve jménu "BENGA", po čase by to bylo jasné. Tak moje inkognito jméno bylo - Hat3Me a do dneska mi zůstalo.

15. Když se poohlédneme zpět na PMJ. Jaký byl pravý důvod odchodu z tohoto celku?
Jeden z důvodů byla chuť zkusit něco nového, a druhý důvod byl ban na WTLS a celkové jsem nesplňoval co se ode mě očekávalo, tak jsem začal trénovat sawny a stávat se členem jiných klanu.

16. Neměl si spíše ve svých počátcích negativní názor ohledně přehazování brokovnic/takzvaného glitchování?
Tak tak, moje prvotní zkušenosti mě od toho odrazovaly, ale časy se mění a časem se mi to opravdu zamlouvalo, nechápal jsem že je možné se takovýto "skill" naučit a být v tom tak dobrý, chtěl jsem být velký zabiják a velký zabiják přeci musí umět se sawnama.

17. Takže, jak vlastně u tebe vylepšování svého úmu postupovalo? Cvičil si i mimo WtLS server? Například Cw/Tg servery a podobně...Existoval/Existuje nějaký tvůj mentor/učitel, který ti předával zkušenosti a naučil tě ať už to střílení se sawn off shotgun, nebo cokoliv jiného?
Byl jsem samouk, točil jsem se jak káča dokola a dokola na letišti na cw/tg serverech kde jsem strávil pěkně dlouhé hodiny. Bylo to hrozně a nemohl jsem se zlepšit. Na jednom že serverů jsem dostal pár rád, jak lépe běhat a tak se vyhýbat lépe střelám, základ jsem měl a už to chtělo jen trénovat a trénovat, nic těžkého. Žádného vysloveného učitele jsem neměl, hodně mi dál klan eFys a tréninky s nima, pár rád od OneBlooda a moje trpělivost. Vždy jsem chtěl být nejlepší...

18. Jaký to byl pocit, když se cvičení začalo vyplácet a dříve silnější ti nyní nestačili?
Nebudu to tady přepalovat, jak to byl pocit k nezaplacení ... to ne, ale těšilo mě, že jsem mohl zabít kohokoli jsem chtěl, ubrečené zprávy v chatu mě dobíjeli tím, ať střílím víc a víc a že jsem se stal lepší než někdo ostatní ? Pohladilo mi to ego, byl jsem arogantní hajzl, což mi dnes přijde k smíchu.

19. Pokud jde ale o samotné gangy na WtLS, který sis tedy původně zvolil a proč? Jaké bylo hraní v gangu v té době? Kdybys měl porovnat s dnešní dobou, jak bys to popsal? Opět, neboj se důkladně popsat boje, týmový přístup, komunitu v gangu a podobně.
Můj první gang, jenž jsem si zvolil byl Vagos, hrál tu můj prvnotni klan BENGA a spolu jsme zabírali území a o ty také bojovali. zde jsem také poznal Litvu, Steva a podobné, u kterých jsem byl neskutečně překvapený, jak prijmuli nového člena gangu, který neuměl že začátku ani střelit s Tečkou. Po 3000 zkušenostech jsem prehopsal kvůli zprateleni se s hráčem CTRLem do Mafie, kde jsem zůstal do dneska a zabral zde pěkných 20.000 území gangu.
Ted bych přešel k tomu přirovnání a různých přístupech v gangu v minulosti a dnes. 2 roky zpátky, byl gang zábava, parta lidí které velil 1 boss. 1 člověk jenž zadával úkoly, kde a s kým se bude bojovat, kdy se pojede pro ammo, kdo pro něj pojede, jaké území se zabere, co nápadném, rozpoložení sil, komunikace supr. Mělo to tu akčnost, spád, byla neuvěřitelná zábava a mělo to něco do sebe. Dnes ? Gangu vládne každý kdo dosáhne 5000 zkušenosti a naprosto NEEXISTUJE nějaká "gangova spolupráce". Kazdy zabírá kde chce, vyhazuje koho chce a jede sám za sebe.

To mě trochu mrzí, minulost a současnost absolutně nelze porovnávat. Členové gangu nevzhlížejí na bosse jako na bosse, ale to v minulosti bylo ... Trošku mě to mrzí co se z toho vyklubalo ... Cením Litvu že hlavně on se snaží tahat tuhle zkaženou dobu do herní atmosféry do minulosti, ale bojím se že to nepůjde.

Gang v minulosti 11/10, dnes ? Sračka.

20. Kdo byl podle tebe v gangu ten největší leader obecně? Prostě člověk, který jeden gang pozvedl na úplně jinou úroveń. A koho bys chtěl vyzdvihnout svým komentářem, že se ti třeba s ním výborně bojovalo (Ať už tvůj kolega z gangu, nebo i nepřítel).
Trošku jsem předběhl otázku. Největší leader všech dob je na plně čáře Litva, důvod je o otázku výše. Nejvěrnější svému gangu je OneBlood což se mi také dost líbí. A jinak co se týče spoluhráčů, nyní za gang Mafie skoro nikdo nehraje za což jsem možná i rád, ale rád vzpomínám na časy kdy zde hrál Láník, Smouky, Darkboy, Razor a hráči jim podobní.
Co se týče soupeřů, milují souboje "v terénu" například 5v5 a bojuje se se vším co máš po ruce, s vagos to vždy byla zábava.

21. Teď trochu jiná otázka. Myslíš si ty osobně, že v té době existovala nějaká čest/úcta mezi gangy? Že si třeba i ti největší nepřátelé vyšli vstříc a to například i tou nejmenší maličkostí, kterou může být i volný průchod do Ammu nations, když dotyčný nemá zbraň a je tedy snadný terč. Pokud existovala, existuje to i v dnešní době dle tvého názoru? A pokud ne, je to vůbec uskutečnitelný s dnešní komunitou?
Určitě existovala. A byla dost vidět. Vládla rivalita mezi Bikers a Mafií ale rivalita férová. Pokud jsi ozbrojený - jdem do tebe, nejsi ? Nákup si a pojď si to rozdat znovu. To mělo to kouzlo to bylo to co serverů chybí. Dnes ? Nahnat killy, zreskillovat hráče u nemocnice a posmívat se. Dnes jsem si žádné takové vstřícnosti nevšiml a asi už ani nevšimnu, není šance s touto nahnilou bandou hráčů něco takového zažít a vrátit to zpět k takovému duchu.

22. Než tedy přejdeme dál, byly určitě i další aktivity, kterým si rád věnoval pozornost a čas v těchto začátcích, nemám pravdu? Jaké aktivity to byly? Nějaká povolání, či jiná nespecifikovaná zábava?
Mezi moje záliby i zábavu patřil zmíněný gang, různá povolání a hlavně obchodování s majetkem, jednoduché pravidlo, kup za málo - prodej za co nejvíc, to mi také nejvíce vydělalo. Jinak jsem rád střílel a bojoval, dělal jsem vše a přitom vůbec nic.

23. A co vůbec takové trávení času na WtLS? Vůbec jsem se nezeptal, jestli byl u tebe třeba problém strávit online i několik hodin denně na WtLS s tím, že čas utíkal opravdu rychle a všechno se zdálo být nepopsatelně zábavné. Já tohle třeba prožíval ale co ty?
Určitě prožíval máš naprostou pravdu. Přišel jsem že školy, taška letěla do kouta a zasedl jsem za monitor a hrál. O času jsem neměl ponětí, ale snažil jsem se to kontrolovat. O prázdninách to bylo kritičtější, kdy jsem dál svůj největší nonstop téměř 20hodin, ale to byl extrém a ani nevím jak jsem se tehda dostal do postele. Čas utíkal tak nějak sám a moc rychle, nevnímal jsem to a jen jsem se bavil. Opravdu zajímavé časy.

24. Je čas na plán B. Jak již bylo psáno, proběhla u tebe ohromná změna a to nejen ta herní ale i změna v chování, tudíž tedy i osobnosti. Přehazování sawn of shotgun ti šlo čím dál tím lépe a tím pádem tvá silueta na území gangů působila velký neklid a rozruch. Upřímně, myslíš si, že to, co tady vlastně tvrdím, je nesmysl? Nebo se aspoň blížím pravdě?
Myslím že se pravdě neblížíš, ale rovnou jsi ji vystihl tak, jak je. Na územích jsem se stal "respektovanou osobou" a změnilo se mi od začátku chování. Přeci jen jsem byl známější a měl jsem něco za sebou. Přesně nevím co tu změnu způsobilo, ani nemám zájem po tom nějak bádat, ale jednoduše. Jak se kdo choval ke mě, tak jsem se choval k němu. Stále jsem měl ty své pro které jsem dělal co nejvíc, ale stával jsem se víc a víc "nedostupnějším" a stal se že mě drzí a arogantní hráč za což mě desítky lidí nenávidělo a nenávidí, těší mě to.

25. Nu, první ale opravdu velká změna nastala, když si se začal zajímat o pozici člena v klanu Ds/Dead Squad, přičemž bylo odhlasováno, že se staneš členem v testovacím období. Na to se zaměříme. Plánoval si dlouho, že bys to chtěl zkusit právě u Ds? Co nejvíce tě na tomto klanu lákalo?
Krásná otázka z mě minulosti. O tomto klanu jsem přemýšlel a uvažoval X měsíců, že mým sněm je se tam dostat, ale ani ve snu by mě nenapadlo že bych byl součástí. Lákalo mě především že tento klan byl a je na absolutní špičce co se týče CZ/SK GTA skillu. Dále to, jak hráči dokázali komunikovat a celková kvalita všeho, napomohlo tomu možná i to že jsem poznal Ungyho osobně. Podal jsem přihlášku a stal se zázrak, stal jsem se test memberem.

26. Existoval někdo, kdo byl vyloženě proti tvému přijetí do Ds předtím, než se z tebe stal plnohodnotný člen, kterým zůstáváš i dnes.
Jestli byl někdo proti, už si moc nevzpomínám, měl jsem kvalitní vztahy s Pesnou, Smoukym a Darkboyem, ze kterých jsem měl největší strach. Vysloveně proti byl tuším že Hound a Láník, kteří měli svůj klan Ds za uzavřenou komunitu a nikoho novyho tam pustit nechtěli, plně to chápu. Avšak dnes, jak píšu tento rozhovor, už členem nejsem. Dodal bych že to, že jsem měl dobrý vztah s Pesnou neznamenalo že jsem byl přijaty kvůli tomu. Dost lidí mě za to odsuzovalo že já, lama, se stala členem takovéhoto klanu, Pesna bral mou přihlášku jako by mě neznal, hodnotil můj přístup a snahu a ne to, že mě zná. Opravdu kvalitní clan leader.

27. Dejme tomu, že jsem nováček a chtěl bych se něco o Ds dozvědět. Můžeš mi teda klan Ds nějak popsat?
Komunita lidí s různými avšak rozdílnými zájmy. Parta lidí se smyslem pro humor a parta lidí co už má něco za sebou. Kvalitní hra a kvalitní domluva. Určitě, v minulosti když jsem nebyl členem to bylo bráno vážněji, kdy to ještě mělo smysl, teď se to bralo spíše už jen pro zábavu a hrou jsme se bavili.

28. Klan obsahuje takové velikány, jimiž jsou například Pesna, Smouky, Laník, nebo i takový BlackTwoOo. O dalších skvělých členech ani nemluvě. Rád bych se třeba dozvěděl, jak moc vážně tedy berete záležitosti zápasů a případně i turnajů. Časté tréninky, nacvičování strategie a podobbě? Povídej.
Blackýý není žádný velikán, hihi :D Jelikož už nejsem členem, tento rozhovor píšu po nějakým tom měsíci, tak napíšu něco z minulosti. Přípravy ? Pravidelně tréninky na letišti jak každý zná, domlouvání clan waru se záměrem udržet top statistiky a zaměřovat se na výhru. Kvalita hráčů rostla, ale rostla i neaktivita řečených velikánů. Proběhla i snaha o walk squad která po nějaké té neaktivitě opět zalezla pod koberec. V dnešní doba už nehrají více méně žádné kvalitní clany a tím GTA v tomto směru ztratilo význam.

29. Po dobu, kterou jsi zatím strávil v Ds, dosáhli jste nějakých důležitých milníků? Výhra v nějakém turnaji, nebo něco podobného, o čem by bylo vhodné dát řeč? Ber to tak, že jsem laik.
Co si dobře pamatuji, vyhráli jsme turnaj, do kterého se zapojilo +- top 8 českých a slovenských klanu, který jsme i sami pořádali. A pěknou šňůru vyhraných clan waru. To je asi vše. Jak říkám, dnes to není rok 2010 kdy hrálo desítky až stovky aktivních klanu, každý se na to vysral.

30. SA:MP scénu provází i jisté změny. Například neustálé vymýšlení nových nekalých praktik v podobě cheatů/cleo modů a jiných úprav. Takže zaprvé, jaký máš názor ty na tyto modifikace a jiné zvýhodnující hlouposti? A ruku na srdce, pomohl sis někdy tímto způsobem i ty sám? A zadruhé, zasahují modifikace výrazně i do klanových zápasů? Já osobně bych řekl, že existuje jen hrstka opravdu čestných a "čistých" protivníků.
Máš pravdu a ta hrstka čistých hráčů je schovaná v klanu Ds kde jsem si jistý, že nikdo nikdy nic neměl. Kdo ví, každý "top" hráč může něco mít a nikdo se to nikdy nedoví, je to na charakteru člověka jestli s tím chce opravdu hrát a takto se povyšovat. Já osobně jsem nikdy nic nepoužil ani nepouziju, je to sračka. Můj názor je takový, že kdo to používá je koště a neschopný hráč co se musí takto zvýhodňovat. S novou verzi a novou dobou se cheaty rozšířili opravdu kurva hodně a má to každý druhý, i na WTLS a nikdy to nedopátráš na 100%. Jeden z důvodů proč jsem přestal hrát. Opravdu kvalitní přestřelky byly s verzi kdy byl hitbox před skin. Po příchodu hitboxu do skinů se rozvinuly i cheaty a hra šla do prdele. Takže zkrátka a jednoduše, cheaty = špína.

31. Zatím necháme Dead Squad být a pokračujme v tvém přerodu v hráče Hat3Me a kdybych měl použít vhodnou metaforu, pak bych řekl asi jen to, že se v košíku plném vajec objevil kurevsky velký pukavec. Možná se mnou nebudeš souhlasit ale u hráčů si nebyl zrovna dvakrát v oblibě, pokud tedy budeme ignorovat ty, kteří se za tebou přitáhli a svezli na vlně úspěchu. Přeci jenom, jsme na WtLS a není třeba si lhát do očí. Nicméně, jaký pohled si na to měl ty sám ohledně tvé oblíbenosti?
Moje oblíbenost nebyla 2x dobrá. Nějak jsem to nevnímal a nezajímalo mě to. Ba naopak. Čím víc mi hráči nadávali, tím víc mě hra bavila a bavilo mě hrát. Rada hráčů co mi nadávala a později se mnou sedla na TS a kecali se mnou, změnila hodně rychle názor a stali se znáš třeba i dobří přátelé. Je kazdyho věc jak koho a podle čeho bude soudit. Nemám pravdu ? Byl jsem možná, jak si sám řekl, pukavec :D. A byl jsem si vědom že jsem nebyl oblíbený, nuže, hrál jsem dál a o to jsem se nezajímal. Většinou to byly "hejty" na to, že mám tolik peněz a nikomu nic nedám nebo na to že jsem je zabíjel, více méně nebylo to kvůli mému chování, jen nepobrali moji podstatu stylu hraní.

32. Do tohoto období patří i další důležitá změna, již si dosáhl. Bylo ti nabídnuté křeslo moderátora na WtLS. Kdyby to bylo v době, když existoval ještě Bauch, asi bych viděl výbuch radosti a euforie ale Hat3Me? Absolutně netuším. Tak se nám svěř, jaké to pro tebe bylo, když ti byla položena nabídka? Řekl si své "Ano" okamžitě, nebo si dělal drahoty?
Když přišel post poradce, skákal jsem radosti. Post mi byl snad 2x odebrán z důvodů špatného chování, byl jsem z toho špatný. Když šance přišla znova, čapl jsem ji a nepustil. Po nějaké době mi byl nabídnut již zmíněný post moderátora, který jsem všemi deseti přijal a byl jsem za to rád. Nová zkušenost, jiná hra.

33. Né, já si z toho možná dělám lehce srandu ale toto téma považuji za opravdu důležité. Jaké to bylo, když si začal na serveru působit jako moderátor? Existovaly nějaké negativní ohlasy, jak ze strany hráčů, tak i ze strany samotných členů AT?
Post moderátora jsem dostal 2x a v obou případech se hráči chytali za hlavu a snad i žárlivě nadávali. Jak se někdo jako Hat3Me může stát moderátorem, že ? V prvním případě jsem neviděl žádnou negativní reakci že strany AT, ale podruhé už nějaké byli a to z důvodů, že mi byl odebrán a později hned bez nějakých probírání mi byl vrácen. Časem se to dalo do kupy a fungovali jsme dál bez sebevětších hádek či něčeho podobného.

34. Každopádně, usiloval si o post sám, ať už dlouho předtím, nebo chvíli před samotným postem?
Tak jistě, snažil jsem se a chtěl jsem si zkusit něco nového a tohle byla kurva zodpovědnost. Nijak jsem se do toho nehrnul ale doufal jsem v to. Stalo se to a já vzal zodpovědnost na sebe a cenil jsem si důvěry.

35. No, jelikož si na postu nevydržel dlouho, dá se říct, tak se samozřejmě naskýtá otázka, proč tomu tak bylo? Vyhozený si nebyl, odešel si z vlastní vůle. Přeci ale mělo působení v AT něco do sebe, nemám pravdu? Jaká to pro tebe byla celkově zkušenost? Pozitivní, nebo spíš negativní v tom smyslu, že hráči unavují administrační tým opravdovými nesmysly. Něco takového?
Při prvním odebrání to bylo zamotanejsi. Bylo to diskutabilní a nerad bych to takhle predevsema rozebíral. Udělal jsem menší chybku, neúmyslně, a přerostlo to v ban a odebrání postu. Byl jsem z toho celkem smutný a překvapený. Podruhé jsem odešel sám z důvodů, že na hru již nemám tolik času a už mě to nebaví. Přenechal jsem místo třeba nějakému zapálenějšímu hráčovi co by se na post hodil. Avšak stále zastupují názor, že dnešní AT s novými členy není co bylo v minulosti. Pro mě jsou admini jen vybrané jména co mají něco za sebou a ne "nováčci" omlouvám se, ale mám to tak. Co se týče hráčů, je pravda že "otravují" s absurdními věcmi. Je třeba na takovou zodpovědnost mít pevně nervy. Pevnější než si dokážete představit.

36. Ujasníme si to. Odešel si tedy z Administračního týmu a pak následovalo co? Opět byla všechna koncentrace zaměřena jen na klan Ds a gangy na WtLS?
Pak následovala jistá pauza od mého hraní a poté opět gang a gang, nic jiného už jsem nedělal. Trefil jsi hřebíček na hlavičku. Čechrat hráčům náladu, to bylo to co jsem chtěl.

37. Co se gangů týče, byl tu jeden zlom, který bych rád s tebou probral. Odebrání pravomocí v rámci Bosse gangu. Spousta lidí to chtěla vrátit zpět ale co třeba ty? Dle tvých komentářů ses spíše těmto lidem "vysmíval", pokud si to dobře pamatuji. Je pravda jiná?
No, ne že bych se vysmíval, ale spíš jsem to nebral tak vážně. Ale když se nad tím člověk zamýšlí, je to chyba, avšak na druhou stranu zase je to dobře. Mohlo se stát že se vůdcem gangu stal arogantní dement, za příklad si můžeš vzít ale nemusíš mě, co si honí ego a vyhazuje kohokoli bez udání důvodů. V tomto případě je to +. Ale na tu druhou, diskutabilnější stranu ztratil gang to kouzlo. Bossem je nyní každý druhý a gang nemá svého vůdce, svého odchovance. Vím, že ty Litvíne, jsi Vagosak tělem i duši a miloval jsi jak to bylo před updatem, ale nic s tím nenaděláme. Je to tak, jak to je a je to škoda. Kazdy malý pivo je velký boss a nezná hranice svého ega. Můžeš mít 20 000 zkušenosti a jsi to samé co typek s 5 000 zkušenostmi. Trošku naprd co.

38. Už jdeme víceméně opět na klasické otázky, na které si potrpím a na které chci znát odpovědi. Jaký máš názor na nýnější herní komunitu na WtLS?
Nynější herní komunita je prohnilá. Neexistuje respekt k admin teamu a neexistuje respekt ke znalejším a stálejším hráčům. Za mě, se dávají málo přísně tresty a tudíž se respekt ani nedá získat zpět. Hráčům jde jen o co největší znemožnění chutí k hraní těm druhým a kazit akce, tuningy, závody a hledají důvod jak být na výši oproti ostatním. Moc rád vzpomínám na to staré WTLS a starou komunitu, určitě nejsem sám.

39. Herní obchod a jeho výhody na serveru obecně, jaký máš na herní obchod názor? Může to podle tebe některým hráčům, například nováčkům, hodně zkreslit názor na server? Kdybys měl možnost na serveru něco změnit, co by to bylo?
Zkreslit pohled hráčům to určitě může. Nevím jak to probíhá jinde, ale může se jim zdát že je vše za reálné peníze a bez nich nemají šanci se prosadit, což je pitomost. Za mě je herní obchod to jedno z nejdůležitějších věci tady a všichni jsme na to už zvyklí. Jinak by to být ani nemělo. Co se týče mě, co bych změnil ... marně pátrám v paměti co by to bylo, nic mě nenapadá, vše je jak má být. Možná je to tím že jsem typ člověka co pro změny moc není. Mám tu odehrané 3 roky a jsem zvyklí na to, jak to tu je a jak to zde funguje.

40. Pokud jde o známosti hra/real, existuje někdo, koho znáš přímo z Gta osobně? Zažil si přímo nějaký hráčský sraz, ať už ten oficiální gta-mp.cz, nebo jiný?
Žádný hráčský sraz jsem nezažil, i když jsem jet chtěl, ale pár týdnu před tím jsem dostal tvrdý ban, tak jsem se na to vykašlal. Jinak že serverů znám osobně Grega, Ungyho, Klause, Taurina, Skankovicze a ještě by se jich pár našlo.

41. Práce v blogu ti není cizí, pár příspěvků se u tebe vyskytlo a upřímně, zajímavé příspěvky. Naposledy statistika z Ds/Dead Squad klanu. Můžeme se zase někdy těšit na nějaké pokračování v blogování?
Děkuji, děkuji toho si vážím že se nějak moje snaha ocenila. Upřímně nevím jestli ještě něco někdy napíšu, když už moc nehrají. Ale kdo ví, třeba přijde slina a nečekaně se stane skutečností :)

42. Blogy obecně, čteš, nebo tě nezajímají?
Jen ty zajímavé, a zajímavé = Litvovy, žádné jiné nečtu a číst asi ani nehodlám. Litva má originální humor, takový na výši a to dělá ten jeho blog takový, jaký je. Poté čtu rozhovory a to je celé.

43. Rozhovory a Interview. Co si o tomto blogu myslíš? Je užitečné dělat další rozhovory? Je něco, co bys na tomto blogu chtěl vylepšit? S kým bys ty osobně viděl další rozhovor a proč zrovna tato osoba?
Moc dobrá tradice věnovat se tomuto odvětví. Určitě to mega podporuju a sám jsem nevěřil jaký je za tím kus práce, takový blog a vymyslet kvalitní otázky není vůbec sranda. Určitě v tom pokračujte je to supr práce:)
S kým bych chtěl vidět rozhovor ? Nechám se překvapit, ale zajímavý by byl třeba takový ondra852, Litva nebo sám tvůrce všeho, niCe

44. Už se blížíme k závěru. Líbil se ti tento rozhovor ? A co by jsi chtěl vzkázat hráčům, kteří budou tento rozhovor číst ?
Moc se mi líbil a ještě jednou dekuju za pozvání. Měli jste připravené opravdu kvalitní otázky.
Vzkázat bych jen chtěl asi tohle, neberte tu hru tak vážně, jednou vám dojde že to byla kravína a zbytečně se nenervujte. Nesuďte lidí z reálného života podle toho jak se prezentují ve hře, mohli byste mít mylné představy a myšlenky. Hodně štěstí jak ve hře, tak i v životě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opäť raz Vám ponúkneme aj otázky od hráčov, respektíve dnes iba od jedného hráča Pirusha. Je veľká škoda, že sa nezapájajú viacerí hráči, no dúfam, že sa to v blízkej budúcnosti zmení.

1.Proč jsi poslední dobou málo aktivní ?
Důvod je jednoduchý, hra mě přestala bavit a jsem znechucený hracema co tu hrajou. Nemám na to čas, věnují se daleko důležitějším věcem a snažím se neztrácet čas. Snad ti to jako odpověď stačí.

2.Jak jsi prisel k penezum ? Posilanim CZK nebo poctivou praci ?
Tyhle otázky jsem se upřímně bál, páč ji nesnáším, nevím co k tomu napsat. Peníze přišly časem a každý jich může mít kolik chce, žádný posílání SMS ani reálných peněz neproběhlo. Zkrátka jsem obchodoval s majetkem, vydělával prací a gangem, rok 2012 byl rok hazardem kde se mi asi poštěstilo vyhrát 70M od té doby jsem už jen prohrával, takže tak.

Máš nahráno docela dost hodin - vidíš to jako ztrátu času a jak jsi to viděl dříve ?
4800 hodin. Neuvěřitelná ztráta. Teď nechápu proč a hlavně jak jsem u toho mohl tolik prosedět a promarnit tolik dní hraním. Určitě toho lituji, ten čas se dál využít lépe, ale tenkrát jsem to tak neviděl a chtěl jsem hrát víc a víc byl jsem snad i posedlý. Takže v minulosti jsem nelitoval a hrál dál, teď lituji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citát na záver : Agresor je ten, kto napadne nejakú zem skôr ako USA. (Miloš Zeman)
40
914

Comments (27)

OupzLitva
OupzLitva Right-Hand Man Level 118 19/02/2018 02:33 AM
Kazdopadne jsem rad ze se rozhovor alespon vybranym libil a nezklamal jsem ocekavani.
Byla radost si to přečíst. Sice jsem se k tomu dostal až nyní ale to nemění nic na tom, že to splnilo mé očekávání a začátku do konce to nepustilo mou pozornost. Skvělé osvěžení historie po takové době :)
Zohan celkově v rozhovorech odvedl skvělý kus práce.
Hat3Me
Hat3Me Legendary player Level 144 13/12/2015 10:33 PM
Berete to zbytecne vazne.
Kazdopadne jsem rad ze se rozhovor alespon vybranym libil a nezklamal jsem ocekavani.
TadeAs
TadeAs Kingpin Level 93 13/12/2015 02:33 PM
Tak pokud treba od 14 chodil co vikend nekam chlastat a parit do klubu, coz zase neni uz nic tak neobvykleho, tak v 18 muze byt ten tzv. "dirty life" :D jak je to tady nazvane opravdu za nim, navic pokud si nasel staly vztah. Proc by ne. :)
MrZohan
MrZohan Boss Level 92 13/12/2015 01:47 PM
Tahas sa tu sam svojou trapnostou. Teraz sa citim trapne aj ja, ze ti vobec odpovedam. Zmenim to.
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 13/12/2015 01:44 PM
Ja zduraznim vetu, ktera me pobavila a ty tu tahas sracky? Koukni se na sebe a zneuzivanim afk pred smrti :-))))
Tohle je prispevek o Hat3meovi, tak nevim co tu tahas me.
MrZohan
MrZohan Boss Level 92 13/12/2015 01:33 PM
Ma to spolocne s tebou, predtym nez sa pozries na druhych, pozri sa na seba. Jedince co dokazes je len ponizovat, co ukazujes aj na serveri. Chyba ti sebakritika. Tvoje spravanie tu bude sposobovat tazkosti.
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 13/12/2015 01:25 PM
A co to ma spolecneho s rozhovorem?
MrZohan
MrZohan Boss Level 92 13/12/2015 01:17 PM
Jirce, ty si v podobnom veku a do profilu das toto :
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 13/12/2015 01:14 PM
Dirty life je za mnou
Petr, je mi 18 let
:D :D :D
GDLK
GDLK Felon Level 144 13/12/2015 02:33 AM
Pěkné čtení k vysedávaní na hajzlu.
Má poklona.
Show comments 11-20 of 27