Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Mají eventy ještě smysl?

Karlosovy žvásty
karlosss karlosss 01/10/2015
Vždycky jsem rád chodil na eventy. Na ty, které server sám organizuje každý den od 18 do 22 hodin. V oblibě mám především Derby, Autodrom a Plošiny, ale ostatními taky nepohrdnu. Ale v posledních dnech se mi zdá, že se trochu něco mění...

To jsem jednou v chatu viděl plošiny. Tak proč to nezkusit. Přijdu tam, mimo ikon tohoto eventu jako třeba Ghostly nebo Kocianek se zde objevili i nějací pulci, rozuměj hráči v šedé Rockstar mikině, o kterých stats tvrdí, že mají nahráno 10 minut. Vůbec jsem je neřešil a soustředil se na event. Jako vždy jsem se nacpal do pravého rohu, kde se na plošinu nemusí skákat, a event začal.

Takovým pohodovým tempíčkem si skáču dál a dál, doufajíc, že hráči přede mnou popadají. A docela se daří. Poté, co štamgasti tohoto eventu vyhrají, zbývá ještě stále poslední výherní místo...

A pak to přijde. Ti nováčci evidentně moc nováčky nejsou. Třemi či čtyřmi rychlými skoky ve tvaru písmene S nebo ještě lépe G se bleskurychle dostávají přede mě. Říkám si, co se to děje, a rychle píšu Andymu, aby je trochu prolustroval. Jednoho z nich stihne zabanovat, ale ten druhý doskáče do cíle a shrábne 100 tisíc babek za výhru. Jelikož asi minutu poté dostává ban, tak si asi peněz moc neužije. Ale obrazovka, kde opět vidím sám sebe v LV vedle Broadwaye s nápisem "Event skončil!" a svým kontem o deset tisíc chudšim, se na tohle ptát nebude. Prostě jsem prohrál. A už je jedno, jestli férově či nikoli...

A teď to nejhorší. Ban na třicet dní či permaban? To mi je buřt. Nechám si přidělit novou veřejnou IP, založím si nový účet, a jdu cheatovat znova. S tím se nedá dělat vůbec nic. Ale proč? Já si sem chodím hru užít, když je někdo lepší, tak holt musím pro tentokrát přiznat porážku a je to pro mne třeba motivace ještě skillovat. Ale někdo místo skillování radši nainstaluje cheaty. Nerozumím tomu. Ta hra nemůže bavit ani mne, ani jeho. Stačí tedy doufat v lepší zítřky.
6
134

Comments (3)

Rokio
Rokio Legendary player Level 56 26/06/2021 07:26 PM
To je mi líto, že ve hře jsou podvodníci, kteří kazí hru slušným hráčům.
karlosss
karlosss Level 29 06/10/2015 10:52 PM
Stalo se mi to potřetí, a jelikož mi zrovna spadla cihla na hlavu, tak jsem se o tom rozhodl napsat článek. Za tvůj ztracený čas se omlouvám, jako kompenzaci můžeš vnímat například fakt, že mi začala škola a nevybírám ti tašky :)

Jinak good point, to taky je vidět pořád, jak někdo brečí o event co pět minut, ale o tom se mi psát nechce...třeba mně osobně stačí jedno derby v trychtýři večer a jsem spokojenej :D
404AndyNotFound
404AndyNotFound Level 129 03/10/2015 12:29 PM
Nemyslim si, ze by eventy nemely kvuli tomuto smysl, vlastne ani nevidim poradnou pointu tohohle blogu. Nekdy se na eventu najde cheater, to se stava, ale nemyslim si, ze to je tak hrozne jak popisujes.

Kolikrat se ti tohle stalo? Ja mam sam pres 1600 eventu vyhrano a takoveho cheatera co tu popisujes, jsem videl maximalne 10x :D A kdyz uz se to stalo, tak jsem vzdycky ty prachy cheaterovi odecetl a dal je tomu kdo byl hned za nim a nevyhral, takze kdyz na event dohlizi admin, tak to vetsinou neni takova tragedie :)

Kdyz jsem videl ten nazev blogu, tak jsem se tesil ze to bude neco na tema jak si hraci tech eventu uz vubec nevazi, protoze jsou 30x denne, tak me tohle zklamalo :D Protoze to je zase vec, o ktere premyslim ja a dost me to demotivuje k tomu, abych nejaky event ve volnem case zakladal.

Recent contributors