Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Sraz.., srazík..., srazíček

Litva a jeho Perverzní koutek.
BlackTwoOo BlackTwoOo 06/12/2015
Zdravím vás všechny. Doufám, že nejste moc zaskočení, že píšu blog Já a né někdo jiný..nucož, snad vás nezklamu.

Dlouho jsem váhal kdy tento blog napsat, páč obsah co v něm bude se neustále rozšiřuje a tak tedy nejde odhadnout, kdy si budu moct dovolit něco takového sepsat, abych pak nemusel dopisovat nějaké pokračování.
Jak už název napovídá, budu psát o srazech...ale hovno..nebudu :D Budu psát pouze o lidech, které jsem osobně za celej svůj život potkal, s nimiž jsem se do té doby znal pouze přes počítač a to konkrétněji tedy z wtls.
Musím říct, že tato setkání jsou pro mě osobně živým důkazem, že by se člověk neměl hodnotit dřív, než ho poznáte v realném životě. Což je i logické, ale někteří hráči, přesněji internethera to nechápu a stále si měří svaly v ammonations, kde je nikdo nemůže zabít a hrdinsky u toho píšou do chatu o své neporazitelnosti a o tom, jak toho v životě hodně dokázali. Prostě kokoti.

Takže teda jestli dovolíte, vrhnu se na ten nemalý seznam nicků a k tomu i místo a okolnost, při které jsme se potkali.

Tuším, že první se kterým jsem se poprvé setkal byl Dejf. Je to tak strašně dlouho, že si nepamatuji co Dejf v Brně dělal, ale vím, že byla tenkrát strašná zima a každý měl už zimní bundu. Jediný Dejf čekal pod čůrákem na náměstí v tričku. Popis jak ho poznám zněl pro mě jasně, nějaký malý člověk u čuráka..:D Našel jsem ho hned - fajnově jsme pokecali při doprovodu na vlak. S Dejfem jsem se viděl ještě mnohokrát, je to fajn člověk, sice mě serou jeho žgryndy nebo dotazy, kde se v Brně otvírá nová prodejna...a už ani nevím čeho, jen vím, že všici kdo to slyšeli se asi 5 minut drželi za hlavu a moc se smááli :D :D

Další na seznamu jsou Flacktarn(neboli později Que) a V.a.c.u.
Tito hošani prostě jednoho dne řekli, "Blacku jeden na pivo za tebou do Brna". Já na to kývl a sraz byl ihned domluvený. Kluci přijeli autem, zaparkovali u mě u baráku a šlo se. Víc vám k tomu psát nebudu, protože je o tom dokonce sepsaný blog.

Psal se rok 2013 a AT domluvil velký sraz hráčů z gta-mp.cz v Praze, kde jsem samozřejmě nemohl chybět, protože předešlé ročníky jsem chyběl i když jsem byl zvaný, tedy aspon jednou zvaný,do té doby se nezvalo myslím(nevím).
Na tomto srazu jsem samozřejmě poznal hned několik lidí.
JessieJames - škoda, že jsme si moc nepokecali, pač si seděl blbě a chápu, že v pokročilém věku se hůř stává ze židle :D .., ale néé, třeba se ještě najde příležitost a skáknem na jedno to pražské rádoby pivo.
niCe - Dík za flešku :D Jsem rád, že jsem tě mohl poznat osobně.
rOxmaN - To je největší cyp :D Mega prdel s tebou tam tenkrát, ty automaty vole :D .. neříkám nic :D. dík že si mě pak hodil k segře domů.
Barney[PMJ] - Byl jsem moc rád, že si tam byl, pokecali jsme..fajné to bolo.
Tyson - Toho retoše jsem si sice všiml, ale měl jsem z něho strach takže nic :D
Munasef - Byl jsi pro mě překvapení srazu, nečekal jsem tě tam. Dík za osobní setkání.
Vrah.x - S tímto retardem jsem měl sraz ještě na nadraží, ale pošlete vesničana do ještě větší Jungle...no nic hledali jsme se asi 30 minut po Praze. No a nakonec ten debil odejde bez placení...no nezabili by jste ho? Samozřejmě jsem to musel zaplatit Já..
Lesk - Asi jsme pokecali trošku, nevím už :D
Želva1905 - To je debil. Sedne si tam, nikdo ho neznal..Vytahl 2 krabičky cigaret, za 15minut neměl co kouřit a po hodině řekl, že musí domů rychle pařit.
Janielitka - Vůbec jsme sice nepokecali, ale aspon jsme se poznali. Vynahradili jsme si to v Brně na dalším srazíku, kde to bylo parááádní.
Klobasnik - Byl jsem rád, že jsem ho poznal osobně, ale moc jsme též nepokecali.
Esing - Typický pražák.. :D heléé koukééj.. nj, dík za osobní setkání.
Neks - Tež nezvaný host. Až na tu kameru to bylo fajn.
Greg - To je cyp. Šel nám naproti a už jsem ho poznal na 500metru. Byla sranda, díky!
No a pak tam byl ještě Dejf a Vacu, ale to psát nebudu, už jsme se znali.

Další srazík byl teda v Brně, kdy přijela slovenská návštěva. Přijel Dores spolu s Janielitkou. To bylo ohromné, jen škoda, že jsem cítil obrovskou zodpovědnost, aby se jim to líbilo a ve výsledku to pro ně nebylo zklamání, tak ale snad ne. Popili jsme pod hradem, pokecali, čůrali atd.. :D Byla sranda a bylo to moc fajn, strašně si vážím toho, že jste přijeli, dík moc.

Další na seznamu jsou Brnáci - Akacik a Krucifix. Zajímavý sraz, pokec v šalině, pak společně na KFC, kde jsem si jídlo "kupoval" sám :D Nakonec mě ještě pomohli vybrat sluchátka do mobilu, no paráda, dík za sraz hoši. Pak jsem se ještě několikrát potkali...s Akačíkem zvonili na krucu atd..:D Určitě se budeme ještě vídat, už jen proto, že mam praci asi 100metru od Kruci :D

Mejdni v Brně.
V Brně se pořádal koncert Iron Maiden, na který měl spolu s Dejfem namířeno i Axl_rose. Jelikož Dejf věděl kde bydlím, tak neváhal a skorotajně na mě s Axlem zazvonili. Doprovodil jsem jel na Velodrom, kde se koncert pořádal..parádně jsme pokecali a dali pivko. Super den, díky. :)

Tour de Ostrava. Jednoduchý sraz - odpoledne přijedu a večer jedu domů.
Leda hovno :D Nejlepší sraz do té doby :) Poznal jsem tam super lidi a jsem strašně rád, že to dopadlo, tak jak to dopadlo. O tom, jak sraz probíhal, vám psát nebudu též je o tom blog.
Každopádně to byla paráda s Litvou a jeho radiatorem u postele, díky kterému mě bolela kolena :D.
Dodo týpek jak svin :D Nejlepší spoluhráč na kulečník :D :D.
Byl tam i Kubíík6. Nejmilejší 16letej chalan, kterého znám. Na serveru ranař jak svin, ale v realu, fakt pohodář a super kamoš. Dal si Jegra(y) se všema a my ho za to slušně a velmi střízlivě a čistě doprovodili na vlak.. :D :D Dík, že si tam byl. :)
A samozřejmě tam byl i Axl.

Litvínov ala kurva zamkl jsem auto?!
Letos o prázdninách jsem byl jako každý rok v Krušných horách, kousek nad Litvínovem. No a jelikož vím, že Legeex bydlí kousek od tam, tak jsem si srazík neodpustil ani tam.
Měli jsme sraz na nádraží kde na mě už legex čekal, jelikož jsem malem sejmul traktor, nebo spíš on mě, tak čekal trošku dýl, no neva..však on počká :D Zaparkoval jsem a šli jsme se kamsi projít, aby jsme jak dva teplouši neseděli na lavičce..asi po 180kilomerech jsem dostal menší záchvat strachu, jestli jsem zamknul auto..no, takže jsme se hezky vrátili to zkontrolovat, samozřejmě zamčené bylo...nj mam s tím problémy, nevěřím sam sobě po par minutách, to samé dveře od baráku.. :D Nakonec jsme si sedli v kavárně, ja si dal kolu, lege asi taky, chvili jsme kecali, u toho nás obsluhovala fakt pěkná servírka, které jsem frajersky chtěl nechat aspon 20korun spropitné..No nakonec jsem se přeřekl a nechal ji omylem jen 2 koruny..no co už. :D Každopádně dík za sraz, jsem rád, že jsme se poznali i když bydlíme takkurevskydalekoodsebe.

Nejlepší víkendový sraz!!
Zase se moc rozepisovat nebudu, páč o dění tam, by měl psát Litva, takže jen sepíšu něco málo o každém kdo tam byl.
Nejprve sraz s Tadeášem v Brně ve Vaňkovce. Hned jsme se poznali, šli kůpit něco do Alberta a šli jsme čekat na burany z Ostravy na vlakové nádraží. Mezitím jsme trošku pokecali o tom jak jsme nervozní ze srazu atp atp. Měli jsme čas, byl před námi celý víkend. Jsem rád, že jsem tě mohl poznat.
Kluci z Ostravy dojeli, znal jsem už všechny, teda až na Lukyna, taky fajn chalan. Ve hře klidas jak svina a v realu je to ďábel - šílenec - blázen - borec - kokot. :D Si fakt týpek, dík za to, že jsem tě mohl poznat.
Společně jsem vyrazili směr sraz..teda nejprve špatný směr, protože nás tadeas navedl do špatného vlaku, ale nakonec teda jsme našli ten správný vlak a jelo se. Na přestupové stanici jsme se sešli s dalšími lidmi. A to s roxmanem a dejfem, které jsem znal a Godlikem a nyny, které jsem teprve poznal.
Godie, to je skokan roku :D Neříkám nic, jak si přeskočil ten plot a hádal kenweje, to stálo za to, si typek a dík, že si mě řekl že mě nemáš rád, si zmrd, táhni. :D Néé, dík za to, že si tam byl. Nu a nyny, setkání s ní asi už nikdy nezapomenu, no asi..spíš určitě nezapomenu a ani nechci zapomenout. Moment kdy děkuji, za to, že se ten sraz vůbec uskutečnil.

No a nakonec zatím poslední setkání.
Do Brna přijel zase Axle_rose s Number_Beastem. Zavolali mě, že jsou v Hospodě, tak jsem přišel. Popili jsme.. pokecali, dík, že jste dali vědět.

To je zatím vše. Snad jsem na nikoho nezapomněl.
Když se zamyslím, jestli bylo pro mě těch 7-8let na wtls ztráta času, tak dokážu odpovědět, že nebyla.
Poznal jsem neuvěřitelné množství lidí, řadu z nich jak vidíte osobně a jistým směrem mě to i ovlivnilo život. Dlouho si říkám, že přestanu hrát, protože upřímně, hra jako taková mě už nebaví. Pak se zamyslím nad tímto a to je to jediné co mě zde drží a držet bude.

No doufám, že se vám můj příspěvek líbil a třeba se sejdu s dalšíma a budu moct o tom někdy v budoucnu zase napsat.
38
840

Comments (17)

zelva1905
zelva1905 Upstanding Citizen Level 80 07/09/2016 02:02 PM
pekny :) byl jsem tam dil nez 1 hod ale jinak dobry no xDDDDD
AxlRose
AxlRose Nobody Special Level 80 14/12/2015 02:27 PM
"jsem přišel, dosedl vedle klobásy a on jenom „Hele, nedlužíš mě něco?“ :D" Nevím co přesně si mám podtím vybavit :D

...jinak Blacku, fajn posezeni posledně, ale normalně si pamatuju jen že jsme se potkali, toť vše :D
Dejf
Dejf Level 78 11/12/2015 12:09 AM
To, že jsem ti napsal, že by nebylo špatný, kdybys udělal konečně ten sestřih z tej srpnovej akce, tak to rozhodně neznamenalo napsání totohle příspěvku. Ale budiž ti odpuštěno. :D Fajnově sepsaný.

Snad jenom vzpomínka na velkej pražskej sraz, kdy jsem přišel, dosedl vedle klobásy a on jenom „Hele, nedlužíš mě něco?“ :D
Pirush
Pirush Administrator Butcher Level 125 09/12/2015 08:22 PM
ale musel bych ho tam za tyto kecy neskutečné sestřelit buzeranta
Ty mě dostáváš :D já myslel, že už si s tím skončil :D ale ono tě to neomrzí :D
Chtěl si mě pozvat na další sraz ? Víš jak to bylo i s tímhle :D
Pro Litvíka jdu spamovat :D
Kuba6
Kuba6 Level 98 09/12/2015 08:16 PM
Souhlasím s LITVOU curaci !
No ja chtěl Pirushe pozvat na nás další sraz , určitě by byla většina pro , ale musel bych ho tam za tyto kecy neskutečné sestřelit buzeranta
OupzLitva
OupzLitva Right-Hand Man Level 118 09/12/2015 07:18 PM
Spámujte, hejtujte, nadávejte. Miluju bulvární zprávy! Aspoň je co číst.
GDLK
GDLK Felon Level 144 09/12/2015 05:24 PM
To je ten blog o kterým si básnil na srazu? No, že si si dal načas, ale zato chvála jakou si si při tom dal práci.

Godie, to je skokan roku :D Neříkám nic, jak si přeskočil ten plot...
Každý má někdy chuť si skočit, poskočit, někam vyskočit, co je na tom, podívej se na žáby co dokážou! Ty vole, takožá žába, vysněnej afterlife. A když mu při tom parťák LukaaS pomůže, no tak to je jasná volba, kdybych měl nějakou pomoc i při sraní, jé to by byla paráda. Ještě teď při čtení cítím svá žebra, každopádně parádní rozcvička, kterou bych si rád ve stejném, né-li ve větším počtu lidí, klidně opáknul, tedy na levou stranu.

To že jsem tě uchlastal #LukaaS #B2
"Uchlastaním" bych to nenazval, no budiž každý dvou míchaným panáčkům říka jinak, no na obranu B2 to zase malé nebylo.. ale stejně, ten počet :D -_-

Ten sraz jsem si užil, ikdyž znaven. Ale o tom asi později ještě uslyšíme v jiném blogu.
TAFFIK27
TAFFIK27 Moderator Level 134 08/12/2015 06:41 PM
Neco mi rika, ze po dalsich letnich prazdninach uz se ti nebudou zdat vsechny srazy vydarene :D :D
BlackTwoOo
BlackTwoOo Kingpin Level 141 07/12/2015 11:06 PM
Loginy nějak nechápu.. O.o
Pirush
Pirush Administrator Butcher Level 125 07/12/2015 09:41 PM
Je dobré poznat lidi i v reálu, protože ve většině případů jen na ty se můžeš spolehnout.
Jen škoda, že jsem neměl čas na ten sraz.
Jinak s Dejfem už jsem se viděl a pohodovej týpek :D
Show comments 11-17 of 17