Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Hrátky s kuličkami a kartami

Villův Komediální klub
Villa Villa 14/03/2018
Čau!
Právě jsem se vzbudil ze zimního spánku, takže je opět čas na blog!
Pro začátek chci poděkovat za všechnu podporu u minulých příspěvků, teď už se ale vrhneme na záměr toho dnešního!
Hazard. Každý ho jednou hrál, někdo tam prohrál miliony $, někdo něco málo vyhrál a někdo se drží-střídavě vítězí a prohrává.
Na serveru jsou tak 4 základní druhy hazardu:
1. Ruleta
2. Lotto
3. Blackjack
4. Všechno ostatní
První je samozřejmě ruleta, protože to je klasika. Někteří mohou oponovat: „lotto je lepší!!!“ nebo „tos ještě nikdy nevyhrál 9 mega v lottu!“. Já mám ruletu radši, nejdřív sazím jako socka pár tisíc dolarů, a když se dostanu do varu, tak tam sypu třeba 50k. Zákon schválnosti samozřejmě všichni znáte, když sázíte málo, tak se daří, když hodně tak jen samé prohry.
O čem tato „výdělečná“ kratochvíle je? Vlastně dáváte své dolary na kus zeleného hadru, někdy i na červený nebo dokonce černý. Pak stačí dát pokyn krupiérce stisknutím mezerníku a už to jede. Kulička jezdí v točícím se prostoru a spadne schválně vedle čísla co jste si navolili na již zmiňovaném hadru. Zábava ne? Abych tady jen nehanil oblíbenou „minihru“ na serveru, tak znám pár hráčů, kteří se z desítek či stovek tisíc dolarů dostali až na částku ceny vysněného apeku. To, že většina z nich nakonec žádný apek nekoupila a vše prohrála je jiný příběh. Rozhodl jsem se vám zde přidat obrázek rulety, aby se i méně znalí hráči dokázali orientovat.

Na druhém místě je tedy lotto. Díky jednomu příkazu a pár klikům se můžete stát multimilionářem. Ale ne tak rychle, potřebujete k tomu i krapet štěstí a samozřejmě i soupeře.
Jednoduše, koupíte los (nebo dokonce losy!) a pokud bude štěstěna na vaší straně, můžete vyhrát třeba 9k, ale i 9m! V minulosti šlo hrát lotto i o 22,5 m nebo o 45 m! Jenže pak si niCe uvědomil, že spousty hráčů získá velké sumy jen tak za nic. Tak se rozhodl tyto 2 lotta o vysoké částky odstranit. Za mě správný tah! Jedna taková loterie od „vedení“ existuje i v Česku. Jmenuje se účtenková a za sbírání paragonů od čehokoliv můžete vyhrát třeba auto. No, myslím že vím, co napíšu příště do návrhů :)
Opět jsem si dovolil vám přiblížit pohled na téma

Jako další tu máme Blackjack. Hazardní hra, která byla přidána před několika měsíci (možná už je to rok, promiňte mi nepřesnost, ale můj život plyne v posledních měsících velmi rychle). Když se na ní podíváme zblízka, zjistíme že nám pan NPC dává kartičky (ovšem ty se kterými se hraje poker, ne žádné slevové, např do herního obchodu). Je to jakýsi souboj o součet 21. Vy i NPC se snažíte dostat nejblíže k tomu číslu, či dokonce na něj. Když se vám to podaří, můžete si gratulovat a použít slova: „Ha! Porazil jsem naprogramovanou postavičku k BlackJacku!“. Tyto věty se dají odeslat například do chatu, ale určitě sklidíte spousty nadávek a výsměšků od závistivých soupeřů, kteří by se rádi přiblížili vašemu úspěchu.

V poslední, čtvrté části blogu shrnu ostatní důvody, proč navštívit kasino Four Dragons, nebo dokonce Caligula´s palace.
Jako první z nich bych zmínil poker, který si můžete zahrát jen tady na WtLS. Karetní souboj mezi 4 hráči, podle jeho hráčů i zábavnější a napínavější hra než Bang!, ve které se konal i turnaj.
Další jsou výherní automaty, asi nejvíc náhodná hra v kasinu. Do automatu vhodíte 10$, 50$ nebo 100$ a doufáte, že se vám na displeji zobrazí 3 stejné obrázky.
Poslední je video poker, ale pochybuji že ho někdo hraje, když si může zahrát poker s ostatními hráči.
Blížíme se ke konci dnešního příspěvku, pokud chcete abych pokračoval dejte like, za každý pozitivní a konstruktivní komentář budu rád, zajímalo by mě, zda se vám takový typ blogu líbí.
Od výherního automatu vám posílá pozdrav vůbecnezávislý Villa !
13
144

Comments (3)

Elthei
Elthei Mercenary Level 130 14/03/2018 05:25 PM
xDDDDDD XPPPPPPP :D
JRK
JRK Legendary player Level 55 14/03/2018 04:42 PM
Nice.

But I am not understanding anything

LOL xd
rZr1
rZr1 Helper Don Level 153 14/03/2018 04:28 PM
Nice.

But I am not understanding anything