Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Jak Villa k penězům přišel.....

Villův Komediální klub
Villa Villa 21/10/2018
ČUS!
Vítám vás u dalšího příspěvku v blogu. Normálně bych nic nevydal, ale dotíravost některých fanoušků blogu je hrozná. S jedním nejmenovaným hráčem je to natolik špatné, že jsem si dovolil vytvořit meme (samozřejmě jsem zacenzuroval jeho nick aby neměl problémy):



Samozřejmě daný hráč ví že je to jen sranda a nemá to za účel ho pošpinit nebo tak.
Momentálně jsem doma a nemocný, takže prakticky celý den nemám co dělat. Normálně bych to bral jako geniální výmluvu, proč je můj koš plný použitých papírových kapesníčků. Ale tentokrát ne. 3 pracovní dny jsem se doma celý den nudil až přišla sobota A...A speciální akce na s4! Za 6 nahraných hodin získáte 2.5 milionu dolarů, což se mě jako chudému s-čtyřkařovi hodí.
Začnu cca v 9:30, chvíli po tom, co jsem do sebe naházel misku cereálií s čokoládovými kousky. Na serveru se nachází jeden z moderátorů, který dává eventy za 0$ s výhrou 100k. Momentálně byl k dispozici event Lawnmower race, tudíž závod, kde na sekačkách jedete z kopečka. Když jsem se tak rozhlédl kolem sebe, viděl jsem soustředěné obličeje 8 vyhrocených závodníků, kteří museli vyhrát za každou cenu. Abych vám to přiblížil, vypadali asi takto:



Byla tam i lehká předstartovní nervozita, ale o tom už jindy. Zazní siréna a já plnou rychlostí vyrazím dolů z kopce. Držím se na druhé pozici a najednou BUM! Narazím do překážky a najednou jsem na sedmé pozici. Někdo by si řekl, že závod už je ztracený. Já se ale nevzdával, opět nastartoval svou sekačku a vyrazil. V té chvíli už pár hráčů prohrálo, takže jsem se postupně posouval na 5., 4. a nakonec na 3. místo ze 4. A opět srážka s barikádou. To už nebylo daleko od cíle, pokračoval jsem a posunul se, ano slyšíte dobře, na 2. POZICI ze 3 a teď už šlo o všechno.
A najednou! Před sebou vidím soupeře zastaveného barikádou. Přede mnou cílová rovinka, všichni jásají, připravuje se šampaňské a konečně nastane ten moment! Výhra 100k na eventu, který se zdál být prohraný. Rada do života- NIKDY nic nevzdávejte.

Po tomto eventu jsem měl na účtě přesně 900k amerických dolarů. Pak ještě nastaly další, jenže ty neměly tak zajímavý příběh. Poté jsem nakoupil nemovky a stal se požárníkem ve městě Las Venturas. U místních obyvatel jsem si vysloužil velký respekt.
Nicméně nedlouho potom mi napsal hráč ohledně prodeje mého domu v Angel Pine. Musel jsem nasednout do letadla, nikoliv soukromého tryskáče ale do normálního osobního letadla.
Po přistání v San Fierru jsem přejel do malebné vesnice Angel Pine. S chutí jsem to hráči prodal za 300k. Tak jsem se zapřemýšlel co s penězi, tak jsem zakoupil garáž v San Fierru a koupil modrého Phoenixe od mého dobrého přítele Krexiho. Ten mě stál 910k, takže jsem se ocitl na nízkých částkách.



Tak jsem si řekl, že místnímu nerdovi Zerovi pomůžu s konkurencí. Po pár questech se ozve Nexi, aby mu někdo dal do aukce 10g kokainu. Jelikož mám tohoto bílého prášku plné kapsy a chtěl jsem se zachovat jako dobrý kamarád, rozhodl jsem se že mu vyhovím, tak jsem dal do aukce dokonce 14 gramů nejkvalitnějšího kolumbijského koksu. A o ten se strhla taková mela. Nejdříve to šlo zlehka, přihazovaly se tisíce, desetisíce až přišlo dokonce na stotisíce. Nexi nakonec svůj kokain získal, ale musel proto obětovat hodně.



A tak opět měla moje peněženka důvod k radosti.
Tak jsem zase začal nějaký to jobování v městě hazardu, kde jsem v tu dobu vlastnil několik podniků, které přinášely ovoce. A taky prachy. Spousta prachů. Nějakou dobu se nic nedělo.
Tak jsem na „es-čtyřku“ zavolal svého oblíbeného administrátora Saslika. Po krátkém zaučení jak se má na s4 chovat jsme se vydali na projížďku. Nedlouho potom založil Saslik svůj TDM event.
Menší mapa, m4 a deagle, výhra pro tým 1 mega.
Můj tým se opět pral, rozdávám tam hity až získám zasloužený kill. Jenže mi zůstane 1hp!
Stáhnu se, souboj 3:2 v prospěch mého týmu. Borci to dobře vykombili, a zůstane na nás 3 poslední špíler. Ten byl dole dřív než podprsenka prostitutky v nočním klubu. VÍTĚZSTVÍ! Dalších 333k na účtě. Protože bylo zhruba 12:15 rozhodl jsem se, že si dám přestávku na oběd a pak zasloužilý odpočinek od hry. Podtrženo-sečteno, zasekl jsem se na čase 2:45.

Během odpoledního pokračování se toho moc nestalo. Opět jsem vybíral nemovitosti a začal pracovat pro čínského obchodníka sídlícího v kasínu Four Dragons.
Mimo jiné jsem zčásti psal tento blog.
Pak se mi poštěstilo prodat 10czk neznámému hráči za 1 milion dolarů. Protože se mi jinak v odpoledním čase nestalo nic zajímavého, přeskočíme na večer. Po tomto jsem měl nahráno zhruba 5h.

V poslední hodině kterou jsem odehrával zhruba od 6 hodin jsem prodal toho Phoenixe. Avšak, peníze šly na dobrou věc a to do Krexiho fondu, který vybírá na protidrogovou léčebnu tím, že skupuje všechny návykové látky na serveru. Přispěl jsem svými 2 miliony za dům ve Fort Carson.
A pak to nastalo. Věděl jsem, že mi zbývá pár minut. A když už to mělo nastat, tak! Nic.
Pořád nic. Tak čekám dál. Pořád nic. Rozhodl jsem se, že napíšu niCovi. Naštěstí to prý byla nějaká chyba, takže své peníze brzy dostanu. A toto byl epický příběh, jak jsem získal peníze na čtvrtém serveru.

Na závěr ještě pár screenů ze včerejšího dne:














Já doufám že se vám můj blog líbil, budu rád za každý like či komentář. Hlavním námětem sice byly peníze a nerdění, ale přesto doufám že jsem udělal dobře s vydáním takového „deníku“ během této akce.
Děkuji za přečtení!
Loučí se váš reportér Villa!
20
234

Comments (12)

Zuma
Zuma Legendary player Level 61 19/09/2020 08:40 AM
Jee já jsem tam chatu
Villa
Villa Adored Level 129 23/11/2018 03:11 PM
Proč je tam muj Fire truck? :D
Protože jsi mi ho půjčil, tak jsem ho zařadil mezi zajímavé okamžiky tohoto dne
LETOTREEEX
LETOTREEEX Lead Administrator Hustler Level 147 23/11/2018 02:24 PM
Proč je tam muj Fire truck? :D
Villa
Villa Adored Level 129 22/10/2018 10:47 AM
Díky všem!
Henderson
Henderson Advanced player Level 74 22/10/2018 02:27 AM
Konečně pořádné a dlouhé čtení!
Za 3 minuty přečtena půlka a doma si doctu i druhou :)
Každopádně dělej dal takto dlouhé a zajímavé blogy, ať je co číst ! :)
Amas
Amas Level 123 21/10/2018 10:20 PM
Skvělej blog
Nexsyrian
Nexsyrian Right-Hand Man Level 102 21/10/2018 10:19 PM
ajeje čo tu tu je :D dalši blog <3
nejkvalitnějšího kolumbijského koksu
Mohol si dobsat že o neho bol velkej boj :D ten špinavec mi ho nechcel nechat :D
Kokes
Kokes Legendary player Level 56 21/10/2018 09:38 PM
To já jsem se stacknul v tý barikádě při eventu lawnmover race :/
mmiirreekk
mmiirreekk Legendary player Level 134 21/10/2018 05:22 PM
moc dlouhy nechce se mi to cist, jen sem koukl na obrazky
Saslik
Saslik Godfather Level 112 21/10/2018 02:41 PM
Po krátkém zaučení jak se má na s4 chovat
O,o
Show comments 11-12 of 12