Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!
96
Lampa Admired

Forum posts (71)

Instalace Gta:SA

Pohoda, nikdo se zde z ochotných lidi nenašel a pomohl mi random člověk na TS, který svoji odměnu už dostal, každopádně se to tady vubec nezměnilo a je to tady pořád při starém i když člověk chtěl se dá řict jen jeden debilní odkaz (y)
Topic mužete uzavřít, děkuji za pomoc, která samozřejmě žádná nebyla až na pár lidi kteří měli jen debilni kidy (y)

13/05/2020
Instalace Gta:SA

Divej se, jde mi o to že by to bylo nejlepší jít na teamspeak a tam to nějak probrat a popřípadě mi nějak poradit, co se týče toho problému. Rada prostě stáhni nějaký crack mi určitě nepomůže, to si rovnou mohu zkusit poradit nějak sám ale z duvodu toho že se mi nechce tak nabízím odměnu tomu kdo mě s tím pomůže a věř mi že jsem schopen dát někomu za to že mi to bude fungovat dát i 200kč.

12/05/2020
Instalace Gta:SA

Ahoj, je tu nějaka hodná duše co by mi dokázala poradit, popřípadě pomohla mě s nainstalováním GTA:SA na Windows 8.1 Pro ? cca jsem 2 roky neseděl u PC takže opravdu nevím co a jak a v té době se jelo ještě na WIN 7, takže tak :D Díky za odpověd, trochu motivace pro člověka co by mi s tím pomohl, bude finanční odměna v podobě peněz ve hře bud' CZK nebo dollary :)

12/05/2020
stiznost na hrace lampa

Detoxi, nevím co tu řešíš auto jsi mě věnoval a ne že říkal že ho chceš dat do aukce tak prosimtě nelži....

03/10/2015
Hangár

Taky si myslím že je to nefer vůči hráčům kteří jsi to koupili např před pár dnama a najednou taková rapidně nízká cena...

09/09/2015
Ban za Wallhack ? :D

Tysone, to je zakázané běhat okolo domu když na DMku v dálce vidíš jak proběhne postava se skinem ballasáka a ty se za ním rozběhneš a pak si jen dáváš pozor aby tě nezabil ? Aha tak je to zakazané musíš se jim ukazovat asi aby tě zabili jojo brainon hlavně...Andy takže po mnoha stížnostech kidů co neumí hrát a zabíjím je ani nedrželi nikdy v ruce minigun a jiné zbraně tak si začali na mě stěžovat že vyhrávám DMka tak co je vyhrávám protože aspon u toho přemýšlím a nepřemýšlí hra za mě jak u některých hráčů... hlavně že když někoho reportnu za něco a vím že to má na 100% tak to nikdo nevezme ale když kid reportne mě tak to by ste se s toho mohli posrat... UB si kupovat nebudu s důvodu toho že jsem nic zlého neudělal a žádný WALLHACK jsem nepoužil. Poroučím se

12/03/2015
Ban za Wallhack ? :D

Zdravím, dnes okolo 22:05 jsem se připojil na server a a zrovna na mě vybafl event miniguny tak jsem tam šel a poprvé jsme vyhráli a podruhé byl ten samý event tak jsem šel zas a opět jsme vyhráli a po skončení eventu jsem dostal BAN za údajný WALLHACK když tak bych rád chtěl vidět video nebo nějaký důkaz k tomu jak používám WALLHACK děkuji za odpověd'.

11/03/2015
Ztráta zbraní při návratu s eventu.

Zdravím, dneska asi tak před 5ti minuta se mě ztratili zbraně při návratu s eventu. Stalo se tak že jsem byl ve věznici a všiml jsem si že Andy dělá event tak jsem si řekl proč tam nejít tak jsem počkal než mě pustí z vězení a pak jsem se tam napojil na eventu jsem byl asi tak 7 minut maximalně pak mě zabil hráč a ja jsem se opět objevil u věznice ale pak jsem si chtěl uložit ammo domu k Vojtovi ale zbraně nebyli nikde děkuji za vyřešení :) Co jsem měl za zbraně Minigun - 80, Odstřelovačky - 160, Tec9 - 600, M4 - 800+-, Granaty a nějaké další zbraně...

01/03/2015
Stížnost na Moderátora Brembo

Tak nemam duvod davat esc před zatčením když jsem byl na tuningu šel jsem tak maximalně AFK a to jsem stál ještě na místě...

21/09/2014
Stížnost na Moderátora Brembo

Zdravim cca asi před 3ma minutama to jest 12:31 jsem dostal kick s duvodem: yneuyivaní afk, mužete mě říct co je tohle za duvod... spravný moderátor si po sobě přečte duvod který píše a ne že vám to narve aj s chybama ale to je jedno...zajímalo by mě co jsem dělal když jsem byl v te době na tuningu a byla tam zona...nechápu proč bych měl podle bremba yneuyivat afk dik za vyjádření :)

21/09/2014
Neoprávněná změna jména

Kde píšu že Franta porušil pravidla ? Spíš si dej facku ty rovnou že tu meleš sračky a vubec nevim proč se k tomu vyjadřuješ ty když už admin nejsi vzpamatuj se ;)

24/08/2014
Neoprávněná změna jména

Bylo tady moc lidi co měli na serveru nick spojený s fašismem a nikomu to nevadilo kdybych měl jmeno Josef_Mengele tak to pochopím tu změnu ale když mám Dr.Mengele tak proč by to tak nemohlo zůstat.

24/08/2014
Neoprávněná změna jména

Ahoj, mam takový menší problém dneska jsem si na serveru změnil nick s Lampy na Dr.Mengele a nikomu to asi tak cca 2.hodinky nevadilo nikomu nic a pak mě změnil jméno Dejf na jméno nebuduminacistnick ale nepochopil jsem to proč tak bych žádal aspon o změnu jména na Lampa díky za vyřešení.

24/08/2014
Event - "TAXÍK"

JDM]_Lampa

12/08/2014
Zmizlo mě auto

Zdravím dneska se mě stala taková nepěkná věc.Jel jsem za sethem si koupit infernus tak jedu jedu a už jsem u něj a koupím si ho a jedu za asistence taffíka si ho uložit do SF ale po cestě se mě stala taková věc že jsem potkal bandu hráču a začali an mě střílet tak jsem vysednul s auta a šel do nich spolu s taffíkem protože taffík mě pomahal auto převest z LV do SF ale jak jsme je zabili tak mě server vyhodil za nekonečné ammo ale jak jsem se přihlásil na zpět na server tak auto už nikde nebylo a taffík ho hlídal než jsem došel na server ale prostě nikde nic zmizelo nevim proč. Dneska se mě to stalo už po druhé to samé jel jsem s Palomina do SF uložit Savanu FT a v tom mě to ze směru blueberry na fort carson crashnulo a v tom se připojím zpět na server a auto zase nikde.Kdyby se na to někdo podíval byl bych mu vděčný díky.

24/07/2014
--- Prihlasky na pomocnika ---

Věk: 19 let
Jazykové znalosti: Angličtina 6 let
Odehraný čas na serverech: 3243 hodin
Denně hraji na serveru: 4-8 hodiny
Další dovednosti: Tož dobré znalosti pravopisu, když můžu tak pomůžu, znalost serveru, znalost pravopisu,ochota poradit a tak dále.
Mikrofon: Funkční
TeamSpeak: Chodím tam každý den když můžu ale ještě se mě nestalo abych nemohl ;)

07/07/2014
Žádost o Unban

Zdravíčko při tomhle krásném dnu, píšu zde proto že jsem dostal před měsícem BAN a dneska jsem měl mít UB ale zkoušel jsem se dostat na server ale bohužel "You are banned from this server".Prosím kdyžtak se na to podívejte díky předem :)

04/07/2014
Bezdůvodný mute za spam

Je to bezduvodný server trestá za mute sám takže si myslim že tohle bylo uplně k ničemu.

01/05/2014
Bezdůvodný mute za spam

Cya,dneska jsem na serveru dostal mute za spam pokud vím tak mute za spam to dává samo a ne že mě ho dá admin X jinách lidí tam spamuje ale jak na blba ho stejně dostanu já tak kde sme ?

01/05/2014
SOUTEZ! Výročí serveru

http://www.gta-multiplayer.cz/cz/screenshots/hvezda-10/ //Tato se nepočítá, to není přidaný objekt.

20/04/2014
1 2 3 4

About Lampa:

Nothing written yet.

Registered: 21/07/2012

Logged in: 03/07/2022

Recently played

No gaming activity yet

Most gaming time

No gaming activity yet

Recent achievements

Create a screenshot with 500 views Completed 28/10/2019
Play 5000 hours on game servers Completed 02/10/2016
Vote in 10 votes Completed 28/02/2015
More