Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Forum posts (558)

Návrhy na SA-MP

Uvítal bych možnost umístit CZK na trh zadáním kurzu, je docela otravné pokaždé minimalizovat hru a počítat kolik má být výsledná cena. Alternativní řešení: - Kdyby to z nějakého důvodu nešlo, tak alespoň přidat výsledný kurz do rekapitulace, tedy do dialogu, kde potvrzuji umístění na trh, ať se to dá aspoň snadno zkontrolovat. - Přidat příkaz na kalkulačku, hodila by se na víc věcí (třeba /cal 5+5). )

13/01/2023
Registrace

Ahoj, jj nakonec se to povedlo. Nevěděl jsem jestli je limit jen na nějaký čas nebo nás to prostě nepustí. Je to tedy vyřešené, díky.

31/12/2022
Registrace

Ahoj,

potřebuji své děti naučit hrát něco jiného než roblox, takže jsem měl v plánu LAN party na WTLS, nicméně nás to nepustí, že z této IP adresy byl překročen počet registrací, může to někdo vyřešit prosím?
#spěchá

Děkuji..

30/12/2022
Co znamená Váš nick

Psychedelie označuje psychedelické umění, psychedelickou hudbu (psytrance) a subkulturu, která vznikla v 60. letech, lidmi, kteří užívali psychedelické léky, jako je LSD, DMT, meskalin a psilocybin (nalezený v magických houbách). Psychedelický stav mysli je charakterizovaný velmi příjemný omámením smyslů, estetickým vytržením a tvůrčími impulsy. Největší psychedelický festival kam si chodím každý rok resetovat hlavu: https://youtu.be/ILoYEB_zpYs?t=410 Ta kultura je prostě skvělá, tolik usměvavých a přátelských lidí nepotkáte za celej rok. <3 :)) PS: Proto nemám rád, když mi píšete PsychO, místo PsychE, protože to je vlastně pravej opak. :)) //Marthy: Přijde mi, že tam vládne marihuana.. :D

05/12/2020
CERNY PATEK na WTLS!

Taky bych měl radost, kdybych si v posledních pár dnech nenakoupil tolik CZK. :D

26/11/2020
Návrhy na SA-MP

Bylo by fajn přidat možnost opravení vozidla do tuning dílen, je zvláštní jet z tuning dílny do pns se ještě opravit. :))

Když mě někdo zabije při jobu překupníka zbraní, tak by mohlo zůstat ammo v dodávce, abych nemusel pro další zásoby.

Přidat možnost /obzalovat ID, hledat hráče v tom menu je docela otrava.

//pokus č. 2: Poslat sms, že je loterie je dokoupená, přes den se už nevejdeme do CP ve 24/7, protože všichni hlídají dokoupení loterky.

//EDIT: Přidat /weeklytop, hráči pak můžou farmit týdenní topky u jobů apod. a třeba je to i déle udrží ve hře. :))

24/11/2020
Grafická karta

Zajímat by tě měl spíš overclock, ale pokud máš starou grafickou kartou, tak by si ji mohl akorát pohřbít. Navíc GTA ti nikdy nepoběží na 100 FPS, já hraju na RTX 2080 Ti a mám 90 FPS, GTA prostě víc neumí. A pokud nemáš 144 Hz monitor a hra ti běží alespoň na 60 FPS, tak nemá absolutně smysl cokoliv řešit, protože tvůj monitor stejně víc FPS nezobrazí.

A jestli ti běží pod 60 FPS můžeš zkusit nějaký game booster, zkušenost s tím nemám, ale kámoši s low PC to používají a prý to funguje. Mělo by to ukončovat zbytečné procesy na pozadí pro zvýšení výkonu.

23/11/2020
Třepání hry GTA SAMP

Není možné, že si zkonzumoval nějaké drogy? Ať už irl nebo ingame. :)) Pokud si před odpojením užil meth, kokain nebo chlast, tak to má tenhle efekt a mohlo se ti to prostě načíst, tam kde si před několika dny skončil, takže bych zkusil chvilku počkat.

22/11/2020
HRA

Neřeš Windows, tady problém určitě není. Jestli chceš pomoct, tak se drž pokynů administrátorů a udělej ten test. Každopádně bych viděl problém právě v používání messengeru, není optimalizovaný jako třeba Discord a ten tok dat tam je poměrně velký, takže pak máš vysoký ping a kickuje tě to za cheaty a dělá další neplechu.

22/11/2020
Hazardér

U loterie se to psalo určitě a měl jsem pocit, že to bylo i u ostatních hazardních her, ale asi teda ne... Tak tedy nová otázka... Je možné přidat tyto nové statistiky prosím? :))

16/11/2020
Hazardér

Ok, díky za odpověď. Vrácení statistiky celkových výher je něco reálného? Můj den na sampu vypadá asi tak, že se přesunu od rulety k blackjacku následně na poker, dojedu na dostihy, udělám CEO job, koupím losy ve 24/7 a vracím se do casina a tohle dělám furt dokola. Když už mám období, kdy se mi moc nedaří, tak bych rád farmil aspoň nějaké staty, kde jdou vidět ty miliony co mi denně protečou přes účet. :))

15/11/2020
Hazardér

Pravda, našel jsem, tam bych to nehledal, díky. :)) To je mi jasné, že se mi to nenavyšuje ježděním v autě. Spíš mě zajímá, jestli to něco ovlivňuje, jestli mám hodnotu 100 nebo 0. Nechápu na co to je, co to značí kromě toho, že jsem gambler. :))

15/11/2020
Hazardér

Ahoj, omlouvám se, že zakládám topic kvůli drobnosti, ale ve hře asi nikdo nezná odpověď na můj dotaz. Ve /stats - hazard je druhý řádek "hazardér" a u toho hodnota. Co přesně to znamená a má to na něco vliv? Mám tam teď hodnotu 100, to bude asi maximum, klesne to někdy? https://i.ibb.co/XyGBz2P/hazard-r.png A když už jsem zakládal tento topic, tak bych jen doplnil, že ve statech nejsou informace o klasickém pokeru, pouze o video pokeru. Také bych rád viděl opět ve statech kolik jsem vyhrál na ruletě a dalších hrách, jak to bylo v minulosti. I gambleři chtějí sbírat nějaký stats/topky. Udělat topku sázením 2$, abych měl nejvíc výher není úplně zajímavé. :)) Předem díky za odpověď, ať se vám daří! :))

15/11/2020
Help

Mně funguje klávesa win+TAB, úplně nahoře otevřu pracovní plochu číslo 2 a na téhle ploše dám ctrl+shitf+del a protože na druhé pracovní ploše GTA neběží, tak se otevře správce úloh a GTA můžu bez problému ukončit.

12/11/2020
Nahlášení bugu na SA-MP

Když zničím odtahované vozidlo při CEO jobu (odtahovkář), tak mise neselže, vozidlo respawne na místě výbuchu jako nové (testováno 3x).

09/11/2020
Nahlášení bugu na SA-MP

V LV se jedna bedna do skladu překrývá s vozidlem: https://i.ibb.co/8s1MGjh/sa-mp-104.png. V /ceo jsou dole rozsypané odměny, předpokládám, že mají být ve sloupcích: https://i.ibb.co/LzLsgrP/sa-mp-105.png.

09/11/2020
Nahlášení bugu na SA-MP

Ve volební dodávce se mi pořád stávalo, že jsem z ní byl vyhozen jiným hráčem i když jsem měl zamčeno. Ve voze pak neseděl hráč ani já.

05/11/2020
Návrhy na SA-MP

Ahoj, uvítal bych nějaký přehled o lottu, začal jsem hrát po delší době, takže systém nákupu ve 24/7 je pro mě novinka. Nedělá mi problém dojet koupit losy do 24/7, dává to tak i větší smysl, každopádně má to pár nedostatků.

1. Nikdo neví, jestli je daná kategorie vykoupená, takže se všichni ptají, jestli je lotto už dokoupené nebo naopak píší furt do chatu ať lotto dokoupí, ikdyž už je dokoupené. Jezdit se dívat několikrát za půl hodinu do 24/7 je prostě otravné. A když hrajete o velké peníze, tak chcete vědět, jestli máte mít nervy minutu před půl nebo až před celou. :))

2. Systém, že nemůžu otevřít lotto na které nemám peníze je úplná blbost. V noci koupím losy, vsadím všechny peníze a když se ráno připojím, tak nemám šanci zjisti, jestli jsem prohrál nebo tam stále moje losy jsou, protože lotto nikdo nedokoupil.

Bylo by super, přidat třeba do mobilu možnost nahlédnout na počet volných losů (bez možnosti nákupu), případně mít možnost zavolat na nějaký kontakt, který vám vypíše info. A nebo alespoň smska, že kategorie na kterou mám vsazeno byla vykoupená a nepříjemná sms "Je nám líto, ale tentokrát to nevyšlo". :))

Díky za přečtení, ať se vám daří!

05/11/2020
Návrhy na SA-MP

Ahoj, dnes jsem po delší době pořádal tuning sraz a musím říct, že předávání odměn je pro organizátora docela stresová situace.. :)) Nejjednodušší řešení je, když vítězové vytvoří aukci, ale ti co nevyhráli pak začnou dávat taky aukce se stejnou cenou, takže furt musíte koukat na screen, ano ten vyhrál, ne ten nevyhrál. Pak vám všichni začnou cpát /prodat, ti co vyhráli mají cooldowny, vítěze vám sundají RPG a najednou půlhodinu řešíte jen předání peněz a kdo je teda vítěz a kdo ne..

Řešení co mě napadlo: Admin vytvoří zónu a jmenuje hráče organizátorem, organizátor by pak mohl použít třeba příkaz /vyherce ID částka (bez jakéhokoliv cooldownu), klidně by se to mohlo dát i nějak výrazněji do chatu. S pozicí organizátora by se dalo pracovat i dál, třeba že organizátor má zvýrazněný text v chatu pro hráče co jsou v zóně nebo může nastavit rádio pro zónu apod.. Role organizátora by pak zmizela zároveň se zónou.

Kdo někdy pořádal tuning sraz nebo něco, tak asi ví o čem mluvím. A myslím, že toto je jednoduché řešení, které hodně usnadní pořádání akcí.

-----

A ještě jedna věc. Včera se na serveru šířil hoax, jak bude zakázané zabíjení a někdo se radoval, někdo nadával... A celý den se neřešilo nic jiného..

Jsem hráč WoWka a myslím, že to tam mají šikovně vyřešené. Buď hraju se zapnutým warmodem a dostávám navíc 10% goldů, xp a všech odměn a nebo ho mám vypnutý a hráči s warmode mě vůbec nevidí nebo mě vidí s jinou barvou nicku a nemůžou na mě zaútočit (samozřejmě ani já na ně).

Tohle řešení by mělo uspokojit oba tábory hráčů, já osobně si myslím, že zabíjení ke GTA patří a když mě občas někdo zabije při dělání jobu, tak to beru s úsměvem. Ovšem ta třetí světová co včera propukla na serveru, každý u nemocnice s minigunem, rpg, hunterema a vším možným.. Tam se v podstatě nedalo hnout, to už byl extrém. Takhle bych měl možnost vypnout "warmode" a až se situace uklidní, tak ho zase zapnout. :)

To je zatím vše, díky za pozornost a příjemnou zábavu přeji. :))

02/11/2020
Nahlášení bugu na SA-MP

Nejsou mi odeslat peníze jinému hráči, píše to, že limit je 5k - 1M, nicméně v limitu jsem a stejně to nejde odeslat.

22/09/2019
1 2 3 4 5... 28

About Psychedelic:

Nothing written yet.

Registered: 15/03/2010

Logged in: 27/10/2023

Recently played

1 year ago - Played 3 hours and 25 minutes
More

Most gaming time

1950 hours and 25 minutes
More

Recent achievements

Create a screenshot with 1000 views Completed 03/08/2020
Vote in 10 votes Completed 22/01/2019
Add 10 screenshots Completed 21/01/2019
More