Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Nedořešené mute

1
Farky008
Farky008 Legendary player Level 115 06/12/2018 09:47 PM
Zdarec, hraju si jentak na WTLS, zabíjím araby, znáš to..., najednou zabiju Mareho a týpek mi začne nadávat do rodiny, (ale pozor, udělal to fikaně! Nepsal do chatu, ale do PM, aby se vyhnul mute), no co Farky neudělá, nahlásí ho pomocí /report a čeká na vyřešení adminů, které nemůže být jiné, než to, že náš subjekt Mare odejde s mutem minimálně na hodinu.. Ale co se nestane.., čekám.., čekám.., čekám... A stále nic, poté, po mém půl hodinovém spamu mi byl report přijat Snixem,.. Ale jak tak koukám do chatu, mute nikde, tak napíšu Snixovi jak je na tom, odpověď žádná.. (klasika). Poté už to jen doperlí Kikush tím, že mi vlastně do PM nikdo nenadával a že vlastně mi ani nikdo do PM nepsal.. :) (to bude tím nejspíš tím, že se Mare odpojil). Tímto bych vás chtěl požádat, vážený admin teame, abyste přijímali reporty rychleji (ano chápu, jste jen lidi, co mají na práci i jiné reporty a věci, ale když je vás 7 adminu/modu na WTLS, tak bych čekal trochu rychlejší odpověd a spolupráci) a zároveň požádat o to, aby tento chlapec "Mare" byl potrestát tak, jak by měl být.. :) DŮKAZ: https://imgur.com/a/NgdzYym Děkuji, Váš milovaný Farky
Zdarec, hraju si jentak na WTLS, zabíjím araby, znáš to..., najednou zabiju Mareho a týpek mi začne nadávat do rodiny, (ale pozor, udělal to fikaně! Nepsal do chatu, ale do PM, aby se vyhnul mute), no co Farky neudělá, nahlásí ho pomocí /report a čeká na vyřešení adminů, které nemůže být jiné, než to, že náš subjekt Mare odejde s mutem minimálně na hodinu.. Ale co se nestane.., čekám.., čekám.., čekám... A stále nic, poté, po mém půl hodinovém spamu mi byl report přijat Snixem,.. Ale jak tak koukám do chatu, mute nikde, tak napíšu Snixovi jak je na tom, odpověď žádná.. (klasika). Poté už to jen doperlí Kikush tím, že mi vlastně do PM nikdo nenadával a že vlastně mi ani nikdo do PM nepsal.. :) (to bude tím nejspíš tím, že se Mare odpojil). Tímto bych vás chtěl požádat, vážený admin teame, abyste přijímali reporty rychleji (ano chápu, jste jen lidi, co mají na práci i jiné reporty a věci, ale když je vás 7 adminu/modu na WTLS, tak bych čekal trochu rychlejší odpověd a spolupráci) a zároveň požádat o to, aby tento chlapec "Mare" byl potrestát tak, jak by měl být.. :)

DŮKAZ: imgur.com/a/NgdzYym

Děkuji, Váš milovaný Farky
Kikush
Kikush Nobody Special Level 137 06/12/2018 10:01 PM
Čau, v tu dobu jsem řešila i některé jiné věci a byl na serveru celkem spam, jelikož jsme se museli vypořádávat s hráči, kteří museli nějakým způsobem provokovat a proto jsem si nevšimla tvého reportu, který jak vidím jsi nakonec dal a Snix ti ho přijal. A proto se ti omlouvám, že jsem napsala, že jsi nic neposlal, když jsi poslal, jen hold nemám oči všude. Hráč ovšem dostane trest, jako každý kdo nadává někomu do rodiny.
Čau,
v tu dobu jsem řešila i některé jiné věci a byl na serveru celkem spam, jelikož jsme se museli vypořádávat s hráči, kteří museli nějakým způsobem provokovat a proto jsem si nevšimla tvého reportu, který jak vidím jsi nakonec dal a Snix ti ho přijal. A proto se ti omlouvám, že jsem napsala, že jsi nic neposlal, když jsi poslal, jen hold nemám oči všude.
Hráč ovšem dostane trest, jako každý kdo nadává někomu do rodiny.
Farky008
Farky008 Legendary player Level 115 06/12/2018 10:04 PM
Omluvu přijímám a cením, že to dokážeš takhle napsat, děkuji, klidně můžeš lock :)
Omluvu přijímám a cením, že to dokážeš takhle napsat, děkuji, klidně můžeš lock :)
Marthyys
Marthyys Boss Level 138 06/12/2018 10:12 PM
Ahoj, Hráči bylo udělené mute za hrubé urážky rodiny v PM. Omlouváme se za problémy. LOCK
Ahoj,

Hráči bylo udělené mute za hrubé urážky rodiny v PM. Omlouváme se za problémy.

LOCK
1
This topic has been locked due to inactivity.