Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Kancelare a update pro organizace

1 2 3
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 333 05/07/2019 07:49 PM
Ahoj vsem hracum! Na kancelarich a update pro organizace se pilne pracuje, v tuto chvili je uz hotovo 80% vsech featur. V nejblizsich dnech budu dokoncovat posledni drobnosti a vylepseni a nekdy v prubehu pristiho tydne bude tento update oficialne pridan na server. Co je zatim hotove? - 7 kancelari, organizace bude moct vlastnit tolik kancelari, kolik CEO bude chtit - Sejf, bedna na zbrane, bezpecnostni kamera v kancelarich - Moznost menit nabytek v kancelarich na strankach Krape - hifi, televize, skrin, stolek, sedacka, zidle, pocitacovy stul, kreslo, kartoteka - V kancelari lze zapnout radio a naladene radio se uklada zvlast pro kazdou kancelar - Kazda kancelar ma vlastni top zebricek skore v QUB3D, ktere lze hrat na televizi - V kancelari je mapa kancelari, ktere vlastni organizace - Do kancelare muzete zavolat stripterku nebo si objednat pizzu - V kancelari je nastenka, u ktere muze CEO koupit novy business (ceny jsou od $800,000 do $1,200,000) a spolecnici plnit CEO prace (podle toho ktery business CEO zakoupi). Vzdy je potreba splnit urcity pocet CEO prace, nez bude moct CEO zakoupit dalsi business - CEO vozidla lze nyni koupit az pokud organizace splni urcity pocet CEO prace - CEO muze najmout do organizace az 10-30 hracu (vyssi pocet hracu se odemkne az po splneni urciteho poctu CEO vyzev) - CEO prace muze kazdy hrac spustit jednou za 30 minut, za splneni CEO prace je odmena 25 RP a $25,000, ale z teto castky se strhava podil pro CEO (CEO muze nastavit podil 0-20%). Krome toho kazdy business ma cooldown 1 hodinu. CEO prace lze vykonavat i spolecne ve vice hracich, kde je to mozne (napriklad CEO prace lupice - ano, CEO prace uklizece - ne). Co zbyva udelat? - Po spusteni CEO prace se spawne vozidlo v barve organizace (CEO muze vybrat jednu z barev pro organizaci za castku $1,500,000) - U kartoteky lze zobrazit seznam clenu organizace vcetne poctu splnene CEO prace za aktualni mesic - Na pocitacovem stole lze zobrazit dokument se statistkami organizace - CEO prace splneno, CEO vyzev splneno, aktualni CEO podil a zisky z organizace pro CEO za poslednich 24 hodin - Na zasedacim stole je kniha, do ktere CEO muze psat vzkazy, ktere muzou zobrazit clenove organizace. - GPS pro cleny organizace, aby mohli najit kancelare svoji organizace Jakmile se tech par veci dokonci a vse se poradne otestuje, tak muze byt tento update pridan na server. S timto updatem bylo celkem dost prace, a proto doufam, ze se hracum bude tento update libit!
Ahoj vsem hracum!

Na kancelarich a update pro organizace se pilne pracuje, v tuto chvili je uz hotovo 80% vsech featur. V nejblizsich dnech budu dokoncovat posledni drobnosti a vylepseni a nekdy v prubehu pristiho tydne bude tento update oficialne pridan na server.

Co je zatim hotove?
- 7 kancelari, organizace bude moct vlastnit tolik kancelari, kolik CEO bude chtit
- Sejf, bedna na zbrane, bezpecnostni kamera v kancelarich
- Moznost menit nabytek v kancelarich na strankach Krape - hifi, televize, skrin, stolek, sedacka, zidle, pocitacovy stul, kreslo, kartoteka
- V kancelari lze zapnout radio a naladene radio se uklada zvlast pro kazdou kancelar
- Kazda kancelar ma vlastni top zebricek skore v QUB3D, ktere lze hrat na televizi
- V kancelari je mapa kancelari, ktere vlastni organizace
- Do kancelare muzete zavolat stripterku nebo si objednat pizzu
- V kancelari je nastenka, u ktere muze CEO koupit novy business (ceny jsou od $800,000 do $1,200,000) a spolecnici plnit CEO prace (podle toho ktery business CEO zakoupi). Vzdy je potreba splnit urcity pocet CEO prace, nez bude moct CEO zakoupit dalsi business
- CEO vozidla lze nyni koupit az pokud organizace splni urcity pocet CEO prace
- CEO muze najmout do organizace az 10-30 hracu (vyssi pocet hracu se odemkne az po splneni urciteho poctu CEO vyzev)
- CEO prace muze kazdy hrac spustit jednou za 30 minut, za splneni CEO prace je odmena 25 RP a $25,000, ale z teto castky se strhava podil pro CEO (CEO muze nastavit podil 0-20%). Krome toho kazdy business ma cooldown 1 hodinu. CEO prace lze vykonavat i spolecne ve vice hracich, kde je to mozne (napriklad CEO prace lupice - ano, CEO prace uklizece - ne).

Co zbyva udelat?
- Po spusteni CEO prace se spawne vozidlo v barve organizace (CEO muze vybrat jednu z barev pro organizaci za castku $1,500,000)
- U kartoteky lze zobrazit seznam clenu organizace vcetne poctu splnene CEO prace za aktualni mesic
- Na pocitacovem stole lze zobrazit dokument se statistkami organizace - CEO prace splneno, CEO vyzev splneno, aktualni CEO podil a zisky z organizace pro CEO za poslednich 24 hodin
- Na zasedacim stole je kniha, do ktere CEO muze psat vzkazy, ktere muzou zobrazit clenove organizace.
- GPS pro cleny organizace, aby mohli najit kancelare svoji organizace

Jakmile se tech par veci dokonci a vse se poradne otestuje, tak muze byt tento update pridan na server. S timto updatem bylo celkem dost prace, a proto doufam, ze se hracum bude tento update libit!
PatrikPataCZ
PatrikPataCZ Legendary player Level 81 05/07/2019 08:06 PM
Nebude tam třeba vylepšení pc?
Nebude tam třeba vylepšení pc?
[CK]pata
Elthei
Elthei Mercenary Level 130 05/07/2019 08:20 PM
Nejvice se mi na tom libi ty kancly, a na samotne CEO prace jsem v celku zvedavy, co na nas chystas za prekvapko :D A mam otazku, budou se i po vydani tento update nadale vyvijet, tak jako tomu bylo u heistu?
Nejvice se mi na tom libi ty kancly, a na samotne CEO prace jsem v celku zvedavy, co na nas chystas za prekvapko :D
A mam otazku, budou se i po vydani tento update nadale vyvijet, tak jako tomu bylo u heistu?
kuratqo
kuratqo Liked Level 93 05/07/2019 08:31 PM
Měl jsem tu možnost s niCem kanceláře otestovat. A musím říct, že se máte opravdu na co těšit, je to bomba :). Také očekávejte videjko.
Měl jsem tu možnost s niCem kanceláře otestovat. A musím říct, že se máte opravdu na co těšit, je to bomba :). Také očekávejte videjko.
Cursor
Cursor n00b Level 107 05/07/2019 08:37 PM
Super už se těším!
Super už se těším!
Amas
Amas Level 123 05/07/2019 09:49 PM
Po něčem takovém jsem vždy toužil :D Vlastně taková firma. Skvělé!
Po něčem takovém jsem vždy toužil :D Vlastně taková firma. Skvělé!
Saslik
Saslik Godfather Level 112 05/07/2019 10:11 PM
Podle tom co tady čtu, tak CEO nabírá úplně jiný rozměr. Pecka, těším se :D
Podle tom co tady čtu, tak CEO nabírá úplně jiný rozměr. Pecka, těším se :D
Crepi
Crepi Experienced player Level 41 05/07/2019 10:24 PM
ty jo to bude peněz...
ty jo to bude peněz...
Pomůžu, ochráním všechny, kterým je to potřeba. Pomůžu s vašimi problémy.
Jozefos
Jozefos Commentator Level 149 05/07/2019 11:06 PM
Neboj, ešte stále sa to bude vyvíjať ďalej a ďalej. Ešte sa budú pridávať nejaké updaty do toho, ale to sa už nechajte prekvapiť :)
Nejvice se mi na tom libi ty kancly, a na samotne CEO prace jsem v celku zvedavy, co na nas chystas za prekvapko :D A mam otazku, budou se i po vydani tento update nadale vyvijet, tak jako tomu bylo u heistu?

Neboj, ešte stále sa to bude vyvíjať ďalej a ďalej. Ešte sa budú pridávať nejaké updaty do toho, ale to sa už nechajte prekvapiť :)
EpiX
EpiX Nobody Special Level 121 05/07/2019 11:09 PM
Rychlý slet myšlenek 1. Udělat celkový přehled organizací a jak si která stojí (může být jednou za měsíc třeba nějaká malá odměna za největší zisk) 2. Udělat společný rozpočet pro organizace (něco jako kongres) z kterého by se nakupovali vozidla,kanceláře,business atd. Vyplácel by každý člen určitý podíl z misí do společné kasy. Podle toho kolik by CEO nastavil. 3. Nastavit nějaké hodnosti (pravomoce) co jaký člen v organizaci může dělat (přijmat a propouštět členy, psát do knihy, utrácet z rozpočtu, kupovat kanceláře atd..) Hodnosti by buď nastavoval hlavní CEO, nebo by jí hráč obdržel třeba po vydělání určítého obnosu $ dané organizaci. Přeci jen udržet v organizaci 30 aktivních členů je na jednoho člověka asi dost. Jinak už takhle to vypadá úplně úžasně a nemůžu se dočkat :)) Velká poklona !! :))
Rychlý slet myšlenek

1. Udělat celkový přehled organizací a jak si která stojí (může být jednou za měsíc třeba nějaká malá odměna za největší zisk)

2. Udělat společný rozpočet pro organizace (něco jako kongres) z kterého by se nakupovali vozidla,kanceláře,business atd. Vyplácel by každý člen určitý podíl z misí do společné kasy. Podle toho kolik by CEO nastavil.

3. Nastavit nějaké hodnosti (pravomoce) co jaký člen v organizaci může dělat (přijmat a propouštět členy, psát do knihy, utrácet z rozpočtu, kupovat kanceláře atd..) Hodnosti by buď nastavoval hlavní CEO, nebo by jí hráč obdržel třeba po vydělání určítého obnosu $ dané organizaci. Přeci jen udržet v organizaci 30 aktivních členů je na jednoho člověka asi dost.

Jinak už takhle to vypadá úplně úžasně a nemůžu se dočkat :))

Velká poklona !! :))

Můžete se mnou nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.
1 2 3
This topic has been locked due to inactivity.