Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Nedovedu pochopit

1
1337SchWestka
1337SchWestka Photojournalist Level 78 24/07/2019 01:42 AM
Zdravím, Před pár dny jsem založil téma, kde jsem jako slušný člověk žádal o unlock psaní zpráv hráčům a taky vysvětlil důvod zablokování proč tak bylo učiněno + sliboval že se tak opakovat nebude. Reakce vedení? Okamžité smazání témata. Čekal jsem úplně jiný přístup protože já jsem vcelku bezproblémový hráč. Navíc aktivně každý měsíc prispivam na podporu serverů a celkově :) protože chci aby se vidělo že jsem spokojený a líbí se mi vše. Nechápu proč bylo ihned moje téma smazáno bez jakékoliv odpovědi. Nejvíce zajímavé asi je to, že s trash hracema jako byl Kendal ( Niall ) nebo Analfabetovic jste se tu bavily pořád a zahazovali jste s nimi čas. Ale jednou něco chci já a můžu si vlastně nasrat. Takový feedback se mi opravdu nelíbí. Čekal jsem lepší přístup. Ale ono je asi jedno jestli člověk sem posílá peníze na podporu serveru, hraje bez peněz či cheatuje. Na všechny stejným metrem.
Zdravím,

Před pár dny jsem založil téma, kde jsem jako slušný člověk žádal o unlock psaní zpráv hráčům a taky vysvětlil důvod zablokování proč tak bylo učiněno + sliboval že se tak opakovat nebude. Reakce vedení? Okamžité smazání témata.
Čekal jsem úplně jiný přístup protože já jsem vcelku bezproblémový hráč. Navíc aktivně každý měsíc prispivam na podporu serverů a celkově :) protože chci aby se vidělo že jsem spokojený a líbí se mi vše.

Nechápu proč bylo ihned moje téma smazáno bez jakékoliv odpovědi. Nejvíce zajímavé asi je to, že s trash hracema jako byl Kendal ( Niall ) nebo Analfabetovic jste se tu bavily pořád a zahazovali jste s nimi čas. Ale jednou něco chci já a můžu si vlastně nasrat. Takový feedback se mi opravdu nelíbí. Čekal jsem lepší přístup. Ale ono je asi jedno jestli člověk sem posílá peníze na podporu serveru, hraje bez peněz či cheatuje. Na všechny stejným metrem.

- Zakladatel klanu ..1337] & Sběratel Ambulancí -

Sbírka mých ambulí
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 333 24/07/2019 02:00 AM
Ja zase nedovedu pochopit, proc se ptas porad na to same, na co uz jsi odpoved nekolikrat dostal. Proto tvoje zbytecna temata mazeme, protoze je to jen dalsi spam. Soukrome zpravy ti odblokovany nebudou, protoze jsi porusil podminky pouziti webu a z toho duvodu ti byla odebrana moznost posilat soukrome zpravy. To je konecna odpoved a byt tebou, prestal bych si arogantne myslet, ze o tvem trestu rozhodujes ty sam a ze my jsme snad povinni ti na tvoji zadost trest zrusit. Jestli prispivas na provoz serveru nebo ne, to je uplne jedno, my pristupujeme ke vsem hracum bez rozdilu a stejne spravedlive a jestli si myslis, ze pro tebe pravidla neplati nebo ze jsi neco vic nez ostatni hraci, tak jsi na omylu. Bud rad ze nemas na webu ban za registrovani multiuctu. Tema se zamyka.
Ja zase nedovedu pochopit, proc se ptas porad na to same, na co uz jsi odpoved nekolikrat dostal. Proto tvoje zbytecna temata mazeme, protoze je to jen dalsi spam. Soukrome zpravy ti odblokovany nebudou, protoze jsi porusil podminky pouziti webu a z toho duvodu ti byla odebrana moznost posilat soukrome zpravy. To je konecna odpoved a byt tebou, prestal bych si arogantne myslet, ze o tvem trestu rozhodujes ty sam a ze my jsme snad povinni ti na tvoji zadost trest zrusit.

Jestli prispivas na provoz serveru nebo ne, to je uplne jedno, my pristupujeme ke vsem hracum bez rozdilu a stejne spravedlive a jestli si myslis, ze pro tebe pravidla neplati nebo ze jsi neco vic nez ostatni hraci, tak jsi na omylu.

Bud rad ze nemas na webu ban za registrovani multiuctu. Tema se zamyka.
1
This topic has been locked due to inactivity.