Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Bugnutá cena za sklady kokainu

1
Meethix
Meethix Level 53 25/10/2019 05:40 PM
Zdravím, dnes, jak už to občas dělávám, jsem si koupil sklady na kokain, vzhledem k tomu, že je to má jediná výdělečná činnost která mi zatím nebyla zrušena, tak jsem byl nadšený jak učitel angličtiny z Brna, pan Broňa, že si nějaký ten peníz vydělám. Bohužel pro mě, pozdě jsem si všiml, že cena je poněkud vyšší než by měla být a to o jednu nulu, čili né 220 000 ale 2.2M, vzhledem k tomu, že jsem nikde nevyděl, že je to bug tak jsem počítal s tím, že je to nový update, těch bývá poslední dobou dost a tak jsem si to ani nepřepočítával protože jsem si řekl, že by nepřidal niCe něco, co by prodělávalo, jenže jak jsem si koupil sklady (9) začal jsem počítat a zjistil jsem, že tam je poněkud velká ztráta a teprve potom jsem šel na web a zjistil jsem, že to nejspíše bude bug. Vzhledem k tomu, že jsem dal za 9 skladů 19 800 000, které se mi nevrátí ani polovičně, rád bych touto cestou požádal o vrácení peněz, přeci jen jde o ztrátu peněz skrze bug, což není moje vinna když ponecháme, že jsem nevšímavý. Děkuji za odpověď S přátelským pozdravem, Meethix
Zdravím,

dnes, jak už to občas dělávám, jsem si koupil sklady na kokain, vzhledem k tomu, že je to má jediná výdělečná činnost která mi zatím nebyla zrušena, tak jsem byl nadšený jak učitel angličtiny z Brna, pan Broňa, že si nějaký ten peníz vydělám.

Bohužel pro mě, pozdě jsem si všiml, že cena je poněkud vyšší než by měla být a to o jednu nulu, čili né 220 000 ale 2.2M, vzhledem k tomu, že jsem nikde nevyděl, že je to bug tak jsem počítal s tím, že je to nový update, těch bývá poslední dobou dost a tak jsem si to ani nepřepočítával protože jsem si řekl, že by nepřidal niCe něco, co by prodělávalo, jenže jak jsem si koupil sklady (9) začal jsem počítat a zjistil jsem, že tam je poněkud velká ztráta a teprve potom jsem šel na web a zjistil jsem, že to nejspíše bude bug.

Vzhledem k tomu, že jsem dal za 9 skladů 19 800 000, které se mi nevrátí ani polovičně, rád bych touto cestou požádal o vrácení peněz, přeci jen jde o ztrátu peněz skrze bug, což není moje vinna když ponecháme, že jsem nevšímavý. Děkuji za odpověď

S přátelským pozdravem,
Meethix
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 25/10/2019 06:10 PM
Ahoj, tento bug se řešil už dnes ráno v anglické sekci. niCeho vyjádření: Pochopitelně je cena skladu špatně, každopádně máš na tom i svůj podíl, protože jsi koupil věc, se kterou jsi byl seznámen co obnáší. Jen tím chci upozornit, že ty potvrzovací dialogy tam nejsou jen tak klikání navíc, ale mají svůj význam, nikoliv tím nechci říct nic o náhradě, protože to není moje věc.
Ahoj, tento bug se řešil už dnes ráno v anglické sekci.

niCeho vyjádření:
There is even a confirmation for purchase, why did you purchase it when you saw the price was bugged?

Pochopitelně je cena skladu špatně, každopádně máš na tom i svůj podíl, protože jsi koupil věc, se kterou jsi byl seznámen co obnáší. Jen tím chci upozornit, že ty potvrzovací dialogy tam nejsou jen tak klikání navíc, ale mají svůj význam, nikoliv tím nechci říct nic o náhradě, protože to není moje věc.
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 333 25/10/2019 06:11 PM
Po restartu serveru, tedy zitra, az bude bug opraven, tak vratim vsem hracum penize najednou.
Po restartu serveru, tedy zitra, az bude bug opraven, tak vratim vsem hracum penize najednou.
Meethix
Meethix Level 53 25/10/2019 06:20 PM
Děkuji
Děkuji
1
This topic has been locked due to inactivity.