Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Merry Christmas and Happy New Year to all players!

Beta test FiveM serveru

1... 7 8 9 10 11... 15
Amas
Amas Level 132 24/06/2022 07:55 PM
Tohle nakonec nesouvisí s LSC, ale děje se to kdekoliv. Při relogu se vozidlo despawne, ale mechanik si pořád myslí, že tam je. – Na eventech jde používat vendingy – Za moje krásné vozidlo mi to v LSC nabízí 0$, taková popelnice to zas není. – Když na eventu Heli Hell nastoupím do vrtulníku na místo spoluletce, vyhodí mě to a nastaví timer na návrat do vozidla, i když v něm vůbec nemám co dělat.
– Další věcí si nejsem úplně jistý, ale když jsem opustil server v Los Santos Customs se svým vozidlem, po návratu tam nebylo a když jsem si ho chtěl k tomu LSC zavolat, tam mi to napsalo, že se nachází poblíž. Já ho ale nikde nenašel.
Tohle nakonec nesouvisí s LSC, ale děje se to kdekoliv. Při relogu se vozidlo despawne, ale mechanik si pořád myslí, že tam je.

– Na eventech jde používat vendingy

– Za moje krásné vozidlo mi to v LSC nabízí 0$, taková popelnice to zas není.

– Když na eventu Heli Hell nastoupím do vrtulníku na místo spoluletce, vyhodí mě to a nastaví timer na návrat do vozidla, i když v něm vůbec nemám co dělat.
Cursor
Cursor Level 115 24/06/2022 08:40 PM
Pokud clen gangu napadne clena jineho gangu dostane wl
Pokud clen gangu napadne clena jineho gangu dostane wl
Amas
Amas Level 132 25/06/2022 10:15 AM
– Na eventu Protect The Presient se dá přesednout do jiných vozidel okolo. – Když jsem byl zabit jako president, na mapě mi po konci eventu zůstal označený checkpoint.
– Na eventu Protect The Presient se dá přesednout do jiných vozidel okolo.
– Když jsem byl zabit jako president, na mapě mi po konci eventu zůstal označený checkpoint.
Gibbson
Gibbson Godfather Level 129 25/06/2022 03:47 PM
Po zakoupeni domu (ID 26) jsem chtel jit do interieru, jenze se nenacte a mam cernou obrazovku a nejde nic udelat. Nejde ani otevrit chat nebo mapa. Musim relog a pote se zabit pres prikaz, abych se dostal ven. //Marthyys: Prozatím to dělá u všech domů krom apartmánů a hotelu.
Po zakoupeni domu (ID 26) jsem chtel jit do interieru, jenze se nenacte a mam cernou obrazovku a nejde nic udelat. Nejde ani otevrit chat nebo mapa. Musim relog a pote se zabit pres prikaz, abych se dostal ven.

//Marthyys: Prozatím to dělá u všech domů krom apartmánů a hotelu.
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 342 25/06/2022 08:45 PM
- Pridan psychicky stav a prikaz /mental - Pridan program na ochranu svedku u Lestera - Cas na navrat do vozidla se ukaze jen pokud na eventu mate byt ve vozidle - Nepujde pouzit automaty na eventu - Opraven bug, kdy v LSC byla prodejni cena vsech aut $0 - Opraven bug, kdy obcas se neukazovaly perletove barvy na vozidlech - Pridany eventy Cops 'n Crooks a Protect the President - Pokud clen gangu zabije jineho clena gangu, nedostane WL - Opravne bug, kdy po skonceni eventu mohl na mape zustat checkpoint - Behem miniher a eventu se skryji gang uzemi na mape - V 24-7 muzete koupit Alco Patch - Automaty na kavu snizi vasi intoxikaci - Pridan ukazatel intoxikace - Do telefonu pridan novy kontakt Brucie, od ktereho muzete koupit Bullshark Testosterone
- Pridan psychicky stav a prikaz /mental
- Pridan program na ochranu svedku u Lestera
- Cas na navrat do vozidla se ukaze jen pokud na eventu mate byt ve vozidle
- Nepujde pouzit automaty na eventu
- Opraven bug, kdy v LSC byla prodejni cena vsech aut $0
- Opraven bug, kdy obcas se neukazovaly perletove barvy na vozidlech
- Pridany eventy Cops 'n Crooks a Protect the President
- Pokud clen gangu zabije jineho clena gangu, nedostane WL
- Opravne bug, kdy po skonceni eventu mohl na mape zustat checkpoint
- Behem miniher a eventu se skryji gang uzemi na mape
- V 24-7 muzete koupit Alco Patch
- Automaty na kavu snizi vasi intoxikaci
- Pridan ukazatel intoxikace
- Do telefonu pridan novy kontakt Brucie, od ktereho muzete koupit Bullshark Testosterone
Amas
Amas Level 132 26/06/2022 10:57 AM
— v ammunationu se lze stále dotat do menu zbraní, a i když se po respawnu už zavírá, stále lze stihnout koupit nějakou zbraň — ve vězení lze získat wl za zabití spoluvězně a psychický stav — stále může zůstávat pod kontem zaseknutá změna částky (pokud se tedy nejedná o chybu hry) — když hráč napíše /event po startu eventu, napíše mu to, že žádný neprobíhá, i když probíhá — když je hráč na eventu sám, bugne se odpočet
— v ammunationu se lze stále dotat do menu zbraní, a i když se po respawnu už zavírá, stále lze stihnout koupit nějakou zbraň

— ve vězení lze získat wl za zabití spoluvězně a psychický stav
— stále může zůstávat pod kontem zaseknutá změna částky (pokud se tedy nejedná o chybu hry)
— když hráč napíše /event po startu eventu, napíše mu to, že žádný neprobíhá, i když probíhá

— když je hráč na eventu sám, bugne se odpočet

niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 342 30/06/2022 05:53 AM
- Eventy se nyni spoustu automaticky kazdou pulhodinu - Opraven bug, kdy neslo vstoupit do domu - Opraven bug, kdy se zasekl odpocet startu eventu, pokud byl hrac pripojen sam na eventu - Ve vezeni neziskate WL za zabiti spoluvezne - Provedeny optimlizace serveru pro snizeni zateze - V LSC nyni muzete koupit chladic, strechu, ram a polepy - Na eventu Rhino Hunt se budou Rhina spawnovat dal od sebe - Pridani kuryri s penezi - Pridano vrakoviste, kam muzete dovezt auto a sesrotovat - Pridano vykradani bankomatu - Na eventech a minihrach se nebude psat, ze muzete vozidlo exportovat - Opraven bug, kdy slo stale zabit clena vlastniho gangu - Predelan system prihlasovani - automaticke prihlasovani zustane i nadale, ale pokud se pripojite s jinou kopii GTA, muzete se prihlasit heslem. Nove registrovani hraci se musi registrovat s heslem a heslo si muzete zmenit pomoci /heslo. Heslo take bude potrebovat k propojeni uctu s webem - Po 3 neuspesnych pokusech o prihlaseni budete vyhozeni - Pridana moznost propojit ucet s webem - Pridano pocitani poctu hracu na serveru, prave hraje, pocitani herni aktivity do profilu a webchat - na webchatu funguje mnohem vice prikazu nez na SA-MP, napriklad muzete poslat /report, zalozit /hlasovani, dokonce i hlasovat pomoci /ano nebo /ne, jde samozrejme psat /pm. Zbyva dodelat prikazy jako /admins nebo /id, ktere budou pridany brzy.
- Eventy se nyni spoustu automaticky kazdou pulhodinu
- Opraven bug, kdy neslo vstoupit do domu
- Opraven bug, kdy se zasekl odpocet startu eventu, pokud byl hrac pripojen sam na eventu
- Ve vezeni neziskate WL za zabiti spoluvezne
- Provedeny optimlizace serveru pro snizeni zateze
- V LSC nyni muzete koupit chladic, strechu, ram a polepy
- Na eventu Rhino Hunt se budou Rhina spawnovat dal od sebe
- Pridani kuryri s penezi
- Pridano vrakoviste, kam muzete dovezt auto a sesrotovat
- Pridano vykradani bankomatu
- Na eventech a minihrach se nebude psat, ze muzete vozidlo exportovat
- Opraven bug, kdy slo stale zabit clena vlastniho gangu
- Predelan system prihlasovani - automaticke prihlasovani zustane i nadale, ale pokud se pripojite s jinou kopii GTA, muzete se prihlasit heslem. Nove registrovani hraci se musi registrovat s heslem a heslo si muzete zmenit pomoci /heslo. Heslo take bude potrebovat k propojeni uctu s webem
- Po 3 neuspesnych pokusech o prihlaseni budete vyhozeni
- Pridana moznost propojit ucet s webem
- Pridano pocitani poctu hracu na serveru, prave hraje, pocitani herni aktivity do profilu a webchat - na webchatu funguje mnohem vice prikazu nez na SA-MP, napriklad muzete poslat /report, zalozit /hlasovani, dokonce i hlasovat pomoci /ano nebo /ne, jde samozrejme psat /pm. Zbyva dodelat prikazy jako /admins nebo /id, ktere budou pridany brzy.
MaZuT
MaZuT Epic player Level 131 30/06/2022 11:04 PM
Gratuluji ke spuštění serveru na fiveM nikdy sem tomu nevěřil . Určitě věřím že možnosti bude víc než v samp a držím palce ...
Gratuluji ke spuštění serveru na fiveM nikdy sem tomu nevěřil . Určitě věřím že možnosti bude víc než v samp a držím palce ...
atnocced1tounus
atnocced1tounus Level 4 01/07/2022 01:17 AM
našel jsem 3 bug
našel jsem 3 bug
atnocced1tounus
atnocced1tounus Level 4 01/07/2022 03:18 AM
nemůžeme se vrátit na motorce 4 bug,mechanik 2 crash
nemůžeme se vrátit na motorce

4 bug,mechanik

2 crash
1... 7 8 9 10 11... 15
This thread has been locked.