Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

ApplePie Production - rozlučkový sraz 2024

ApplePie Production
Stiffy Stiffy 14/01/2024

haine "napis blog, ty vždycky něco vymyslíš, ty jsi takovej.. jak se to.. kniha.. jak se to.."
stiffy" myslíš spisovatel?"
haine "joo, spisovatel!"

Takže vítám přesně ty 4 uživatele, kteří stále chodí do blogů, u dalšího mega zajímavého příspěvku (věřte mi, fakt se snažím). Úvod je reálná konverzace, která mě k tomu dokopala a ukázala mi, že i přes více než 5 let v zahraničí a život kompletně v angličtině je na tom moje čeština stále dobře. Samozřejmě mi k tomuto zjištění stačilo přečíst pár příspěvků na fóru, ale je lepší to slyšet od někoho, komu věříte. Teď k věci. Asi nemusím představovat ApplePie Production, tým tvůrců videí založený už v roce 2011. Pokud by ale tým někdo neznal, blog ApplePie Production je plný našich příběhů a mimo jiné i historie. Doporučuji, protože jsem to samozřejmě všechno psal já jakožto vrchní spisovatel. No a vzhledem k dlouhé existenci týmu a tomu, že většina z nás už fakt hodně dospěla (zdraví fotřík), na tvorbu blbostí a videí ze samp už bohužel nezbývá čas ani nálada. Každý, kterému táhne na třicet, se mnou určitě bude souhlasit, že najde jiné věci na práci než jít na server a hrotit se tam skrz kill s nějakými dětmi, případně s hráči, kteří neunesli to, že jsem je (nebo jejich fake přítelkyni na stejném kompu i IP) jako admin zabanoval - zdravím Jakuba er, co mě chce žalovat za GDPR, doufám, že křestní jméno napsat můžu podle tvého výkladu zákona, LOL. Stále čekám btw.

Tým už byl v takové "hibernaci" několik měsíců, ale až ke konci roku 2023 jsme se oficiálně rozhodli činnost ukončit. Přišel tedy na řadu rozloučkový sraz v Praze, který čítal rekordní účast z našich srazů (včetně Marsiika, který dojel až z exotického Slovenska - real třikrát delší cesta než já z Anglie). A nejspíš i rekordní organizaci (musím se pochlubit heh). Všechno, co budete číst, mělo původně být formou videa, bohužel iPhony mají slabou baterku, takže z toho sešlo. Stejně tak rozhovory, na které jsem si speciálně koupil venkovní mikrofony, padly. Účast tedy byla následující: Stiffy, Haine, Couza, kryskry, PepeGe, Marsiik.
Bohužel cerv1k alias Flecktarn alias nevím kolik měl nicků, prostě taky bývalý admin, nemohl dorazit, přestože jsem pro něj měl dáreček. Jemu to totiž nikdy nevyjde. Naštěstí z mého domu v ČR to je cca hodinka, tak jsem sedl do auta a alespoň na chvíli ho předtím než šel makat navštívil a předal mu rdr2, ať si taky něco zahraje a tentokrát s achievementy na 100%! On mě překvapil a daroval mi PSP s Vice City Stories, takže mám nostalgicky co hrát v metru. Díky! Ani Sulrii se nemohl nakonec zúčastnit skrz osobní důvody, tak snad příště.

Abych se vrátil k úvodu a zmíněné organizaci. Žádné domlouvání místa na poslední chvíli, žádné řešení co a kde se bude dít na poslední chvíli. Ale pěkně rezervace na všechno. Bohužel známe české dráhy, takže hned ze začátku jsme začali využívat uber, abychom vše stihli. Myslím, že za uber a bolt jsme ten večer paradoxně utratili asi nejvíc. I přes využití uberu jsme ale začátek rezervace na bowling nestíhali, takže jsme se museli rozdělit. Já, kryskry a pepege pro klíče od bytu - Haine, Couza a Marsiik na bowling. Přes toto rozdělení vám nebudu schopny pokrýt co se dělo na bowlingu v první půl hodině.. Dejme tomu, Marsiik sbalil 2 barmanky a stihl u toho vyhrát bowling a jackpot. My měli nudnější storku, zčeknout ubytování. Byt plný papírových poznámek jako "neber mi televizi" "prosím nemlátit dveře" nebo "sousedé stěžovat, vy jít pryč bez peněz". Asi všem došlo kdo asi byl majitel, ale aby to bylo uplně jasné, klíče jsem si musel vyzvednout večerce. Víc stereotypní to asi byt nemohlo. Každopádně jsme to brali spíše s úsměvem, jak taky jinak. Navíc televizi jsem si chtěl vzít do letadla, tak dobře že to napsali na papír, uf. Ale ne, 5 lidí se vyspalo krásně, bez problému, i když krátce."

Po odložení zavazadel v bytě (a rozbití sošky Oscara, kterou jsem měl připravenou pro vítěze bowlingu, RIP) jsme jeli na bowling ukázat zbytku, jak se to hraje. Po příjezdu jsem objednal Prosecco na přípitek a vodu, kdyby náhodou, bohužel zaznělo "co to ku*va je, já chci pivo".. Asi jasné od koho. Marsiik vypadal trochu sklíčeně, ale co čekat po 12 hodinách ve vlaku až někde od Košic. Velký respekt, že se mu to chtělo absolvovat. Sliboval, že se pak rozjede, což se taky nakonec stalo ;D Naopak já vypadal sklíčeně, protože na mě přišla horečka z únavy, a na to chlast není moc fajn. Díky Hainemu, který šel vysomrovat ibalgin od barmanky, a asi 2 hodinám bez pití, jsem to taky přežil. Po bowlingu následovala večeře, už ani nevím, co si kdo dal. Nějaký burger, quesadilla, polévka, a já měl chuť na nejdražší steak v podniku, který mi ale namísto well done "udělali" na rare. Musím si poplakat. Při odchodu už bohužel (bohudík) bylo několik z nás pěkně navatých. Hlavně Couza, co má pak ve zvyku všude řvát nebo močit na nevhodných místech. A nevhodná místa myslím opravdu nevhodná, jako na policejní auto nebo v podchodu v obchodním centru. Doufám, že se nenasere, že to tu budu sdílet, ale doufám, že si skočí nechat zkontrolovat prostatu, mám o něj starost.. xD

Následovalo další rozdělení, protože v některých z nás se probudil starý gamblerský WTLS duch a chuť na blackjack. Špatný nápad, víc nebudu komentovat. Druhá skupinka si skočila na další pivko, udělali líp. Pak přesun do klubu a "zábava". Couza klasicky vybíral a opět po nějaké hodině následoval rozpad skupiny, protože někomu osmdesátky nevyhovují. Tuším, že zůstal Couza, Marsiik a PepeGe. My s Hainem a Kryskrym měli jiné plány. Ani nevím, co všechno sem mám a můžu sdílet, jaká všechny místa jsme pak navštívili, takový jeden podnik vedle duplexu, kde za 4 piva chtějí 800,- nebo ještě jeden vedle čínské restaurace heh. No po nějaké době nás Couza s Marsiikem začali nahánět, tak jsme je šli vyzvednout. Couza i Marsiik byli moc, jakože hodně. Couza musel domů, protože mu mladá dávala kotel po telefonu, tak si z Václaváku objednal taxi. Předtím tedy na pár taxikářů ukrajinského původu řval a nadával, ať táhnou bojovat na frontu. Takový typický "chcímír", krásné to vidět v praxi, doteď jsem to četl jen na novinkách cz.. Marsiik tam naopak požádal street prostitutku (asi) o ruku, ale nevyšlo. No ostuda, takže jsem i rád, že další věc, co Haine zahlásil, bylo "jsem unavený, musím spát". Couza tedy odjel (když ho konečně nějaký taxikář neodmítl), a zbytek vyrazil zpět na byt, mimo PepeGe, ten měl jinou práci hehehe. Highfive.

Haine zalehl a už se ozývalo jen pochrupkávání, a my s Kryskrym jsme řešili, co dál. Mysleli jsme, že to řeší i Marsiik, ale když jsme se konečně shodli a otočili se na něj, měl hlavu na stole a byl vypnutý. No tak jsme vyrazili sami zpět do víru velkoměsta a pokecali, zabavili se až do nějakých 4 ráno, kdy se ozval Pepe, ať ho vyzvedneme, že se sám v Praze bojí bezdomovců, což je pochopitelné. Přišla jen zastávka v minimarketu, kde žíznivý Kryskry odmítl zaplatit kilo za plechovku coly, a vietnamec si to na flex otevřel před ním a vypil. Následně další cesta uberem na byt.

Rád bych řekl, že jsme se krásně vyspali, no všichni ostatní asi ano, jen já musel vstávat v 7, abych Marsiika zase odvedl na hlavák a ukázal mu vlak. To je tak, když přijede do Prahy někdo, kdo zná z domova jen koňský povoz, ale prý by tam měla být železnice do 5 let. Haha, demenční vtipy na Slováky, vím, sry. Bohužel bych to měl nechat bez komentáře, protože jsme díky mně šli na druhou stranu.. Ale stihli jsme to :S Vrátím se v 8, zalehnu a v 8:30 mě vzbudí Pepeho máma, co na něj křičí do telefonu, ať kouká přijet. Už jsem neusnul, šel z toho strach xD Zato Kryskry si spokojeně chrupkal na rozkládacím gauči a vůbec mu nevadilo, jak kolem něj všichni chodí a odcházejí. Haine se taky probudil ze zimního spánku chvíli před vyklizením, a tak jsme si po check-outu všichni tři vychutnali zasloužený obídek. Haine už spokojeně v nové košili, co se mi nevešla do batohu.

No a to byl další z řady, tentokrát rozlučkový APP sraz, který jsme příhodně nazvali "ApplePie Production 2011-2023". Děkujeme všem za sledování naší tvorby v uplynulých letech, za skoro každé video, které se po vydání drželo v nejpopulárnějších zde na webu, za veškerou zpětnou vazbu i podporu. Podpora vždy byla i z nejvyšších míst na portálu, za což jsme vždy byli rádi, protože jsme tvořili, ať šlo o jakýkoliv projekt, primárně pro hráče z WTLS. Možná se někdy v blízké budoucnosti uvidíme na nějakém dalším livestreamu na YouTube, pokud ne, tak take care. A ještě jednou jménem celého týmu ApplePie Production velké díky!

-Stiffy tony-montana18

24
295

Comments (9)

ODCAMT
ODCAMT Talkative Level 29 12/02/2024 04:10 PM
I cannot read the language but it looks something cool
DavroSaxon
DavroSaxon Bandito Level 92 09/02/2024 07:05 PM
byl jsem členem sice krátce a i když jsem si to dosela posral pár věcma, bylo mi ctí aspoň na tu krátkou dobu být členem tohodle legendary klanu a poznat pár lidí
ať se všem daří a do budoucna snad ještě někdy doctor-who4
Stiffy
Stiffy Administrator Motion picture owner Level 141 26/01/2024 02:52 AM
Diky za pozitivni komentare a likes, jsem rad ze pobavilo. S nami to ani jinak nejde :D
Dole ti nefunguje proklik na web skrz banner.Dobry postreh, diky za nahlaseni. Zapomneli jsme ho prodlouzit a asi ani nevim ci to ma smysl kvuli tem par navstevam :D
Jozefos
Jozefos Commentator Level 150 19/01/2024 09:21 AM
Marsiik sbalil 2 barmanky a stihl u toho vyhrát bowling a jackpot.Marsiik ten si hľadá baby teda poriadne z ďaleka :D

Všetkým odporúčam prečítať si to celé a nie len komentáre xD


Napísané veľmi krásne, a hlavne veľmi vtipne. Človek si pripadá pri čítaní akoby tam bol pri tom všetkom. Hlavne sa človek pri tomto aj zasmeje clint6


P.S.
Předtím tedy na pár taxikářů ukrajinského původu řval a nadával, ať táhnou bojovat na frontuToto by som si pozrel ako im tam dáva Couza čo preto
elon0
Nxs
Nxs Don Level 142 16/01/2024 02:29 PM
Pěkně a vtipně napsané. Je hezké vidět, že APP stále existuje. Jen taková drobnost.. Dole ti nefunguje proklik na web skrz banner.
lukys1
lukys1 Experienced player Level 77 15/01/2024 05:06 PM
clint18
ITM
ITM Legendary player Level 63 14/01/2024 04:09 PM
zdravím Jakuba er, co mě chce žalovat za GDPR, doufám, že křestní jméno napsat můžu podle tvého výkladu zákona, LOL. Stále čekám btw. Mělo by to být v pohodě když ho zdravím "Čau Kubo" tímto ho samozřejmě taky zdravím. Ale zas tak moc ho neznám no :D každopádně Pěkný blog Stiffy. pennywise3
Snazzinho
Snazzinho Level 24 14/01/2024 02:10 PM
clint4
Haine
Haine Level 190 14/01/2024 10:46 AM
Děkuju všem bylo to fajn jako každý APP sraz !
Jen jsem navíc viděl poprvé a poznal Pepeho a Marsiika elon2grinch4