Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
GTA 5

Zprávy od Dana Housera

GTA 5
230
Jirce49 Jirce49 20/11/2012

Dan Houser z Rockstar Games se vyjádřil k dalším městům v GTA V. Zde je jeho odpověď.

" Dělat další města se nám nezdálo být moc atraktivní. Tvorba malých vesniček, ale už ano.
Máme tu spoustu malých měst a vesnic a kdo ví, co se tam dá objevovat a co se tam dá dělat. Tvorbou dalších velkých měst, bychom si přidělávali problémy, které nepotřebujeme.
Samozřejmě, mohli jsme udělat hru s pár městy, které by mohly být zajímavé, ale nemysleli jsme si, že to bude v téhle hře.
Tato mapa bude pro lidi velkolepá, hned jak ji začnou prozkoumávat a hrát v ní."



GTA V je potvrzeno na PS3 a Xbox 360, proč ne PC, Wii,..?


" Všechno ostatní je na zvážení. To je vše, co mohu říct.
Hlavní věc je, že ne.. že jsme third-party vydavatel. Nejsme Nintendo. Nejsme Sony. Nejsme Microsoft.
Milujeme je všechny různými způsoby. Ale můžeme dělat, co chceme, všude tam kde jsou vhodné obchodní příležitosti a šance najít trh. Pokud je to v Applu, tak dáme něco Applu.
Myslím, že v tom co děláme je zábava. Vidíme sebe jako obsah společnosti, která využívá technologii. "

8
230
Source:www.gta.cz

Comments (7)

ErrOrCZ
ErrOrCZ Scam Artist Level 25 21/11/2012 04:52 PM
Sneigo, Súhlasim stebou na plnu paru! Proste na konzoli sa nedaju stahovať warez hry, takže najskor to urobia tam a potom na PC. Ale zas ked dajaky idiot zavesí na internet Warez Cracknutú hru tak oni prichadzaju peniaze ako Hovoril "Sneigo". Takže by som radil radšej urobiť dajaku zábranu proti tym hram, Proste ako to má aj Battlefield 3, Bez Original hry si nezahraješ nič. Ja dobiezdať nebudem.. ale ostatne deti ktore stahuju hry množno hej, ja osobne si všetky hry kúpim ktore si chcem bez všliakého rizika zahrať.
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 21/11/2012 04:28 PM
Máš sice pravdu, ale i tak přijdou o celkem dost peněz, protože opravdu mnoho hráčů ještě kupuje takovéhle hry... kdyby R* tam dali nejake opravdu dobre zabezpeceni, tak se jim to s tim sirenim po internetu nestane.
Snejo
Snejo Film maker Level 24 21/11/2012 04:25 PM
Proč nevydat GTA V na PC? Jednoduchá odpověď.. protože většina si tu hru jen sprostě stáhne a stačí jím singplayer do doby, než někdo zase vymyslí něco jako SA:MP nebo GTAIV:MP {nebo jak se to jmenuje} i pro pirátské verze. A díky tomuto svinstvu nejdou penízky vydavatelům do kapes a tak pro ně není důvod, aby tu hru pro PC dělali. Pokud by si lidi začali hry normálně kupovat, tak by nebyl problém.. Ale když už chcete pirátit hry tak dobře, ale vyzkoušejte si tu hru, jestli Vám to PC utáhne a jestli Vás ta hra baví, tak si jí potom ale kupte! Protože za zábavu se platí!
A pokud na tu hru nemáte peníze tak bohužel, ale musíte si uvědomit, že oni se tím živí a platí jedno pravidlo - 'Bez peněz do hospody nelez'

A teď všichni piráti: jen do mně! Ale s nějakým rozumným argumentem :))
QQmore
QQmore Upstanding Citizen Level 10 21/11/2012 04:41 AM
PC verze vyjde každopádně.
Podle mého názorů bude PC verze převedena z herní konzole,ale také záleží na jedné velice důležité věci. Kdyby to převáděli z konzole,aby nenastal stejný problém jako u IV,špatně převedeno z portu.

Ale je logické,že PC verze je více zanedbatelná,než herní konzole.
Stevo
Stevo Legendary player Level 90 20/11/2012 05:34 PM
" Všechno ostatní je na zvážení.
Tak s tohto súdim,že pc verziu moc nechcú skôr si myslím,že ju nechcú iba ak budeme mať šťastie tak ju vydajú ale neskôr.
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 20/11/2012 05:32 PM
nevim co, odkud, proč, ale něco, někdo mi říkal, že to na pc vyjde, že prý jsou už i předobjednávky na PC, a jak jsem chvili koukal na internet, tak predobjednavky na pc jsou.
ErrOrCZ
ErrOrCZ Scam Artist Level 25 20/11/2012 05:22 PM
A To ma sere, prečo nepovedia že prečo nerobia to aj na PC, Verim vtom, že to vydajú... lebo by mohli niečo aj k tomu povedať.