Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Rozhovor s hráčem B[4]st

Interview & Rozhovory
rOxmaN rOxmaN 20.4.2014
1) Zdravím tě, znáš blog Interview & Rozhovory a měl bys tam rád i rozhovor svůj?
No, znám to už delší dobu a popravdě, marně sem celou dobu doufal že se tam taky dostanu.

2) V tom případě jsem rád i za tebe že si se konečně dostal. K úvodu se nám představ, řekni nám něco základního o sobě?
No, tak jmenuji se Jirka. Ohledně věku, každému sem na serveru řekl něco jiného. Je mi 15, bydlím v okrese Svitav, rád si zahraji floorbal, nebo například SA:MP a dokončuji základní školu.

3. Je pravda že nejsi jediný hrající hráč co o svém věku často neříkal pravdu. Jaký důvod byl že jsi hráčům neříkal od začátku tak úplnou pravdu?
No, tak ze začátku jsem se chtěl dělat ''starším'', to byl asi jediný důvod. První kdo věděl můj věk byl hráč s kterým sem tu začínal, jeho jméno ovšem psát nebudu.

4. Jak si výše zmínil tak dokončuješ základní školu, to znamená že už jsi pevně rozhodnutý kam půjdeš dál a čím vlastně budeš chtít být ve svém životě. Prozradíš nám kam vedou tvé kroky do budoucna?
No, přemýšlel jsem o průmyslovce, to je asi tak jediný. Kam mě to povede, no tak tohle sám nevím, dodělám střední a uvidím jaká bude poptávka a tak různě. Asi bych nechtěl skončit na prácáku i když v zahraničí je dost práce za dobrý peníze. Nevím co bude zítra, nevím co bude za 5 let.

5. Věnuješ se nebo si se věnoval nějakým koníčkům ve svém životě? Nebo tě jen baví občas si zahrát floorbal jak si už psal?
No tak věnoval jsem se asi 2 - 3 roky zpět Airsoftu, přestal sem se tomu věnovat hlavně kvůli tomu, že se mi neustále ''kazily'' zbraně. Blbý spoje apod. a později už to celkem lezlo do peněz. Ten druhý důvod bylo stěhování. Floorbal hraji rád, hraji ho ''závodně'' i po přestupu na jinou školu a to je asi vše.

6. Když už přejdeme k portálu, jak jsi ho vůbec našel a co tě oslovilo že si zůstal?
Jak jsem ho našel, no bylo to v roce 2010 nebo 2011 a asi jako každý v té době hrál různě na serverech. Jednou sem viděl tento server a bylo tam o trochu víc hráčů než normálně, na ''konkurenci'' jsem viděl cca 20 hráčů za den, tak jsem se na ten server šel podívat. Pár dnů jsem tam hrál ale opět sem šel k zmiňované ''konkurenci'' a vrátil sem se roku 2012, někdy v Listopadu. Měl sem původně dělat reklamu na ten ''konkurenční'' server, tak jsem na WtLS přišel, chvilku hrál a nějak mě to zase chytlo, možná to bylo tím jak to bylo propracované apod. K dané reklamě (logicky) ani nedošlo, viděl sem že WtLS má i web stránky, tak jsem se jednoduše zaregistroval. Po čase sem viděl že to jde i nějak ''propojit'' a že je k tomu bonus, tak sem to propojil, dostal bonus a hrál dál.

7. To znamená že jsi za něco málo přes rok nahrál 2400 hodin což je úctyhodný čas. Jak často býváš na serveru a co na něm takhle obvykle děláš?
No tech pár hodinek denně tam jsem, občas i 5 - 6 hodin, párkrát jsem jel i ''non-stop'', bohužel s crashema SAMPu, ale tech 20 hodin sem hrál. Obvykle jsem v Los Santos Vagos a zabírám, když mám štěstí tak někoho zabiji, ale taky často jen tak prostě jezdím po městě a nic nedělám, uvidím nemovitost, koupím ji, občas vyberu a to je vše. Poslední dobou mě zase chytla práce pasáka v Las Venturas a na posledním místě je práce poldy.

8. Co dle tebe nejvíce vydělává na tomto serveru? Neboli co by jsi doporučil nováčkům serveru? Je totiž pravda, že často padne na serveru otázka co vlastně nejlépe a nejrychleji vydělává tak bych rád znal tvůj názor?
No nejvíc podle mě vydělává policista i když si tak trochu myslím že je to všechno vyrovnané, nováčkům bych možná doporučil prodavače hotdogu / zmrzliny, tam ale často dostanou RPG a můžou začít znova. Hodně vydělávají i nemovitosti, to ví asi každý a přes noc určitě vykrádání domů, nic jiného asi ne.

9. Zmínil jsi konkurenci. Co si o ní myslíš? Jak vidíš, tak tento server slaví 6. výročí od svého vzniku. Jak vidíš tento server do budoucna což se týká jeho fungování?
Konkurence. WtLS nemá moc konkurence, kromě známe Super*****. Server si myslím že bude fungovat ještě pár let, možná desítek let, dokud to niCeho bude bavit. Koho to tu baví, bude tu pořád hrát, menšinu kterou to přestane bavit, odejde ale zase přijdou jiní hráči a bude to tu takhle pořád do kola.

10. Co si myslíš o vedení tohoto portálu? To znamená o hráči niCe, Tyson a JessieJames?
No, o niCem si myslím své, ale obdivuji ho za ten kus práce co tu odvedl i když né asi úplně sám a už to je 6let, tak ho obdivuji že ho tato komunita baví, stejně jako celý admin team a ostatní hráče. Tyson, Jessie o tech si myslím jen to nejlepší, jedni z těch lepších adminů.

11. Jak je vidět tak nejsi v žádném teamu / clanu. Navštívil si někdy nějaký a jaký názor máš na ty co na serveru fungovali - fungují?
No, tak clany to byly většinou takové ty na týden, maximálně dva a jediný co si pamatuji, kde jsem byl trochu déle bylo PMJ, kde na mě s radostí moc nevzpomínají, jelikož jsem byl hovado a hovado jsem pořád. Názor na clany které fungovali, tak začnu třeba RallyT., podle mě to byl dobrý team s pohodovými hráči, ale až začali odcházet ti staří (Maggot,....) a začali se nabírat ''nováčci'', už to upadalo. Nedávno se to obnovilo, ale opět to upadlo, ani mě to nepřekvapilo, popravdě najít hráče kteří se chovají normálně a tak dále, tech moc není... PMJ a PiG - tady bych řekl že je drží že si normálně rozumí, nehádají se a podobně, drží jako team a proto furt existují.

12. Co je tvým cílem hraní na tomto serveru? Chtěl by ses někdy stát moderátorem či například také administrátorem a pohádat ostatním kolegům při práci?
Mým cílem, no to bude trochu těžší. Do admin teamu bych se nějak vecpat nechtěl, zodpovědnost a už je to něco jako ''práce'', už bych si skoro nezahrál, poradce jsem zkusil, dostal jsem kick a to je vše. Na serveru momentálně mám asi jediný cíl, který se snažím držet furt a to mít víc jak 10M na účtě, ale hlavně bavit se s ''přáteli'' a hrát.

13. Což se týká hazardu, věnuješ se takovému "sportu" na serveru? Nedávno byl update ve kterém se přidala kostka. Jaký je tvůj názor na to že byla přidána i když bylo řečeno že už nikdy nebude?
Hazard, tak tomu se věnuji od doby co byla přidaná loterie a pokud se nemýlím později i kostka. Celou dobu co hraji na serveru hraji hazard --- ruleta, poker, loterie, kostka, snad všechno co jde. No ohledně kostky, kdo nechce ať jí nehraje, já sem opět podlehl kostce, ale to už bylo například kostka o 20 mega a tak podobně. Je pravda že díky tomu sem se vytáhl na 130M a o pár dnů to všechno prohrál, ale $ na serveru využiji možná tak na zbraně. Jak jsem již psal, kdo jí nechce ať ji nehraje.

14. Občas se na serveru povídá že jen tak vyhazuješ hráče od policie jelikož už máš hodnost "Policejní náčelník" když se ti něco nelíbí, neboli skoro bez důvodně. Co by jsi k tomu řekl?
Většinou je to tak že někoho kicknu když mě nasere, kicknu a může jít zpět. Včera jsem jel od PnS směrem k nemocnici, dojede policejní auto plný poldů a začnou do mě střílet? Really? No tak sorry ale když mě někdo takhle nasere tak mu to prostě vrátím a je jedno jestli je to admin nebo borec kterého nesnáším. Myslím si že úplně bezdůvodně nikoho nekicknu, ale hold když mě někdo nasere tak letí no. To je vše, co bych k tomu mohl říct.

15. Co vůbec tvůj názor na admin team? Je tam někdo koho nemůžeš absolutně vystát? Nebo zas naopak zdá se ti že by tam někdo měl být a není?
No podle mě je Admin Team celkem v pořádku, ale tak najdou se tam nějaké ty výjimky. Koho nemůžu vystát, tak to bude asi 1 člověk a to Hat3Me, pokud vím byl moderátor, dostal ban a zase moderátor, trošku mi to nejde do hlavy OK, já s tím nic neudělám. No a k té poslední části, spíš mi tam chybí starý admin team, i když dostali kick / odešli, pořád mi tam chybí, hlavně Maggot a Litva, jedni z nejlepších bývalých adminů, podle mě.

16. Což se týká poradce na serveru, kdo ti ho dříve nabídl a proč ti byl level vůbec odebrán?
No pokud se nepletu tak to bylo pozdě večer, okolo půl noci a hrál sem ruletu, Litva tam došel a ptal se mě na něco, teď si vzpomínám akorát na to že se mě ptal na můj věk, potom sem odešel a šel jsem spát. Druhý den, mohlo být kolem čtvrté hodiny odpoledne jsem jel z Angel Pine a Litva mi psal na webu jak se jmenuji ve hře, tak sem mu to napsal a za chvilku mi ve hře psal že už jsem poradce. Proč mi byl odebrán, no odebral mi ho administrátor BLADE a bylo celkem dost, budu se snažit vzpomenout na všechno. Takže bylo to glitchování amma, nevhodné chování, nevhodné tagy, urážení a podobně. Ovšem, jsem si jist že to glitchování amma, bylo přibližně 2 měsíce před tím než jsem dostal post. A i když mi ho odebral již zmiňovaný BLADE, pořád ho mám rád.

17. Měl jsi na serveru někdy problém s porušováním pravidel v takovém měřítku, že jsi byl vyhozen nebo dokonce zabanován?
Tak toho bylo trochu víc, první ban sem dostal 2. den co jsem se zaregistroval na serveru, protože tam byl jeden hráč kterého sem možná znal již ze zmiňovaného ''konkurenčního'' serveru, tak jsem mu napsal jestli tam nehrál a buch ban. Tak jsem si hned koupil unban a hrál dál. Později byl další ban a to bylo za zatěžování webu, nevím proč ale dostal sem v noci kick od niCeho na 33minut, nudil jsem se tak sem šel na web. Otevřel sem první topic co jsem viděl, položil na F5ku sluchátka a odešel jsem. Vrátil jsem se a bylo tam cca 10.000 shlédnutí, šel jsem na server a niCe si toho zřejmě všiml, ptal se kdo to udělal a přiznal jsem se, další ban. A vzpomínám si na poslední ban (doufám), to bylo za pomlouvání niCeho, bylo to pokud se nepletu 15.12. Abych byl upřímný, tak toto je jen opravdu malá část, z mých průserů, bylo toho daleko víc.

18. Už je to delší dobu co vyšlo video hráčů GTA-Multiplayer.cz 2014. Uvítal by jsi příští rok i nový ročník?
No, tak mě se nějak toto video netýká, nikam neposílám žádné fotky, ale klidně bych se rád podíval jak se hráči atd. změnili.

19. Co vůbec znamená tvá přezdívka a jak jsi na ní přišel? Začínal si s touto přezdívkou hrát již od začátku nebo si prošel toho více?
No tak má přezdívka "B[4]st" nemá znamenat nic, prostě přezdívka. Dřív jsem se jmenoval _EGytreTH_ a protože to bylo moc dlouhý, tak jsem si to změnil na _Eggo_, potom se nějak objevil ten ''rapper'' EGO, tak jsem byl nucen si přezdívku změnit, jelikož jsem ho neměl vůbec rád. Přemýšlel jsem nad přezdívkou B[3]st, a zkoušel jsem jak by to vypadalo se 4kou, tak jsem napsal /name B[4]st a jen se tak na to díval, v tom najednou dojel TheKoki a začal do mě střílet, tak abych zdrhl tak sem prostě dal ENTER no a bylo to. A takhle mi to zůstalo až do teď, jinak na serveru jsem začínal s přezdívkou Plitun.B

20. Děkuji ti za tvůj strávený čas u tohoto rozhovoru. Někdy příště, měj se, ahoj.
Taky díky za rozhovor, měj se ;)
29
415

Komentáře (16)

Cherry42
Cherry42 Král GTA Level 36 18.5.2014 18:13
Super rozhovor
B4st
B4st Legendární hráč Level 76 11.5.2014 19:00
Tehdá jsem ti říkal a vysvětloval, co post poradce obnáší, co si dovolit můžeš, co zase ne, jak radit, jak obsáhle a dobře radit a tak podobně. Prostě veškeré informace k postu a ty si to nepamatuješ?

Pamatuju, pamatuju si to ještě teď... No co se dá dělat, šanci jsem měl
OupzLitva
OupzLitva Pravá ruka Level 118 11.5.2014 18:53
Tehdá jsem ti říkal a vysvětloval, co post poradce obnáší, co si dovolit můžeš, co zase ne, jak radit, jak obsáhle a dobře radit a tak podobně. Prostě veškeré informace k postu a ty si to nepamatuješ?
Bídníku!

Jinak rozhovor pěkný rozhovor a díky za pochvalu.
DarthBlackSunSidious
DarthBlackSunSidious Level 117 7.5.2014 07:50
B4st je dobry hrac, co nepretrzite pojida tousty. Hraju s nim rad....teda pokud mi nedava ve Vice City 100 headshotu za sebou :-D. Ne sranda:-) . Takovych hracu je treba vic:-)
VIPklada
VIPklada Level 107 21.4.2014 18:21
Pěknej rozhovor. :)
lovellypavelxxx
lovellypavelxxx Level 190 21.4.2014 07:18
Ohledně věku, každému sem na serveru řekl něco jiného.
xDDDDD Tak to mě nejvíc dostalo.. :DD
Zetsu
Zetsu Level 29 21.4.2014 00:17
No, o niCem si myslím své, ale obdivuji ho za ten kus práce co tu odvedl i když né asi úplně sám a už to je 6let, tak ho obdivuji že ho tato komunita baví, stejně jako celý admin team a ostatní hráče.
He? Seš si tím jistej, že ho baví? Skalní fanoušci jsou... to jo. V tomhle případě bych ale řek, že je to něco na způsob obživy.
DJKillerRangers
DJKillerRangers Rváč Level 61 20.4.2014 22:02
Twl,pán je ze Svitav kousek :DD
Stevo
Stevo Legendární hráč Level 90 20.4.2014 18:58
Super si odpovedal mega sa mi to páčilo a pobavilo. Hneď prvá odpoveď bomba :D. To s tým f5 a slúchadlami to je moc :D niCe by podľa mňa mal byť ešte rád za tých 10000 videní (iba srandujem nieže mi dáte ban) aj to s tým menom je super story...ako vidím máš za sebou kopec vtipných zážitkov z wtls a som rád,že si sa podelil :D
P.S. cením, že ceníš PiG a napísal si to o nás presne.
EpicMilkShake
EpicMilkShake Level 43 20.4.2014 18:57
Tiež som začínal niekedy v roku 2010..Rozhovor sa mi páčil a ako už povedal Volunter konečne hráč ktorý sa aspoň trochu rozpísal :)
Ukázat komentáře 11-16 z 16

Nedávní přispěvatelé