Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA Online

Grotti Turismo Classic a rozbitý Infernus!

GTA Online
204
Skyline Skyline 5.4.2017

Poslední již nám známé auto z naší Retro rodiny – Grotti Turismo Classic je nyní dostupné ve hře! Pojďme se na něj podívat.

Dostupné je Turismo na stránce LegendaryMotorsport.com a to s příznivou cenou 705,000$

Popis auta na jeho stránce:
„This is one for the purists. No hi-tech driving aids. No smart safety features. When you’re three nanoseconds away from getting a mouthful of the truck in front, no onboard supercomputer is going to save you. But just like learning a language or killing a stranger with your bare hands, this kind of hard work is its own reward.„


Stinná stránka vozidla Infernus Classic
Pegassi Infernus Classic je možné zakoupit na stránce www.LegendaryMotorsports.com a to s cenovkou 915,000$, a přiznejme si, to není málo peněz. Má představovat Lamborghini Diablo a to se mu také velmi dobře daří. Zpočátku se chová jako normální auto, stěrače stírají a klakson troubí. Sranda ale končí ve chvíli, kdy se snažíte zatočit doleva.

Pravotočivé zatáčky zvládá bez problémů a s přehledem. Doleva už ale bohužel jen tak lehce nezatočí.

V momentu, kdy stočíte volant a snažíte se zahnout doleva se totiž Infernus přetočí a ztratíte nad ním kontrolu.

Pokud tedy zvažujete koupi tohoto auta jako tzv. daily drive, bude lepší se tomuto kousku (alespoň dočasně) vyhnout. Není totiž jisté, jestli se Rockstar k této chybě postaví čelem a opraví ji.

Problém je způsoben tím, že se auto permanentně chová jako by mělo poškozené zavěšení na levém zadním kole a to i po opravení v LSC.

9
204

Komentáře (0)

Buďte první kdo přidá komentář!