Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Beta test FiveM serveru

1 2 3 4 5... 15
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 342 11/06/2022 04:39 PM
Ahoj vsem hracum! Pokud chcete, muzete se pripojit do testovani naseho FiveM serveru. Server v tuto chvili jeste neni kompletni, stale chybi nekolik veci dodelat, nicemene na serveru pracujeme teprve 7 tydnu a nachazi se tam vice featur, nez bylo za prvni 2 roky vyvoje WTLS na SA-MP. Pripojit se muzete zde: https://servers.fivem.net/servers/detail/ej46gb Do zacatku dostanete na test 35 milionu. Po spusteni ostre verze serveru budou vsechny testovaci ucty resetovany. Proto tak nyni tuto testovaci fazi berte spise jako vyzkouseni vsech moznosti a otestovani vsech featur, kdy nam muzete hlasit chyby nebo pripadne nedostatky. - Ve hre otevrete interakcni menu klavesou M - Telefon otevrete klavesou pro otevreni telefonu, kterou mate nastavenou v GTA - Klavesou F5 otevrete seznam hracu Pripadne bugy hlaste prosim do tohoto tematu. Dekujeme vsem za ucast na testovani.
Ahoj vsem hracum!

Pokud chcete, muzete se pripojit do testovani naseho FiveM serveru. Server v tuto chvili jeste neni kompletni, stale chybi nekolik veci dodelat, nicemene na serveru pracujeme teprve 7 tydnu a nachazi se tam vice featur, nez bylo za prvni 2 roky vyvoje WTLS na SA-MP.

Pripojit se muzete zde: servers.fivem.net/servers/detail/ej46gb

Do zacatku dostanete na test 35 milionu. Po spusteni ostre verze serveru budou vsechny testovaci ucty resetovany. Proto tak nyni tuto testovaci fazi berte spise jako vyzkouseni vsech moznosti a otestovani vsech featur, kdy nam muzete hlasit chyby nebo pripadne nedostatky.

- Ve hre otevrete interakcni menu klavesou M
- Telefon otevrete klavesou pro otevreni telefonu, kterou mate nastavenou v GTA
- Klavesou F5 otevrete seznam hracu

Pripadne bugy hlaste prosim do tohoto tematu. Dekujeme vsem za ucast na testovani.
Koxy
Koxy Scam Artist Level 90 11/06/2022 04:54 PM
top!!!
top!!!
Koxy navzdy lotter!
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 342 11/06/2022 04:56 PM
Aktualne je na serveru jen 13 jobu, dalsi se budou pridavat, az bude overeno, ze server funguje jak ma. Vozidla pro joby muzete najit, pokud zavolate Lesterovi, a date Najit vozidlo. Stejne jako na SA-MP.
Aktualne je na serveru jen 13 jobu, dalsi se budou pridavat, az bude overeno, ze server funguje jak ma. Vozidla pro joby muzete najit, pokud zavolate Lesterovi, a date Najit vozidlo. Stejne jako na SA-MP.
Gurky
Gurky Trickster Level 109 11/06/2022 05:49 PM
Zatím mega dobrý, teším se co bude dál :D
Zatím mega dobrý, teším se co bude dál :D

GeneraliS
GeneraliS Epic player Level 115 11/06/2022 05:51 PM
Teda koukám že anticheat už tam je taky. Chytl jsem nejspíš lagy a vyhodil mě na 15 minut. :D
Teda koukám že anticheat už tam je taky. Chytl jsem nejspíš lagy a vyhodil mě na 15 minut. :D
Lammi
Lammi Administrator Gambler Level 127 11/06/2022 06:47 PM
tak to je pecka , hned jdu nainstalovat FiveM a jdu to zkusit!
tak to je pecka , hned jdu nainstalovat FiveM a jdu to zkusit!
potřebuješ s něčím pomoc? nevíš si rady? tak se koukni na muj YTB channel ( YouTube.com/LAMMI )
LFR
LFR Scam Artist Level 188 11/06/2022 07:26 PM
Paradicka.
Paradicka.
Lammi
Lammi Administrator Gambler Level 127 11/06/2022 08:41 PM
OBJEVENÉ BUGY - po vypití šampanského mi zůstal efekt opilosti , i po hodině jsem ho stále měl a stále mám :D - když mě hráč zatknul, ve vězení se mi nesnižovala doba kdy budu propuštěn - když jsem dal /zavod , nikam jsem nebyl teleportován a ani jsem nedostal auto, kterým se mělo závodit
OBJEVENÉ BUGY

- po vypití šampanského mi zůstal efekt opilosti , i po hodině jsem ho stále měl a stále mám :D
- když mě hráč zatknul, ve vězení se mi nesnižovala doba kdy budu propuštěn
- když jsem dal /zavod , nikam jsem nebyl teleportován a ani jsem nedostal auto, kterým se mělo závodit
potřebuješ s něčím pomoc? nevíš si rady? tak se koukni na muj YTB channel ( YouTube.com/LAMMI )
SkyWeezardee
SkyWeezardee Level 13 11/06/2022 08:47 PM
Zaujímavo to vyzerá
Zaujímavo to vyzerá
Bobby
Bobby Legendary player Level 141 11/06/2022 11:06 PM
tak o tomhle jsem snil už dlouho
tak o tomhle jsem snil už dlouho
1 2 3 4 5... 15
This thread has been locked.