- ked pride mechanik s autom a je este v nom a ja stlacam F tak sa to bugne a nejde nastupit vobec aj ked mechanik vystupi. Potom treba nastupit cez spolujazdca.
- auta sa obcas s mechanikom spawnuju na cudnych lokaciach ( zeleznicny tunel pod cestou v LS, na streche benzinky) alebo sa obcas spawnu bez mechanika cize si musim pre neho dobehnuť.
- ked dam vyhladat kamion Phantom v LS najblizsi mi ukazuje niekde nimo mesta v niakej tovarni asi 3,5 mile od LS
- ked pride mechanik s autom a je este v nom a ja stlacam F tak sa to bugne a nejde nastupit vobec aj ked mechanik vystupi. Potom treba nastupit cez spolujazdca.
- auta sa obcas s mechanikom spawnuju na cudnych lokaciach ( zeleznicny tunel pod cestou v LS, na streche benzinky) alebo sa obcas spawnu bez mechanika cize si musim pre neho dobehnuť.
- ked dam vyhladat kamion Phantom v LS najblizsi mi ukazuje niekde nimo mesta v niakej tovarni asi 3,5 mile od LS
Registracia: 12.9.2014
niCeLead ManagerLegendary playerLevel 34220/06/2022 08:46 AM
A co je na tomhle za bug?
- ked predam auto v dielni a nasledne isiel upravit ine auto do tej istej dielne tak mi pise ze sa to neda lebo prave niekto iny v dielni auto upravuje aj ked v dielne nikto nieje - odskusane 2x na rozdielnych dielnach sam na serveri - ked idem do inej autodielne nieco upravit tym sa ta prva odbugne
- ked predam auto v dielni a nasledne isiel upravit ine auto do tej istej dielne tak mi pise ze sa to neda lebo prave niekto iny v dielni auto upravuje aj ked v dielne nikto nieje - odskusane 2x na rozdielnych dielnach sam na serveri - ked idem do inej autodielne nieco upravit tym sa ta prva odbugne
- niekedy ked vojdem do lakovne auto sa automaticky opravi bez toho aby som musel zvolit moznost opravit (potom uz ani zvolit opravit nejde v lakovni)
- niekedy ked vojdem do lakovne auto sa automaticky opravi bez toho aby som musel zvolit moznost opravit (potom uz ani zvolit opravit nejde v lakovni)
Registracia: 12.9.2014
niCeLead ManagerLegendary playerLevel 34222/06/2022 11:55 AM
- Pridan prikaz /timestamp
- Timestamp v chatu je nyni sedou barvou
- Po ukonceni jobu kamionaka nebo odtahovky se respawne ihned vozidlo nebo naves
- Vyresen bug, kdy pri navratu zpet v kontaktech v telefonu se spoatne zobrazoval seznam kontaktu
- Pridany eventy Fallout, Hobotron, Insurgent vs RPG, Sumo
- Vyresen problem, kdy se obcas neujazovali NPC, objekty nebo vozidla z herniho modu
- Po restartu serveru se zapamatuje vase posledni ID
- Po zavreni chat pole (klavesa T) nezmizi po znovuotevreni rozepsany text
- Pokud byl hrac poslan plavat, nemuze se pripojit na minihru ani eventy
- Po pripojeni na minihru nebo event bude zrusena spawn ochrana
- Opraven bug, kdy pokud jste prodali auto v tuning dilne, nemohli jste do te same tuning dilny vjet
- Pokud se pripojite do gangu, nebudou po vas strilet NPC ze stejneho gangu, naopak NPC z jinych gangu po vas budou strilet na potkani
- Z interieru domu nepujde zabirat uzemi gangu
- Opraven bug, kdy NPC u stanku nebyli nesmrtelni a utikali, pokud jste na ne namirili zbran
- Nepujde zabit hrace ve stejnem gangu
- Pridan prikaz /timestamp - Timestamp v chatu je nyni sedou barvou - Po ukonceni jobu kamionaka nebo odtahovky se respawne ihned vozidlo nebo naves - Vyresen bug, kdy pri navratu zpet v kontaktech v telefonu se spoatne zobrazoval seznam kontaktu - Pridany eventy Fallout, Hobotron, Insurgent vs RPG, Sumo - Vyresen problem, kdy se obcas neujazovali NPC, objekty nebo vozidla z herniho modu - Po restartu serveru se zapamatuje vase posledni ID - Po zavreni chat pole (klavesa T) nezmizi po znovuotevreni rozepsany text - Pokud byl hrac poslan plavat, nemuze se pripojit na minihru ani eventy - Po pripojeni na minihru nebo event bude zrusena spawn ochrana - Opraven bug, kdy pokud jste prodali auto v tuning dilne, nemohli jste do te same tuning dilny vjet - Pokud se pripojite do gangu, nebudou po vas strilet NPC ze stejneho gangu, naopak NPC z jinych gangu po vas budou strilet na potkani - Z interieru domu nepujde zabirat uzemi gangu - Opraven bug, kdy NPC u stanku nebyli nesmrtelni a utikali, pokud jste na ne namirili zbran - Nepujde zabit hrace ve stejnem gangu
niCeLead ManagerLegendary playerLevel 34224/06/2022 07:01 AM
- Pri nakupovani zbrani v Ammu vas nepujde zabit
- Na eventu Hobotron nepujde nasednout do vozidla
- Pridano nekolik dalsich skinu gangu
- Predelany cile pro job bezpecnostniho pracovnika
- Pridany eventy Rhino Hunt, Heli Hell a Deal Breaker
- Opraven bug, kdy nalezeni vozidla od Lestera neodecitalo penize
- Po spawnu u nemocnice bude resetovan virtualni svet
- Po pripojeni na event se doplni HP
- Pri nakupovani zbrani v Ammu vas nepujde zabit - Na eventu Hobotron nepujde nasednout do vozidla - Pridano nekolik dalsich skinu gangu - Predelany cile pro job bezpecnostniho pracovnika - Pridany eventy Rhino Hunt, Heli Hell a Deal Breaker - Opraven bug, kdy nalezeni vozidla od Lestera neodecitalo penize - Po spawnu u nemocnice bude resetovan virtualni svet - Po pripojeni na event se doplni HP
– Když hráč zemře v ammunation a hned na to se dostane na pickup pro nákup zbraní, otevře se menu, které se po respawnu ale neuzavře a lze tak u nemocnice nakupovat zbraně.
– Podobný bug se dá replikovat například i v Los Santos Customs
– Na vozidla nefunguje perleť. Když na tom vozidle byla už dříve zakoupena, po zavolání tam prostě není. V Los Santos Customs se v náhledu ukáže, dá se koupit, ale hned po stisknutí tlačítka návratu zase zmizí.
– Další věcí si nejsem úplně jistý, ale když jsem opustil server v Los Santos Customs se svým vozidlem, po návratu tam nebylo a když jsem si ho chtěl k tomu LSC zavolat, tam mi to napsalo, že se nachází poblíž. Já ho ale nikde nenašel.
– Když hráč zemře v ammunation a hned na to se dostane na pickup pro nákup zbraní, otevře se menu, které se po respawnu ale neuzavře a lze tak u nemocnice nakupovat zbraně.
– Podobný bug se dá replikovat například i v Los Santos Customs
– Na vozidla nefunguje perleť. Když na tom vozidle byla už dříve zakoupena, po zavolání tam prostě není. V Los Santos Customs se v náhledu ukáže, dá se koupit, ale hned po stisknutí tlačítka návratu zase zmizí.
– Další věcí si nejsem úplně jistý, ale když jsem opustil server v Los Santos Customs se svým vozidlem, po návratu tam nebylo a když jsem si ho chtěl k tomu LSC zavolat, tam mi to napsalo, že se nachází poblíž. Já ho ale nikde nenašel.